Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | OFK Beograd 1-5 Galatasaray | 5 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: UEFA 3.Ön Eleme 2.Maç | OFK Beograd 1-2 Galatasaray | İlk Yarı

Tırnaklarımı yiyorum stresten.2-0 da bile rahat maç izleyemiyoruz artık.

Cevap: UEFA 3.Ön Eleme 2.Maç | OFK Beograd 1-2 Galatasaray | Devre Arası | NTV

Arda Serdar Sabri Hakan Balta. Kanatsız oynuyoruz resmen. 2.yarı 2 tane daha atarız.:D

Yemin ediyorum 45 dakıkada 1 paket sigara bitti

kaç tane kalmıştı pakette?

Bu arada Prekazi haklı beyler.. Bizim takım hiç top çevirmiyor. Sürekli uzun top.. ne iş anlamadım. Rijkaard'ın sen sevmediği şey uzun toptur!

Cevap: UEFA 3.Ön Eleme 2.Maç | OFK Beograd 1-2 Galatasaray | Devre Arası | NTV

yalnız cana ya hazır değil yada pas becerisi düşük beni tatmin etmedi

Cevap: UEFA 3.Ön Eleme 2.Maç | OFK Beograd 1-2 Galatasaray | Devre Arası

Ulan aykut ne desem ayıp olacak .

Zemin çok kötü beyler görmüyonumuz mu normal pas bile seke seke gidiyor.Bu zeminde pas futbolu nasıl oynansın.Patates tarlası gibi

Hakan Balta ve Aykut Allah sizi bildiği gibi yapsın emi!

bu takımı elerizde takım gelecek için umut vermiyor

Kusura bakmayın ama acık dusuncelerimi yazmak istiyorum. Kotu oynuyoruz skor iyi ama oyun degil.

Rijkaard yine Aykut'u tercih etmiş. Ufuk'un zerre degeri yok gozunde. Eger Rijkaard kalacaksa ki, kalacak, kalmalı (inandıgımdan degil, degisikligin fayda vermeyeceginden) 1.kalecimiz Aykut'tur. Bu boyle biline. Bu yuzden yabancı kaleci kaleci alınmalı, nokta.

Karsı kulubun kurumsal yapısı, butcesi, oyuncularının yaş ortalamasına bakınca maçı ciddiye aldıklarını sanmam. Hatta acık konusayım, bu tip takımlar menfaat karsılıgı her seyi yapar. Bu turu atlasa OFK ne olacak, para mı kazanacak. Bu kadar soyluyorum, anlaşıldı herhalde. Duyumum yok, neden bu fikre kapıldım, maçı seyreden herkes, olagandısı laubali bir maç oldugunda hemfikirdir sanırım. Ya iki takımında zerre kadar profesyonel futbolla alakası yok, taktik disiplin sıfır, konsantrasyon cok dusuk. Ve skor cok cabuk elde ettik.

Yazık su futbola yazık, harcanan paraya yazık, eski G.Saray'ı geri istiyorum. 89-99 arasını, memur zihniyetli oyunculardan, yeteneksiz yaşlı yerli oyunculardan bıktım artık.

sorun aykut ve neıl'da

Arda'ya sallamayın bari! Her maç bütün takımı sırtına almak zorunda mı bu adam.El insaf ya!!

Baskı yapınca çok hata yapıyorlar.Baskı yapacak adam lazım.30dk sonra takım yoruldu...

Kalecimiz, beklerimiz ve Ayhan rezalet! Arda da cok durgun, Sarp ve Serdar olmasa kaleye gidemicektik saka maka. Kewell bildigimiz gibi.

2. yarıda kanser olmaya devam edeceğiz görünüşe göre. 2 gol atıyoruz, sonra ne oluyorsa oluyor, adamlar oyunun üstünlüğünü ele geçiyor, gol atıyor.

prekazi haklı beyler takım çok laubali oynuyor:mad::mad:

orta saha ne iş yapar topa basan yok yazık valla acilen ikinci yarı pino girmeli en azından hızlı adam defans arkasına sarkar ve ayhan yerinede musa girmeli

Görünmeyen yıldız serdar adam heryere yardım ediyo defansa ileriye orta sahaya helal çocuğa valla rijkaardda bunun farkında

bir kewell posteri

123np1f.jpg

Geri
Üst Alt