Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1 - 4 Galatasaray | Maç Sonucu

Nonda iyi degildi ama o kadar da kötü degildi abartmayalım.

nonda neden böylesin aklın nerde.Nerde eski yıpratıcı nonda.

hala defans dan top çıkarma konusunda zaaflarımız var toplar dandun kullanılıyor gerisin geriye dönüyor.

Orta sahada pas yapma isteği biraz daha fazlaydı fakat istenilen pek yapılamadı sanırım elano gelince ve iyi bir m.topal ile bu sorunda çözülür.

İleriye gelince fazla denicek bişey yok kaliteleri ortada özellikle baros mükemmel forvet hattında sıkıntı çekmeyiz.

Tek sorun defansda daha dikkatli olmalıyız ve sağ tarafta sabri ile olmuyor eğer transfer olmuyacaksa o noktaya başka bir oyuncu monte edilmeli.

Güzel bir maçti ilk yari iraz havanin da vermiş oldugu zorlukla bocaladik ama golu yiyince hemen toplandik...

İkinci yari zaten iyiydik ve daha iyi olacagimizi düşünüyorum....

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1 - 4 Galatasaray | Maç Sonu

Ne alternatifi ya ilk 18i bile girmeyi haketmiyor.... son dk. larda 4 e 3 yakaladik adamlari ,top barisa geldi topu kontrol etemedi top auta cikti böyle hatalari coook oluyor, takimda yeri yok bana göre....

yedek oturmasında sakınca yok..geçen seneki referansı güzel..

barışa laf yok aydın oynamayı hak ediyorsa o 100 defa hakediyor.

Ölçü olacak bir maç değil. Tek söyleyebileceğim Arda'nın yeni mevkisinde gerçekten başarılı olma sinyalleri verdiği. Onun dışında defansif anlamda çeşitli sıkıntılar var. Ama uzun vadede çözülür diye düşünüyorum mevcut kadro uyum sağladıkça.

Galip geldik, hepsini teker teker tebrik ediyorum.

Ikinci yari cok güzel oynadik. Ayhanin kafa bugün Elanoyami gitti nedir bildigimiz Ayhan gibi degildi ama yinede cok kötüde degildi.

Defans sanki oturuyor gibi, belki bunda rakibin zayif olmasininda payi vardir.

Zamanla görürüz bakalim.

Galip geldik, hepsini teker teker tebrik ediyorum.

Ikinci yari cok güzel oynadik. Ayhanin kafa bugün Elanoyami gitti nedir bildigimiz Ayhan gibi degildi ama yinede cok kötüde degildi.

Defans sanki oturuyor gibi, belki bunda rakibin zayif olmasininda payi vardir.

Zamanla görürüz bakalim.

Sabri'nin bu gidişle Ayhan'a "Nasıl çekirdek tüketilir?" dersi vermesi gerekiyor.Tribünde canı sıkılmasın...

Sadece goller değil de tüm maçın özetinin olduğu bir site var mı?

Attığımızın iki katı kadar kaçırdık. Performans olarak fevkaladeydik ki, bu maçta bile as kadronun tam olarak sahada olduğunu söyleyemeyiz.

Play-offlara kadar bu skor bizi rahat tutar.

zamanla kendimizi geliştiriyoruz bi önceki maça göre daha iyiydik sonraki maçta daha iyi olacağız. ama o arda ne yaaa takım kendini 1 geliştirmişse o kendini 2 geliştirmiş. rijkaard ın kendisiyle özel ilgilendiği belli oluyor

En güzeli artık harraa hurra değil organize atak yapıyoruz.Ayrıca Gökhan-Servet ikilisinin neden oynatıldığını çözdüm.Ama bu ikisini oynatabileceğimiz oyun için daha sıkıntı var.

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1 - 1 Galatasaray | Devre arası

Baros hala kendine gelemedi bence. Tam fit olmadı. Yer yer kötü görünsek bile ciddi gol pozisyonlarına girdik ve çok gol kaçırdık. Bir de bulduğumuzu atabilsek defanstaki sıkıntılarımız o kadar göze batmayacak. Ne de olsa 2 yedim 3 yedim ama 4 attım, 5 attım der geçerdik.

Macin 2.yarisini izlemeye gittim..Yeni gordum mesajini Atilla..1 yedik 4 attik olmus..Bu arada Fenerbahce macini da aradan cikardim..:p Ozlemisiz futbolu yahu..

2.yaridaki oyunla ilk yaridaki oyun arasinda baya bir fark olustu..2.yari fsistemi daha iyi uygulayan bir Galatasaray izledik..Sevindigim en onemli nokta ise 1-4 galip olan takim asla gevsemedi son saniyeye kadar..Kondusyon tamam arkadaslar bu belli..O sicakta sevmediginiz Ayhan son saniyede hala topa daliyordu..:rolleyes: Guzel gunlerin bir sinyalini daha almis oldum kendi adima..

Son birseye degineyim..Daha okuyamadim kimsenin yazisini ama..ARDA be kardesim..gumbur gumbur ben Futbolcuyum ben bu takimda Solda da oynarim Sag da oynarim Ortada da oynarim DER GIBI oynadi..Helal olsun..

Ve en buyuk ovgu Rijkaard Neeskens ve ekibine..Iyi ki geldiniz bea!:ka05:

Keita hakkında biraz eli ayağı düzgün, gerçekçi ve net bir yorum yapabilecek ''MAÇI İZLEYEN'' bir arkadaş varsa yazsın ?

Keita hakkında biraz eli ayağı düzgün, gerçekçi ve net bir yorum yapabilecek ''MAÇI İZLEYEN'' bir arkadaş varsa yazsın ?

ya keita zaten son dakikalarda girdi oyuna 20 dakika falan oynadı.Girdiği andan itibaren dan dun bir oyuncu değil,topa nazik davranan,klas hareket seven,tekniği düzgün,sempatik ve alışmaya çalışan bir Keita izlenimi verdi bana...

Kimse belirtmesede,bazı kişilerin aklında acaba Keita klasik siyahi oyuncular gibi sadece kontra atak futbolcusumu sorusu vardı ama bugün 5 dakika izleyerek bu acabaları giderdiler,

Daha ilk maçı ve geç girdi.

Ama topu alışı dönüşleri sürüşü falan iyiydi.Bize yararlı olacağına eminim.

Hatta birde gol attı ama ofsayt diye verilmedi;).Güzelde vurdu kalecinin altından falsolu ;):).

Teşekkürler arkadaşlar, zaten Keita'dan beklediğimiz hızlı ve teknik hareket etmesi.

Fener maçınıda izledim bizim maçıda biz daha iyiyiz.Transferleri o kadarda iyi değil.Santos,oliviera,m.topuz çokj iyi değildi.Eski oyuncuları kazım ve Emre iyiydiler.Bizde ise kaleci bana çok güven vermedi açıkçası,ayhan kötüydü ve savunmadan endişeliyim.Sabriyi eleştirenleri anlamıyorum herhalükarda oynaması gerekir sağbek olmazsa Aydının yerine orası olmazsa ayhanın yerine ama mutlaka olmalı.Keita henüz hazır değil.Ama Arda mükemmel oynadı,kewell mükemmel oynadı,Baroş iyiydi.Çok rahat maç oldu.Şimdi savunmaya Emre Güngörü denemesi lazım oda olmazsa bir yabancı.Mehmet topal ve Linderoth ile orta sahada da problem kalmaz.

Geri
Üst Alt