Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya - Galatasaray | 30 Temmuz 19.30

İçerdeki maç kaçındaydı ?

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya - Galatasaray | 30 Temmuz 19.30

M.Sarp + Ayhan + Sabri

En fazla 1 gol atarız.Umarım elenmeyiz.Rezil olmayalım.İnşallah elenmeyiz.

Mehmet ve Tobi gelsede kurtarsa bu 2.lig topçularından bizi.

Sarbiyi salla da Ayhan ve Sarp a 2. lig topcusu diyorsan futboldan anlamiyorum ben diye bagiriyorsun burda demektir:cool:

M.Sarp + Ayhan + Sabri

En fazla 1 gol atarız.Umarım elenmeyiz.Rezil olmayalım.İnşallah elenmeyiz.

Mehmet ve Tobi gelsede kurtarsa bu 2.lig topçularından bizi.

Ayhan ikinci lig topçusu demek?? Valla hayal gücüne hayran kaldım..

Linderoth'un adalesinde sertleşme olduğu için tedbir amaçlı kafileye dahil edilmediğini okumuştum bir yerde. Serdar da daha yeni yeni toparlanıyordur, o da tedbir amaçlı alınmamıştır.

----------Leo Franco----------

--Sabri-Gökhan-Servet-H.Balta--

-----Ayhan--M.Sarp--Arda-----

-----Yaser--Baros--Kewell-----

Kadronun da aşağı yukarı böyle bir şey olacağını tahmin ediyorum. Yaser'i koymamın nedeni de Keita'nın 2.yarı oyuna dahil olabileceğini tahmin etmem. Orkun da başlayabilir ancak artık Leo Franco'nun zamanının geldiğini düşünüyorum.

Dini bütün Yeni Şafak gazetesinin sitesi bile sallıyor. Resmi site oldu başımza mübarek. Antrenman raporlarını girin okuyun. Sakatlk falan yok. Biyerlerinizden sakatlık uydurmayın..:mad:

Hay eline sağlık.

Nerden biliyorsunuz Tobi'nin sakat olduğunu ? Basının gazına gelip hemen Tobi sakat diyorsunuz !

Linderoth'un adalesinde sertleşme olduğu için tedbir amaçlı kafileye dahil edilmediğini okumuştum bir yerde. Serdar da daha yeni yeni toparlanıyordur, o da tedbir amaçlı alınmamıştır.

----------Leo Franco----------

--Sabri-Gökhan-Servet-H.Balta--

-----Ayhan--M.Sarp--Arda-----

-----Yaser--Baros--Kewell-----

Kadronun da aşağı yukarı böyle bir şey olacağını tahmin ediyorum. Yaser'i koymamın nedeni de Keita'nın 2.yarı oyuna dahil olabileceğini tahmin etmem. Orkun da başlayabilir ancak artık Leo Franco'nun zamanının geldiğini düşünüyorum.

Rjikaard basın toplantısında tecrübeli oyuncuların oynayacağını söyledi. Keita'ya şans vericektir ilk 11'de. Zaten milli takımdan gelmişti fazla idman eksiği yok sadece takıma adapte olabilmesi zaman aldı.

Sarbiyi salla da Ayhan ve Sarp a 2. lig topcusu diyorsan futboldan anlamiyorum ben diye bagiriyorsun burda demektir:cool:

Allah Allah öyle mi?

Bu duruma sen mi karar veriyosun?

Vay be.Ne adammışsın?Pardon adam dedim.Sen neymişsin bee.

mail adresini yada tel.no.nu verde yorum yazmadan önce sana danışayım.Olur mu?

Ayhani harbiden nasil 2. lig topcusu yaptin bende hayret etmedim degil hani.

Bana mantikli bir cevap verirmisiniz?

Maçı eski D-Smart üyeleri 102. kanaldan izleyebilecekler.

Bu takımı aranızda izleyen ve analiz yapabilecek biri var mı?Tam bir kapalı kutu:S

B_8226cc2a8bb86717473ac8929c41bfc4.jpg

yeni stoperimiz hayirli olsun (rijkaard) :D

Resime bak harika ya hemen calayim :)

Sanki "Sabri senin gidecegin yok, bari sakatlayimda kurtulalim senden" der gibi duruyo resimde :D

tatil bitti ve yorumlar devam...

bence çok zor maç olacak yenilebilirz ama açık oynayan bşr takımsa rahat geçer.

Tobol tarzı oynarlarsa işimiz zor...

işallah iyi sonuç alabiliriz Sistem oturması zaman alacak. tatilde 90 dk sıkıla sıkılıa diğer maçı izledim.

Geri
Üst Alt