Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray-Maccabi Netanya | 6 Ağustos

Başkanımızdan jest

Kulüp başkanımız Adnan Polat Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’e jest yaptı ve bugünkü maça davet etti.

Kulüp başkanımız Adnan Polat, geçen sezon yaşanan restleşmeler ve söz düellolarının ardından Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e jest yaptı ve bugünkü maça davet etti.

Polat'ın, geçtiğimiz günlerde biraraya geldiği ve Maccabi Netanya karşılaşmasına çağırdığı Başkan Mahmut Özgener'in uzun süre sonra Ali Sami Yen Stadı'na gidebileceği için çok sevindiği, yakın çevresiyle de bu mutluluğunu paylaştığı öğrenildi. Başkan Adnan Polat'ın, UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik'i de maça davet ettiği belirtildi.

Geçen sezon Polat sert bildirilerle Futbol Federasyonu ve Özgener'i yıpratırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan araya girerek uzlaşı çağrısında bulunmuştu. Ancak Mahmut Özgener'in MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın arkasında durması yüzünden ipler yeniden gerilmişti.

Kaynak: Milliyet

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray-Maccabi Netanya | 6 Ağustos

hangi formayla çıkacağız acaba çok merak ediyorum dogrusu

Cevap: Galatasaray'ın Muhtemel 11'i

Bence

----------------------Leo---------------------------

--Ugur----------Servet----Emre G.------Alparslan-----

-------------Linderoth--Ayhan---Baris---------

--Keita----------Nonda-----------------Serdar----

iyidir.Alparslan yerine Volkan'ı oynatabailir ama bence Alpi oynatsa iyi olur.Bir de ben Emre Aşık sanki oynayacak gibi bir his var içimde.

Mor forma ile çıkacağız galiba

BUGÜN YİNE TEK YÜREĞİZ!

Galatasaray Avrupa’da bir zafer yürüyüşüne daha başladı. Ve bugün Ali Sami Yen Stadı’nda bu yürüyüşün bir adımı daha atılacak.

Avrupa’nın aslanları köklerinden gelen Avrupa hedefinde, üzerlerinde 2288 formalarıyla sahaya çıkacak. Avrupa’nın aslanlarını, onların mücadele ettiği gibi destekleyelim!

Müthiş sonu hayal ediyorsak, başlangıcında da orada olmalıyız. Haydi Galatasaraylılar 2288 formalarımızla büyük bir yürek oluşturalım…

www.galatasaray.org

Mor formaylami cikiyoruz vayyy :))

Bakalım uğurlu gelir ihş 2288

Çok sevindirici 3 isim görüyorum kadroda.Uğur, Güngör ve Keita. Servet'in partneri sezon boyunca aksilik olmadığı sürece Güngör olmalı. Uğur da sağbekin asıl sahibi olmalı diye düşünüyorum.

Bir de Ayhanın şu antremanlardaki tutumu çok hoşuma gidiyor (Ne kadar görmesemde yazılanlardan dolayı kanaatim böyle).

yahu şu emre güngörun nesını beğenıyorsunuz şu adamı bı adam akıllı izleyemedım cidden nesi guzel kı o oynasın dıyosunuz

Bu kadronun sistemi nedir bir saattir bakıyorum çözemiyorum :D

attachment.php

gençlere verilecek son fırsat belkide onun için çok iyi değerlendirmeleri gerekiyor başarılar.

3-1 galatasaray alıcak macı.Mactan sonra yayınlayın bu postu :elvis:

evet mor forma ile ilk kez sahaya çıkıyoruz haydi hayırlısı bakalım bi görelim su formaları sahada nasıl duracak:)

Maç saati 19:30 diye geçiyordu heryerde:S.

Bugün kazanırsak Avrupa'da toplam galibiyet sayımız,mağlubiyeti geçiyor.89-89 şuan. :)

Onu anladım da 4-4-2 çizmişler.Biri anya biri konya yani feneve böyle bi kadro çizseler hiç demem aa şu şurda oynuyoo mu diye insan biraz özen gösterir.

avrupa üzerinden hangi kanal yayınlıyor maçı? bilgisi olan varmı renkdaşlar..

Geri
Üst Alt