Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

Arkadaşlar bir ara taraftar "Haldun Üstünel bize ..... getir" diye bir tezurat yapti sanırım.. Tam olarak anlayan var mı? :)

Evet ya onu bende anlamadım. Ama taraftar süper destekledi harikalardı. Orada olmak isterdim:(

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

nonda kalması gerektiğini gösterdi ve kalıyor. ayrıca keita ile saha dışı ve içindede çok iyi anlaştığnı gördüm.......

Ben diyiyorum ama ve bunu söylerken de takimi elestirmek icin söylemiyorum, sadece biraz gercekci olunmasi gerekdigini düsünüyorum.

Yanlis anlasilmasin, karamsar degilim sadece esas gücümüzü görmek icin daha disli rakiplere karsi oynamamiz gerekdigini düsünüyorum.

Neyse galibietimiz tüm Galatasaraylilara hayirli olsun:D

Istatistikleri bulabilirmisiniz arkadaslar bi bakim?

Devre arasinda fenerin istatistiklerini gösterdiler ve Honved daha iyidi.

Renktaşlar maçtaydım daha şimdi girdim ewe. Atmosfer çok güzeldi mor formalarla coştuk. Keita çok iyi oynadı attığı gol çok güzeldi. Özellkle Aydın çok koştu mükemmel oynadı. Mor formalı taraftarlarımızın sayısıda bi hayli fazlaydı .

Rijkaard gelir gelmez ilk söyledigi lafı hatırlatmak istiyorum

Taraftarımıza güzel futbol seyrettircez.

Bu arada mor formalı takımı hiç yadırgamadım, çok çok yakışmıştı hepsine, gayet klas duruyordu. Herkesi mor forma almaya davet ediyorum:)

hacılar bu gece izleyebilcem spor prog. ne var?

bu mac oncesi rijkaard takimi boyle rahatlatmis ve zevkli futbolu haberini bugun vermis

ZEVKINI CIKARIN, TADINI CIKARIN MACIMIZIN

frank rijkaarddddddddd

aydın ın performansı nondayı takımda tuttu bugun bence. güzel futbol heyecan verici bir takım süper ötesi

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray-Maccabi Netanya | 6 Ağustos

Bu aksam Nonda ve Linderothun son sansı bence Nonda bu maçta kendini bulucak diye bir his var içimde umarım öyle olur çok severim Nondayı:)

Haftasonu maç skoru ne olur? Golü kim atar? Bir yardımcı oluver renktaş. Yüklü para yatıracağım. :D

Tüm camiamıza hayırlı olsun.

Rijkaard Hoca ile çalışmaya başladıktan sonra Skibbe ile geçen bir seneye daha çok üzülüyorum.

Bülent Tulun da öyle dedi.Geçen yıl stajyer bir hocayla araya gitti dedi

Bende defansda güngör ve servet iyi olur birde ugurda iyiydi

Geri
Üst Alt