Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

işte bu ya beyler bence tarıhe tanıklık edıorus :)

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

Maça son anda gitmeye karar verdim, iyi ki de gitmişim, Allah'ım o ne maç öyle. Yalnız Nonda'nın frikik golünü göremeden çıktım, ona yanarım.

Bu seneki tarifemiz budur, bol bol 4-5-6 gol görmeye alışın.

Ayrıca, Nonda+Aydın böyle oynayın canımızı yiyin:)

Yirim ben bu takımı yirim:)

Ben de son anda gitmekten vazgeçtim çok üzgünüm yaa :(

Hey yavrum bee Barcelona'mısın mübarek.

Keita'ya bak yavrum benim o ne vuruş öyle top kırıldı :)

AMAN NAZAR DEĞMESİN

Geliyoruz......

Ben onu şöyle anladım Haldun Üstünel azize galatasaray forması giydir

UEFA Kupası 3. ön eleme rövanş maçında Galatasaray sahasında Maccabi Netanya'yı 6-0 mağlup etti ve UEFA Avrupa Ligi playoff'larına kaldı. Sarı-Kırmızılılar oynadıkları futbol ve attıkları gollerle zayıf rakibi karşısında şov yaparken karşılaşmanın arıdından mikrofonlara konuşan gecenin 3 gol atan başarılı ismi Nonda, sözlerine şampiyon oldukları sezon en son hat-trick yaptığını söyleyerek başladı. Nonda, "Sezon başından beri takımımızda çok güzel bir hava var ve bu futbolumuza da yansıyor. Bütün takım olarak teknik direktörümüzün bize uygulatmak istediği sisteme alıştık" ifadelerini kullandı. Yedeklikle ilgili soruya Nonda, "Şampiyonluklar sadece ilk 11'de oynayan oyuncularla kazanılmıyor, saha kenarındaki oyunvuların da katkısı sezon içinde oluyor. Bu bir ekip işi" dedi. Gazetelerde takımdan ayrılacağı ile ilgili haberlere Shabani Nonda, "Yöeneticilerime ve teknik direktörüme güveniyorum, bu tip şeyler Türkiye'de olduğu gibi Fransa'da da karşıma çıktı. Gazeteler sobnuçta satmak için birşeyler yazmak zorundalar. G.Saray2da kalıyorum" sözlerine noktayı koydu.

Özete bakarken gol sevinclerinde korktum bune böyle taraftarlar böyle desteklerse takimi busene cosariz.

Tebrikler mi etsem teşekkür mü etsem. Gerçekten güzel maçtı. Daha da iyi olacağız. Güzel günler ufukta renkdaşlar.

Resmen kükredik yaa avupaya gürül gürül kükredik

arkadaşlar duran topalar harika ama Elano daha kullanmadı

Takımın oturmamış yedek hali buysa oturmus halini tahmin bile edemiyorum

Trömsö turu geçmiş mi?

aslında cnn maç sonrası spor yorumcularıyla program yapması gerekirdi.

Ben de son anda gitmekten vazgeçtim çok üzgünüm yaa :(

Boşver, bu sene daha çok böyle maç göreceğiz inşallah;)

Bu arada maçtan önce bir Barış'a yerme seansı vardı burda, Barış herhalde cevap vermiştir, Barış mı Mustafa Sarp mı derseniz 100 kere Barış 1000 kere Barış derim. Adam yorulmak bilmiyor, pres, top çalma, oyun bozma, hepsi var, üstüne de 2 gol attı, ohhh misss:)

2 -0 kazanmış

Özete bakarken gol sevinclerinde korktum bune böyle taraftarlar böyle desteklerse takimi busene cosariz.

harika bi taraftar vardı bu sene bize taş atan angutlar ve kargalara taraftarın nasıl tribünleri doldurduğunu göstereceğiz.destek harikaydı hele ard arda üçlü yapmaları müthişti spikerin sesini zor aldık.bu arada spiker neydi öle ya adam durmadan saçma salak bilgiler veriyordu:)

Öncellikle uzun zamandır böyle keyif veren bir Galatasaray izlememişdim.Rakip güçsüz olasada biz hep kuvettsiz rakiplere karşı nedeni bilinmeyen bir şekilde zorlanarak maç kazanırdık,bugünki maçdada yine gol yiyip atarız dedim içimden çünki hastalık oldu bu konu.Ama gördükki takım reikardın yönetiminde kendine özgüven aşılamaya başlamış.Her oyuncu takımda oynamak adına güzel çalışmalar ediyor.Bugünki maçın skorundan çok oyuncuların başarıya aç görüntüsü beni oldukça memnun etti zira geçen sezon bunun acısını çok çektik.

Maç baştan sonra biz taraftarın istediği üzere baskılı ve ofansif bir oyun şablonu ile başlayıp öyle bitti.Nihayetinde bir frikik golü izleyebildik yıllar sonra.Elano bu anlamda bize ilaç olacak ama nondada bu maçdaki frikik golü gerçekten enfesdi,çok güzel ve sert bir kesme ile topu ağlara yolladı.Maçdan sonra netenya teknik direktörünün"biz Galatasarayla oynamamız için en az 3 yıl çalışmamız lazım,skor normal" demesi göğsümü kabarttı zira adamlar nereye geldiklerini anlayamadılar.Bu maçlar elbette kıstas değil ama dediğim gibi oyuncuların başarıya aç görüntüsü bize umut verdi.

Aydın bu kez bizi yanılttı zira oyuna damgasını vuran adam olduibelki ters kanatta olması onu açdı ancak bu anlamda aslan payını reijkarda vermek gerek zira aydını sola çekme fikri ancak reijkardan çıkabilirdi.Geçen sezon skibbe aydını değil sol açık,sağ tarafta bile doğru dürüst oynatamamışdı.İşte vizyon değişimi budur.Gerektiğinde bir oyuncuya güvenmek ve o oyuncuyu kafanızdaki sisteme uyfurmak için çeşitli taktik değişimleri yapmak futbol adına yapılabilcek en büyük adımlardır.Biz geçen sezonu boşuna ıskalamışız,öyle bir sinerji oluşduki şimdi her oyuncu takımda oynamak,elini taşın altına koymak istiyor.Bu tablo tamamiyle reijkard ve ekibine aittir. Bu noktada onları kutluyorum.

aslında şu trömse şimdi karşımıza bi çıksada şamar oğlanına çevirsek ne iyi olur

arkadaşlar özet için link verebilirmisiniz ?

arkadaşlar duran topalar harika ama Elano daha kullanmadı

Takımın oturmamış yedek hali buysa oturmus halini tahmin bile edemiyorum

Daha dur, daha bu takıma Elano gelecek, korkun bizden alemin kralı geri geldi! Gaza geldim:D

Geri
Üst Alt