Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

arkadaslar karamsar olmayin, bence bugun takim iyi oynadi ama biraz sanssizdik o kadar

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Ya saçmalamayın artık.Yetenek yokmuş.Arkadaş 2006 da bu takım geretsle şampiyon olurken yetenekli kimdi.2008 de olurken Lincoln hariç kim vardı yetenekli.At gmzlüğüyle bakmayın artık ya.Rijkkaard peygambermi töbe haşa.Adam büyük takım hocası.Küçük takımları ligden düşürdüğünü gördük.

Ozaman yönetim Rijkaard'ı getirip naralar atmayacak.Sende arkandayız Rijkaard demiyeceksin.Rijkaard büyük takım direktörü ise.Gerets'den geriye kalan ne hiç birşey.Rijkaard şimdi gitsin arkasında bir çok şey bırakıp gider.

Servetle olacak is degil.. Dedem bile daha hizli servetten. Yaslandikca dahada hantallasacak. Bu adam 20 yasinda tuy gibi delikanliyken bile dedemden yavas kosuyordu. Ondan sadece iyi bir yedek olur.

Defansa neil'in yanina Lorik Cana'yi KOY-MA-LI-YIZ!!

O bizim yeni Bulent Kormazimiz, ya da en azindan Luganomuz olmali. Kimse olmaz demesin. Orta saha da sadece mucadele gucu yuksek bir oyuncu degil, ayni zamanda oyun kurucu oyunculara ihtiyacimiz var. Cana'da bu yetenek YOK! Derhal bir yerli ve bir yabanci orta saha sart. Inler veya Inan gibi bir yerli ve Biglia turunde topla hasir nesir olabilen yabanci lazim.

Sabri sag beki idare eder. Esas problem sol bekte. Oraya da bir takviyede bulunmamiz lazim.

Benim neden ya ufuk ya yabancı dedigimi şimdi anlamıssınızdır.

Takımın övücek hicbişey yok neresinden tutsan elinde kalıyor.

Ya saçmalamayın artık.Yetenek yokmuş.Arkadaş 2006 da bu takım geretsle şampiyon olurken yetenekli kimdi.2008 de olurken Lincoln hariç kim vardı yetenekli.At gmzlüğüyle bakmayın artık ya.Rijkkaard peygambermi töbe haşa.Adam büyük takım hocası.Küçük takımları ligden düşürdüğünü gördük.

Öff yahu bi sene sonra niye yapamadı o zaman? 50 küsür puan aldık rezil olduk.Gerets'in balına oldu o 2006

kim ne derse desin, quaresma ve guti bizde olsaydi cok farkli olurdu :)

Bun topu oynamak için ekstradan Rijkaard'a gerek yok. Transfer yapmaya da gerek yok. Kampa falan gitmeye hiç gerek yok. OFK gibi takıma sıradan anadolu takımı oynasa onlar da 2-2 berabere kalır zaten.

Olur da haftaya şu takım elenirse Adnan Sezgin utanmadan o stada birdaha nasıl gelecek merak ediyorum. Kim verecek bunun hesabını? Kimse vermeyecek.

Transfer bütçesi yok diyorsun oyuncu satışından beyzadeye prim veriyorsun. Ondan sonra Keita'yı satıyorsun yerine gelenler serdar özkanla pino... Bu pino mu sihirbaz? Hey maşallah bu sihirbazsa Keita ne o zaman???

arkadaslar karamsar olmayin, bence bugun takim iyi oynadi ama biraz sanssizdik o kadar

Ne iyi oynamasi ?? Rakip biraz daha disli olsaydi fark bile yerdik bu gece.

Ben Rijkaard'in Sarp Ayhan Baris uclusuyle bilerek ve mahsus ciktigini dusunuyorum. Tribunde oturan Les Adnans'lara yapilmayan transferlere gonderme yapti baska bir aciklamasi yok cunku :(

Tribünlere b.k atanlar şimdi ne diyecekler, adamlar daha ne yapsın be !

Çağlar baltayı yer beyler

Takım RUHLU olacak dendi.Onun için kaliteyi düşürdüler,ama o ruhta yok bence sıkıntı burada.Takımımız artık maalesef kalitesiz,bunu kabul etmemiz gerekiyor.

1)Keita>>Pino=Serdar(Sağ kanat bitti)

2)Keita gitti.Sabri yine 2009 öncesi haline döndü.

