Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Elenİp gelİrİz...bÖyle transfer polİtİkasinin İÇİne edeyİm....

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Arkadaslar görülen o ki iyi bir forvet ve iyi bir elano yada onun yerine iyi bir oyun kurucu lazim bize. Tamam Ayhan bu gün fena degildi ama orta saha bos kaliyor. Sarp ve Barisla yürümeyecegini bir kere daha görmüs olduk. Bu arada degisik basliklarda Rijkaard'la bu is olmaz gibilerinden yorumlar okudum da hayretler icinde kaldim. Adam ne yapsin? Elindeki malzeme bu!

Sizin elinize aci biberi versinler ve sizden baklava yapmanizi istesinler.. ne yaparsini? Sanirim geceden suya bastirip, biberin acisini almaya calisirsiniz. Rijkaard bu ortasaha elemanlarina ne verse baklava söyle dursun agzi tatlandirmalarini beklemek yanlis olur. Dedigim gibi bu Rijkaard'in sucu degil. Adnan Baskan sesimizi duysa artik, Rijkaardin israrla istedigi ortasaha elemanlarini biran evel alsalar diyecegim ama Adnan Sezgin isi agirdan aldikca bu isin hepten tadi tuzu kaciyor. Agiz yandi bir kere.. bu tatsizligi ancak adam gibi 2 yada 3 transfer tatlandirir.

O da gelecek sezon mu olur? Artik bilemiyorum. Bence yapilacak en iyi transfer, Haldun Üstünel! Ne zaman olursa olsun, Haldun Reis geri dönmeli..

kaleci şart bu takıma en azından gidip serdar kulbilgeyi alsınlar...stoper de lazım servet,gökhan zan'la olmaz bu iş....orta sahaya ön libero vef orvet te lazım...10 numara da lazım ama çok oldu...4 adam gibi transfer şart....

sinirden uyuyamıyorum ya.....

Maç tribünden izledim ( eski açık ),diğer tribünlerde iş yok.

Numaralı zaten seyrediyor.

Kapalının yarısı oturuyor. 2 kere ses verdik cevap vermediler

yeni açık maçın sonlarına doğru 5 dk bir tezahurat yaptı o kadar

eski açık 10 numaraşu götü b.klu maçta bile kavga çıkartılar :D

Eğer geçen seneki gibi olmamayı istemeleri için hala uyarı anlamında maçlara ihtiyacımız varsa ben daha da karamsar olurum.

Sen ne sanıyorsun futbolcuları makina falan mı? Herşeyi denklemsel olarak hafizaya atıp yeri geldiğinde uygulayan robot mu? Yahu nedir bu eleştirmiş olmak için eleştiri anlamıyorumki.. Takımda bazı şeyler gün yüzüne tekrar çıkmalı keza çok mutluyum bu maç için.. Şu maçı 5-0 alsaydık ne olucaktı söyle bana.. "Rijkaard Devrimi gün yüzüne çıkıyor", "Bu sene ligi domine edicez" "En az yarı final oynarız" ahanda bunlar olucaktı.. Son2 yıldır böyle oluyor bırakın bu sene biraz farklı olsun.. Ayrıca bu söylediklerim sana değildir Refik..

Sen ne sanıyorsun futbolcuları makina falan mı? Herşeyi denklemsel olarak hafizaya atıp yeri geldiğinde uygulayan robot mu? Yahu nedir bu eleştirmiş olmak için eleştiri anlamıyorumki.. Takımda bazı şeyler gün yüzüne tekrar çıkmalı keza çok mutluyum bu maç için.. Şu maçı 5-0 alsaydık ne olucaktı söyle bana.. "Rijkaard Devrimi gün yüzüne çıkıyor", "Bu sene ligi domine edicez" "En az yarı final oynarız" ahanda bunlar olucaktı.. Son2 yıldır böyle oluyor bırakın bu sene biraz farklı olsun.. Ayrıca bu söylediklerim sana değildir Refik..

5-0 olsaydı ''bu sene banko şampiyonuz, dün feneri bugün beşiktaşı kalecileri kurtardı, takım oturdu rahat şampiyon oluruz'' denirdi. Hatta şimdi küfür edilen Sarp 'a övgüler yağardı tıpkı 2-0 olduğunda yapılan övgüler gibi. Küfür edenlerin hepsi 2-0 'ken övüyordu Sarp 'ı. Bunda haklısın. Futbolcular robot değil ben robot demedim. Bunda haksızsın.

Neredeyse 0 transfer ve geçen senenin altında bir kadroyla evinde isimsiz takıma 2-0 'dan maç veriyorsan burda da insanların karamsar olması ve eleştirmesi kadar doğal bişey göremiyorum. 5 Ağustos 'a kadar artık transfer yapsak bile 2. maçta oynayamaz. Avrupa 'dan elenirsek belki hiç yapılmaz. Daha uyarı bekliyorsa bu takım eleştirilir tabiki.

Ne olursa olsun evinde bu takımda 2 gol yenmez,orta sahamız komple değişeceği için birşey demiyorum zaten vasatlar ama Aykut'a kaldıysak gerçekten çok maç kaybedeceğiz...

