Kusura bakmayın ama acık dusuncelerimi yazmak istiyorum. Kotu oynuyoruz skor iyi ama oyun degil.
Rijkaard yine Aykut'u tercih etmiş. Ufuk'un zerre degeri yok gozunde. Eger Rijkaard kalacaksa ki, kalacak, kalmalı (inandıgımdan degil, degisikligin fayda vermeyeceginden) 1.kalecimiz Aykut'tur. Bu boyle biline. Bu yuzden yabancı kaleci kaleci alınmalı, nokta.
Karsı kulubun kurumsal yapısı, butcesi, oyuncularının yaş ortalamasına bakınca maçı ciddiye aldıklarını sanmam. Hatta acık konusayım, bu tip takımlar menfaat karsılıgı her seyi yapar. Bu turu atlasa OFK ne olacak, para mı kazanacak. Bu kadar soyluyorum, anlaşıldı herhalde. Duyumum yok, neden bu fikre kapıldım, maçı seyreden herkes, olagandısı laubali bir maç oldugunda hemfikirdir sanırım. Ya iki takımında zerre kadar profesyonel futbolla alakası yok, taktik disiplin sıfır, konsantrasyon cok dusuk. Ve skor cok cabuk elde ettik.
Yazık su futbola yazık, harcanan paraya yazık, eski G.Saray'ı geri istiyorum. 89-99 arasını, memur zihniyetli oyunculardan, yeteneksiz yaşlı yerli oyunculardan bıktım artık.