- 22 Kasım 2008
- 13.214
- 2
- 1.363
Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya - Galatasaray | 30 Temmuz 19.30
İçerdeki maç kaçındaydı ?
İçerdeki maç kaçındaydı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
M.Sarp + Ayhan + Sabri
En fazla 1 gol atarız.Umarım elenmeyiz.Rezil olmayalım.İnşallah elenmeyiz.
Mehmet ve Tobi gelsede kurtarsa bu 2.lig topçularından bizi.
M.Sarp + Ayhan + Sabri
En fazla 1 gol atarız.Umarım elenmeyiz.Rezil olmayalım.İnşallah elenmeyiz.
Mehmet ve Tobi gelsede kurtarsa bu 2.lig topçularından bizi.
Dini bütün Yeni Şafak gazetesinin sitesi bile sallıyor. Resmi site oldu başımza mübarek. Antrenman raporlarını girin okuyun. Sakatlk falan yok. Biyerlerinizden sakatlık uydurmayın..![]()
Linderoth'un adalesinde sertleşme olduğu için tedbir amaçlı kafileye dahil edilmediğini okumuştum bir yerde. Serdar da daha yeni yeni toparlanıyordur, o da tedbir amaçlı alınmamıştır.
----------Leo Franco----------
--Sabri-Gökhan-Servet-H.Balta--
-----Ayhan--M.Sarp--Arda-----
-----Yaser--Baros--Kewell-----
Kadronun da aşağı yukarı böyle bir şey olacağını tahmin ediyorum. Yaser'i koymamın nedeni de Keita'nın 2.yarı oyuna dahil olabileceğini tahmin etmem. Orkun da başlayabilir ancak artık Leo Franco'nun zamanının geldiğini düşünüyorum.
Ayhan ikinci lig topçusu demek?? Valla hayal gücüne hayran kaldım..
Sarbiyi salla da Ayhan ve Sarp a 2. lig topcusu diyorsan futboldan anlamiyorum ben diye bagiriyorsun burda demektir:cool:
Ayhani harbiden nasil 2. lig topcusu yaptin bende hayret etmedim degil hani.
Hayal gücü??
Benim tek hayalim senin küçük dünyana girmek.Bu hayali bana yaşatırmısın.Lütfen....
Resime bak harika ya hemen calayim![]()
Bende sana Resmi sitemizdeki antrenman raporlarının linkini gönderebilirim. Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki resmi site oluyorlar başımıza şu kolpa siteler!