Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

edit

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Taym aut. Az mola.

Gençler, temizlik çalışması var, bir yarım saat belki daha uzun süre kilitlendi konu. Temizlik bitince açacağız.

Bu arada başka bir detaya takıldım ben. Bu maç bize Galatasaray tribünlerinin artık malesef bittiğini gösterdi. Her gün daha da kötüye gidiyor. Sezonun ilk maçı, tribünler dolu bile değil, gelenlerse herkes kendi kafasına göre mırıldanıyor. Koca stadda bağıran 50 kişi ya var ya yok. Aslantepe bizim harcımız değil sanırım. Kimse kusura bakmasın ama haftaya fenerin Avrupa maçını da görecez. Seyircileri bir kıyas edelim lütfen.

Haftaya geceriz beyler turu ama su son senelerde artik klasiklesen son dakikalarda birden fazla gol yeme huyundan vazgecsek iyi olucak

Bu arada başka bir detaya takıldım ben. Bu maç bize Galatasaray tribünlerinin artık malesef bittiğini gösterdi. Her gün daha da kötüye gidiyor. Sezonun ilk maçı, tribünler dolu bile değil, gelenlerse herkes kendi kafasına göre mırıldanıyor. Koca stadda bağıran 50 kişi ya var ya yok. Aslantepe bizim harcımız değil sanırım. Kimse kusura bakmasın ama haftaya fenerin Avrupa maçını da görecez. Seyircileri bir kıyas edelim lütfen.

Tamda ole sayilmaz ama eski gunlerimiz yok o gercek buarada milllet tatilde onemsiz bir mac olarak goruluyor bu tip maclar eskiden en onemli maclardi avrupa maclari milli takimi destekler gibi desteklerdik herkes acti basariya ama insanlar doydu artik vede yonetimler artik biletten para kazanmanin derdindeler hakli olarak simdi yap 20 tl sonra seyret bakalim nasil bir seyirci kitlesi olur aslantepe gelince iste oda bizim aclik noktamiz bence orda gercek sov baslar

Takim müthis, transfere hic gerek yok! Sezonu gec actigimiz icin bu kadar basit bir takimi yenemedik! Hersey yolunda Grella ya da Polak gelince bütün sorunlar cözülür.

Maalesef en kötü şeyde, takımın geçen seneden hiç bir farkı yok.

Hala son dakikalarda yenen goller,

Hala skoru yakaladıktan sonra bir rehavet

ve hala pres yapmayan umursamayan oyuncular.

Geçen seneyi görür gibiyim, üzgünüm ama benim hala umudum var demek isterdim.

Ulan herkeste saçma sapan bir karamsarlık var.. Biz bunlara deplasmanda 4 atarız.. Kötü oyuna gelince biraz sabır reyisler takımın kendine gelmesi ve geçen sene gibi olmamayı tercih etmeleri için iyi bir uyarı olmuştur bu maç..

Ulan herkeste saçma sapan bir karamsarlık var.. Biz bunlara deplasmanda 4 atarız.. Kötü oyuna gelince biraz sabır reyisler takımın kendine gelmesi ve geçen sene gibi olmamayı tercih etmeleri için iyi bir uyarı olmuştur bu maç..

Hiç sanmıyorum, Galatasaray Sturm Graz, Metalist gibi takımlara sadece oyun olarak üstünlük sağlıyor, asla bitirici gerçek pozisyonlar bulamıyor. Deplasmanda gol bulsak bile işkence çekeceğiz. Son dakikalarda yine gol atıp bizi eleyebilirler... Rijkaard yine Sarp marp, Barış'la falan çıkarsa mümkün değil eliyemeyiz bu takımı biz... Bi Manchester gibi takım olamadık anasını satıyım ya...

Şu orta sahayı halletsin Rijkaard yoksa millete alay konusu olacağız...

4-0-3 Dizilişinin artık değişmesi gerek zira ortasahaya da oyuncu şart (!)

mustafa barış ayhan ...

hepsinin kovulması gerekirken 3 çıkmış 4-3-3 ün 3ü olmuş

komik ya resmen komedi

bence Rijkaard bunları oynatarak bi mesaj vermek istiyo yönetime

alın diyo sizin bana verdiğiniz malzeme

bazı hazırlık maçlarında hatta fenerbahce maçında bile Rijkaard takımı forvetsiz oynatmıştı

belki bu şekilde de yönetime geçen sene yaşadığımız forvetsizliği anlatmaya çalışmıştır

ilk yarı izlediğim takım çok güzeldi ama ikinci yarı sanki pilimiz bitti

ilk yarı yaptığımız orta kadar orta yaptığımız maç hatırlamıyorum ben

maç adına aklımda kalan tek olumlu şeyse Hakan Baltanın sürekli hücuma katılmasıydı...

