Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1 - 4 Galatasaray | Maç Sonu

Fener attı.

renkdaşlar evinde dıguturk olan biri varsa özelden yazabilirmi bişey soracagımda?

Fener atsa ne olur ya:D Bu sene biz fena geliyoruz bırakalım feneri felan:D kendimize bakalım.

Güzel maçtı izlerken keyif aldı.Özellikle Arda her zamanki gibi kendisine hayran bıraktırmaya devam ediyor...

Kewell,Arda ve Baroş'un varlığı ofansif anlamda bir önceki maçlara göre epey gelişmişti.Ancak defansif anlamda can sıkıcı anlar yaşadık.Geçtiğimiz senenin bir benzerini yaşayacağız gibi duruyor belli bir süre.Defans ve orta saha bloğunun uyumu sağlandığında tadından yenmeyecek.Ancak bu uyum sağlanana kadar çoğu maçımız bol gollü geçecektir ve puan kayıplarımız fazla olacaktır...Hep dediğimiz gibi bu takıma sabır edeceğiz ve kazanacağız.Son olarak bu takımın bir sağ beke ihtiyacı var...

çok fena geliyoruz bu sene çoook:)))

Bu nasıl bir takım bu nasıl bir Keita , bu nasıl bir KAPTAN ARDA BARCELONA'mısın bee :)

Arda yeni Xavi'miz,

Sabri yeni Dani Alves'imiz (golü güzeldi ama)

Şaka bir yana takım iyi yolda umarım Elano'da başarılı olacak ve bu sene 10 senelik makus talihimize son vereceğiz karıköyde AMİİN

Elano kacta geliyor :D

f5 2 oldu

Arda'nın Sabri'ye attığı pasa hayran kaldım ya hepsinin arasında :)

Güzel bir galibiyet elde ettik.Diğer maçta da rahat bir oyunla gaziantep maçının provasını yaparız.bugünkü maçta en beğendiğim adam aydın oldu.çok şaşırdım gerçekten bugünkü performansına.topu çok olumlu kullandı,oyuncu eksiltti arkadaşlarına pozisyon yarattı gerektiğinde ters kanada geçip mücadele verdi.uzun zamandır beklediğimiz aydın'ı ilk kez gördüm sahada.gelecekteki maçlarda böyle performans gösterir mi bilemem ancak bu aydın'ı çok beğendim ben.umarım buna yakına performans gösterir.sonradan girip iyi işler yapacak adamlara ihtiyacımız var.

Güzel maçtı izlerken keyif aldı.Özellikle Arda her zamanki gibi kendisine hayran bıraktırmaya devam ediyor...

valla onu izlemek yetiyor formayı sonuna kadar hak ediyor inşaAllah liverpool'da steven gerard gibi Galatasaray'ımızda bülent korkmaz gibi takıma futbol hayatının sonuna kadar hizmet verir.

birde baroş un yaptığı bir hareket beni çok kızdırdı.Her maç bir şımarıktığı oluyor.Rakip Orta sahadan çıkarken ne o öyle formadan tutup çekmek gereksiz yere sarı kart görmek ya elle top alır bu hareketlerinibırakıp biraz bir e birini geliştirse bitiriciliğini geliştirse onun için daha faydalı olacak

Sağ beke kesinlikle ihtiyaç olduğunu bir kez daha gördük :)

Lafın kısası tüm maçlarımızın kendi lehimize bu sonuçlarla sonuçlanması dileğiyle.

Tebrikler. :cool:

Kewell formundaydı sık sık kaleye şut çekti böyle bi Kewellı kimse yedek bırakamaz bence

Arda sahanın heryerindeydi

Baros yine rakip savunmayı dağıttı

aydın fena değildi

Bugün 4 gol atabilmemizin en önemli nedeniyse rakibin kazanmak için açık futbol oynamasıydı kendi yarısahalarına kapanmadılar...

Maçı izleyen arkadaşlardan tüm futbolcular için değerlendirmelerini bekliyorum :)

Geri
Üst Alt