Beklenen su transferler yapilsada biraz olsa rahatlasak arkadaslar. Bu gece sacima iki ak daha düstü diyebilirim...

5-0 olsaydı ''bu sene banko şampiyonuz, dün feneri bugün beşiktaşı kalecileri kurtardı, takım oturdu rahat şampiyon oluruz'' denirdi. Hatta şimdi küfür edilen Sarp 'a övgüler yağardı tıpkı 2-0 olduğunda yapılan övgüler gibi. Küfür edenlerin hepsi 2-0 'ken övüyordu Sarp 'ı. Bunda haklısın. Futbolcular robot değil ben robot demedim. Bunda haksızsın.

Neredeyse 0 transfer ve geçen senenin altında bir kadroyla evinde isimsiz takıma 2-0 'dan maç veriyorsan burda da insanların karamsar olması ve eleştirmesi kadar doğal bişey göremiyorum. 5 Ağustos 'a kadar artık transfer yapsak bile 2. maçta oynayamaz. Avrupa 'dan elenirsek belki hiç yapılmaz. Daha uyarı bekliyorsa bu takım eleştirilir tabiki.

Deplasmanda en az 3 gol atarız ciddiye aldık mı.. Müsterih ol bu takım yaratılmak istenen Galatasarayla hiç ama hiç alakalı değil.. Şu turu bir geçelim transferlerimiz bir gelsin hele..

geçn sezon sonu bu sene elimizi çabuk tutup kampa bütün transferleri yetiştiricez dediler.elenicez nerdeyse hala ses yok.sorada kıçı kırık 2 adam alırlar ilk 5 girmeyi hedefleyen bi takım yaratırlar

Maçı tribünden izleyince bazı şeyler çok daha net oluyor,bizim takım topu sağdan sola götürene kadar,soldaki oyuncuya 2 kişilik kademe geliyor.

Moral sıfıra düştü rövanşta işimiz çok zor içimden bir his eleneceğimiz söylüyor..:o yabancı kaleci şart oldu takıma vincent enyeama'yı ne yapıp edip de almalıyız..

Deplasmanda en az 3 gol atarız ciddiye aldık mı.. Müsterih ol bu takım yaratılmak istenen Galatasarayla hiç ama hiç alakalı değil.. Şu turu bir geçelim transferlerimiz bir gelsin hele..

Iste sag duyulu bir aciklama ki yüregimi ferahlattin arkadas. Bende senin gibi düsünüyorum, ortasahaya yapilacak takviyelerle takim rahatlar ki haliyle camia rahatlar. Eyvallah.

Rijkaard bence istifa etsin. Yada yönetim kovsun.

Su durumda istifa etmesi gereken kim yok. Takima zarar verir.. Zorlarsak eger; takimla, taraftarla, teknik heyet ve futbolcularla arasi iyi olan yani kisacasi herkes tarafindan sevilen, sayilan Haldun Üstünel'i istifa ettirenler etsin derim. Ama dedigim gibi; istifa ettirecek ne bir durum nede istifa etmesi gereken biri var ortada.

Yapici olmak lazim. Bence ne yapip edip Haldun Reisi geri kazanmali bu yönetim. Kanimca en iyi trasnfer olur..

Maçtan geliyorum acayip yoruldum.Bikaç şeyim var söyleyecek;Barış,Sarp,Ayhan üçlüsünden kurtulmadığımız sürece yaratıcılık denen şeyi unutalım.Barış en azından pres yaptı kendi çapında takımın orta saha problemi var ve yönetim hala uyuyor.3kere geldiler 2 gol var bukadar basit olmamalı!

Deplasman da 3 'te atarız 5 'te atarız bu takıma hiç önemli değil. Ama eleştiri olacaktır, doğaldır. Bu maçtan eleştirilmese asıl anormallik odur. İnsanlar yeni sezonda yeni umutlarla yeni formalarla eski günler unutularak giriyor ama ilk maç kabus gibi geçen 2 seneyi hatırlıyorsa birazcık karamsar olmaları yada böyle düşünmeleri haklarıdır.

Elindeki malzemeyi düzgün kullanamayan tek bir taktikten başka bir taktik bilmeyen bir adamdan hayır beklenmez. Artık herkes bizim ne oynadığımızı ezberledi. Bu sabit taktik anlayışı ile bu yılda şampiyonluk hayal. 4-3-3 müdür ne bk sa bu adam bundan başka sistem bilmezmi. Sarp Ayhan Barışdan üçlü kurmak hangi akıla hizmet eder.Bu adamların bu sistemle uyuşmadıklarını bir yılda göremeyenler kusura bakmasınlar ama gerizekalı olmalılar. Elanodan ön libero Ardadan Çolaktan forvet yaratmak düşüncesi sanırım ileri düzey futbol bilgisi gerektiriyor.

Deplesman maçı kolay olmayacak 16bin kişi önünde, eee güzel bir söz vardır akılsız başın cezasını ayaklar çeker diye biz bu maçta aklımızı pek kullanamadık artık 2.maçta ayaklar ne yapar ne eder bize turu getirir umarım aksini düşünmek bile ürkütücü :( tromso hala aklımda

Geri
Üst Alt