Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | OFK Beograd 1-5 Galatasaray | 5 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: UEFA 3.Ön Eleme 2.Maç | OFK Beograd 1-2 Galatasaray | Devre Arası

Evet zorunda.Onun için Arda.O zaman Arda'ya yıldız demeyelim.M.sarpın bile oynadığı maçta Arda oynamak zorunda

Tutturmuşunuz, yok Arda şöyle, yok böyle diye.Yok öyle bir dünya.Önyargılarınızı kırın artık.

Şu hakan balta gitsin artık bu takımdan başka birşey istemiyorum. Adam resmen uyuyarak top oynuyor. En azından diğerleri birşeyler yapma çabasında ama bu resmen yataktan kalkıp gelmiş gibi. Ayıp ya bu kadarda olmaz.

bence kalmalı mustafasarp ondan güzel yedek olur hiç değilse:D:D

Ne yedegi ya ?? Bu adam gol atip sizin gözünüzü boyuyor ama asil görevi olan ortasahada rakibi karsilamayi hic görmedim.

Yahu geçen sene bende eleştirdim Arda'yı da bari bu maçta eleştirmeyin. Sene başından beri her maçta sahada. Her kampa zamanında gelir. Yapmayın. Şimdi çıkar 1 gol 1 asist yapar. Bu sene Arda başka Arda..

inşallah bu kötü futbol laubalilikten dolayıdır.ayarı yeyince düzelirler.yok laubalilik değilse yandı gülüm keten helva:(

2.yarı Ayhan---Batdal değişikliği olmalı tam Batdal'lık maç Kewell sola Arda ortaya geçer.

Öfff Arda da Arda, Arda da Arda...Gitsin de rahatlayın e mi. Emre Çolak'a sallarsınız o zaman da. Sorsak Galatasaray'lıyız derler...

İlk maçta 2 golü atan kimdi adamı hasta etmeyin :D Yok trip atıyormuş.Evet adam piskopat çünkü.Bi maç öyle bi maç böyle

bravo renkdaş ozmn sahiplenenler şimdi yerden yere vuruyorlar ya öylesinizdir ya böyle iki yüzlü olmayın .

beyler rahat olun :D

Tutturmuşunuz, yok Arda şöyle, yok böyle diye.Yok öyle bir dünya.Önyargılarınızı kırın artık.

Kime diyeyim arkadaş.Babamı söyleyim nedne oynamıyon diye.Adam oynamıyo işte.Ne yani oynamadığı maçlarda da gazlıcazmı.Asıl senin gibiler önyargılarını yıksın.

yapmayın böyle ardaya yüklenerek hiç bir şey kazanmıyoruz.Destek olmalıyız,sonuna kadar....

Arda bir Messi deyil, her mac muhtesem oynamasini bekleyemessiniz.

valla ardaya hiç sallamayın bu adam belki kaç maçımızı kurtarmıştır oda gitsin o zman tam düz bir takım olalım kewell sakat değilse oynasın kurtarsın sakatsada allaha kalmış beyler ben asıl bu canayı beğenmedim ya 2 maçtır bu adam hiç bişe yapmadı yani kıpırtı bile yok her pası rakibe gelmeden önce pek tanımıyodum ama çok övdüler pası iyi falan bende sevindim bu yüzden ama hiç paslık bişe göremedim inş ileriki maçlarda beni yanıltır

cana bu maç daha iyi sanki...topsuz alanda daha etkili

kalesizlikten yedik o golü haricinde pozisyonları yok bi 5 10 dk rakibi hafife aldılar yine yedik golü rijkaard umarım uyarmıştır takımı zaten 5 - 0 olurdu bu maç ilkyarı kimse kendini kandırmasın

topla oynama oranı

%53 %47 OFK üstünlüğü :(

Geri
Üst Alt