3)Orta saha da Cana dışında(ki ondan bile artık şüphe ettirdi Rijkaard(gidip o varken Sarp-Barış-Ayhan'ı tercih ederek) oyuncu yok.

4)Defans 32 yaşındaki Neill dışında alternatif yok.Servet Fenerbahçe de ki gibi oynuyor.Hakan Balta vasat.Sabri yine eskisi gibi.

5)Forvet olarak Mehmet Batdal'ı beğendim,ama hiç bir zaman Hakan Sükür gibi hırslı oynayamaz bu çocuk.Biraz gamsız bir adamdır biliyorum çünkü.

6)Ve en önemlisi KALECİMİZ GERÇEKTEN 2.LİG SEVİYESİNDE.

m.sarp,ayhan,serdar özkan,barış,abi gözünüzü seviyim bu adamlar mı bizi avrupada iyiye götürecek.rakip bu kadarmı küçümsenir.bu adamlar bu takımda 11 oynadığı sürece bizden bi cacık olmaz.ilk günden beri söylüyorum adnan sezgin bu kulübe girdiğinden beri takımı sabote ediyor diğerleride buna çanak tutuyor...

Devrim dediğin tek Rijkaard'la mı oluyor.Beğenmediğimiz Fatih Terim bile bir devrim bir ekol yarattı bizde.Galatasaray ruhu dediğimiz kavramı başlatan adamdır.

Rijkaard'A da kötü hoca demiyorum ,parasal sorunu olmayan takımları uçuran tam bir sistem adamı kendisi.Ama bizim durumumuzdaki bir takım için pek parlak düşünemiyorum maalesef.Ayrıca öyle bir hava oluşturdunuz ki sanli sadece Rijkaard ekol adamı,diğerleri gün kurtaran adam.Yok öyle birşey.Her hocanın kendine göre sistemi bir ekolü vardır.

Hangisinin sistemi işliyo hala.Luce ile Gerets'in kaos futbolu mu.Fatih Terim'de ekol yarattı.Top rakıpteyken manyak şekilde pres ve paslasma.Çok ta güzel oldu bize kupa kaldırdı.Diğerleri kaostan başka birşey bırakmadı bize.

Ozaman yönetim Rijkaard'ı getirip naralar atmayacak.Sende arkandayız Rijkaard demiyeceksin.Rijkaard büyük takım direktörü ise.Gerets'den geriye kalan ne hiç birşey.Rijkaard şimdi gitsin arkasında bir çok şey bırakıp gider.

Tekil konuş.Hiçbi zaman Rijkaardı desteklemedim.B.kta atmadım ama yeter.Ahmet çakar haklı adam.İnsan biraz bişeyler veriri takıma.Geretsten ne kalsın.Adam sana koskoca şampiyonluk vermiş.O adam olmasa şimdi fener 17 biz 16.

Bu takım beni kanser edecek ama ne zaman bakalım. Daha iyi olacağımızı ummaktan başka çare yok. Takım bu arkadaşlar. İki tane Messi gelsede fayda etmez. Yeni bir 2000 ruhu jenerasyonu yakalayana kadar durum bu.

devre arasında Bjk maçına baktım biraz Hakan Arıkan ne toplar çıkardı.Aykut kaleye gelen 3 topun 2sini yedi.1.sine lafım yok çarptı ama 2.golde inanılmaz hatası var hala aynı Aykut.Mustafa Sarp hakkında fikrim hep sabit.Çok koşuyo ama boş koşuyo.Barış desen aynı.Pino'ya bişe demiyorum yani adamın yapacak bişeyi yok.Serdar'dan kötü oynamadı.Mehmet Batdal'ı çıkarması çok yanlıştı tamam 4-3-3 4-2-3-1 falan oynuyoruz da çift forvet oynamak yasaklandı mı ya?Kewell'la birlikte oynasaydı o zaman Mehmet Batdal.Cana neden maçın başından itibaren oynamadı onu hiç anlamıyorum.Ama ne olursa olsun Rijkaard'a sabır gösterilmesi gerek diyorum

aykutun steau bükreş maçını hatırlarsınız heralde!!! şampiyonlar liginden elenmemize sebeb olmuştu üstelik o sezonu şampiyon tamamlamıştık,gözüme birden o maç geldi aykutta zerre gelişme yok bilmem kaç senedir takımda ve hala yedek oynaması bence çok manidar...

Geri
Üst Alt