Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Dua edin rakibimiz bugun Young boys degildi. Malum eziklerdeki balda yok bizde, cumle aleme rezil olurduk.

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

599736Yeni-Bit-Eslem-Resmi.jpg

Gülermisin Ağlarmısın ? Aloo angutlar noluyo lan size noluyor :D 2 ay önce 2-2 diye bagıran bizmiydik ulan ib.eler a.k ogulları şunların muhabbete bi girin bakın ya

Gerizekalılar...

biz uefada bu takımı eleriz ama işimiz ondan sonra zor

Ne iyi oynamasi ?? Rakip biraz daha disli olsaydi fark bile yerdik bu gece.

Young Boys olsa skor

GS: 2 YB : 9 fln biterdi.. Avrupa da iyi dalga geçerlerdi. BJK ye ortak olurdukç

Allah dan 2 lig ayarında bir takımla oynadık. Rijkaard'ın kendi kapasitesini bildiği için zaten hep 3.4.5. liglerden takımlarla hazırlık maçı yaptı. 2. lig takımlarının ağır geleceğini biliyomuş.

Pardon ya.Biz geçen sezon 100 puan topladık demi.Pardon bilader

Hayır daha övdüğün adamın niye takımdan gittiğini bilmiyorsun.O 2006 şampiyonluğun övülecek bi tarafı yok.Bir sene sonrasında hezimet var.O dönemde Hasan Şaş ve diğerlerinin büyük etkisi var sadece

bu kardo ile bukadar olur arkadaşlar.kimse hocaya oyunculara kızmasın.herkesin kapasitesi belli.nasıl adnan sezginden bir bk olmayacağı belli ise takımdan da bir bk olmaz.

Fatih Terim için görüşlerimi yazdım,senden farklı değil hatta yazdıklarım.F.Terim'in yararından bahsettim.Ayrıca bahsettiğin Lucescu'da kadroya göre taktik kurabilen,takımdan has bir takım yaratabilen,kurt diye tabir edilen hocalardan biridir.Haksızlık ediyorsun Luce konusunda.Kaos futbolu hocalarından değildir o.

Tamam kaos değil Luce.Gerisinde ne bıraktı Gerets gerisinde ne bıraktı futbol adına.Yada Luce.Hiç birşey.

Galatasarayın içinde varolan kalitesiz yerli grubu temizlenmedikçe bir şey olmaz.Geçen yıl gençlker maçı sonrası bu formayı haketmeyenler gidecek dendi sonuç sıfır.Bu dakikadan sonra kıyım yapılmazsa Rijkaard değil mezarından Rinus Michels kalksa ne total futbol olur ne de başka bir şey.Bu yerli grubu ile topal futbol oynarız.

Asıp kesmek için biraz erken gibi yani bence öyle.

İyi oldu bu iyi...Merak etmeyin siz...Ha bu arada eski topçular takıma zarar veriyor ondan oluyor bunlar... Yoksa bizim başkan Barca gibi takım kurdu yahu...

Hangisinin sistemi işliyo hala.Luce ile Gerets'in kaos futbolu mu.Fatih Terim'de ekol yarattı.Top rakıpteyken manyak şekilde pres ve paslasma.Çok ta güzel oldu bize kupa kaldırdı.Diğerleri kaostan başka birşey bırakmadı bize.

Lucescu dünyada kaos futboluyla özdeslestirilebilecek son adamdir.

İn adnan we dont belİeve you.

oynaması gerekenler emre çolak ortada barışın yerıne ...musa çagıran zmasının yerıne anıl dilaver metmet batdal meşesının yerıne..ayrıca pıno basta 11 cıkmalıydı serdarın yerıne

Takimda Aykut disinda problem goremedim. Iki duran toptan iki gol yedik ama deplasmanda yeneriz. Isimiz zor olacak tabii ki. Forumda Reykard'i hala anlamayanlar var, enteresan. Takima gec katilan oyuncu ilk macta 11 baslamaz, eldekiler de bunlar ne olacak. O iki sanssiz gol olmasa burada naralar atardi herkez. Skor taraftarlari sizi

İtiraf ediyorum bende Barış Özbek forması var abi:o ne yapsam bilemiyorum giyemiyorum da :D

ayhan-BARIŞ... el ele tribüne...

hele hele o barış... yazıklar olsun...

En gec haftaya rovans macina kadar 2 orta saha almak sart. yoksa on liberoda Adnan Sezgin'in oynamasini istiyorum.

Geri
Üst Alt