beyler maçtan geliyorum kimse rijkaarda taraftara bişey demesin rijkaardın yapabiliceği buydu ayhan-barış-mustafa kabız 3lüsü var adamın elinde yapıcak bişeyi yok.

rijkaard maç durduğunda msarpı çağırdı yanına bişeyler söyledi.başka hiçbi adamıda çağırmadı bütün maç boyunca.msarp ona buna bağırdı çağırdı durdu.

taraftar iyiydi sesim kısıldı yine.golleri tam göremedim izliycem özeti

Sen stadda oldugundan sana öyle gelmiş renkdas taraftar gecen seneden beri cok kötü ama taraftarın kötü olması takımında kötü olması anlamına gelmez

9-10 sırp taraftar gelmişti tişörtlerini çıkarmışlardı.arkadaşım 16bin kişilik stadı dolduruyolar demişti.taraftarı olmayan takım degil sanırım ama bilemiycem.maç sonunda sırp takımı bizim tribunleride alkışladı falan filan.

yeni açıkın %15i falan tezahurat ediyo.yeni açıkın sol kısmı yok sayıldıgı için o taraftara davul falan koyulmamış yönlendiricek adam yok

aranıza yeni katıldım öncelikle hepinize selam ederim.biraz çaylak olabilirim onun için bir kusur işlersem kusura bakmayın.gelelim bu günkü maça.adını bile hala bilemediğim bir takımla mücadele ettik. süper ligde oynasa bu takım ilk 10'a zor girer. sadece kalecileri iyi geri kalan oyuncular kasımpaşada zor forma girer. bu takıma karşı kendi sahamızda berabere kalmamız hatta 2 gol yememiz bizim için büyük bir ayıp. sezonu yeni açmamız transferlerin takıma adapte olamaması bahane değil.(zaten ortada ne transferi varsa). bu maçta en az suçlu arkadaşlar rijkaardtadır. arkadaşlar gerçekçi olalım bu adam bizim takıma (dikkat ediyorsanız takıma dedim klübe demedim) 2 gömlek fazla.adam profesör gelmiş ilkokul öğrencilerine ders anlatıyor. orta açmayı bilmeyen, futbolun temeli pas özürlüsü, yan toplara çıkmamaya yemin etmiş oyuncularla dolu takım. yönetim hala eli kolu bağlı nerede ucuz hesaplı oyuncu var onu alalım hesabında. arkadaş bu takıma acilen pas yapmasını bilen oyunu dikine oynayan kaliteli (hesaplı demiyorum) oyunculara ihtiyacı var. bakıyoruz orta sahada ayhanın attığı her 3 toptan 2si geriye. ve ayrıca oynadığı her 3 toptan 1'i rakibe. bir orta saha elemanı böyle top oynamamalı. hele galatasaray gibi bir takımda hiç oynamamalı. gelelim barışa. bu adamın bırakın galatasarayda, profesyonel bir takımda oynaması yasaklanmalı.aynı forma altında ter döken tugay, suat, hatta inamotoya yazık. ben hayatımda kendisine pas atan barıştan başka futbolcu görmedim.işte rijkaardın en büyük hatası bu. kendisi xavi, iniesta, deco gibi adamların teknik patronluğunu yapmış kişi. adam nasıl tahammül ediyor bilemiyorum. aslında ondada suç yok. yönetim adam akıllı transfer yapmıyor ki.fener maçındada gördük acilen ortanın göbeğine en azından iki tane kaliteli futbolcu şart. hala yönetim neyi bekliyor anlamadım. acaba xavi, iniesta boşa mı çıkacak onu mu bekliyorlar.basacaksın parayı alacaksın adamı. bu sene en azından 10 milyon dolar kazandılar transferden.hala bekliyorlar.gelelim sadete. bu turu deplesmanda rahat geçeriz ama ileride işimiz zor. ileriki turlarda muhteşem üçlü ayhan, barış sarp, ve aralarına sabri ve aykutun katılımıyla ikinci turu zor geçeriz. bunda da bütün suç yönetimdedir. her sene daha kötüye gidiyorlor. umarım liseciler(kendilerini pek sevmem) bizi adnan sezginden kurtarıralar. evet sevgili arkadaşlar bu gün cuma gecesi ve bunun için dua edelim

Evet orda bizi cok zor bi mac bekliyor

tribunlere bok atanlar kendileri gitseydi maca eski acikta maci izlemeyip bagirdik

bagiriyoruzda noluyor daha defans yapmayi bilmeyen adamar

Eğer geçen seneki gibi olmamayı istemeleri için hala uyarı anlamında maçlara ihtiyacımız varsa ben daha da karamsar olurum.

Geri
Üst Alt