Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray-Maccabi Netanya | 6 Ağustos

İleri üçlünün kanatlarında Keita ve Serdar'ı izlemek istiyorum :)

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray-Maccabi Netanya | 6 Ağustos

Maç hangi kanalda renkdaşlar?D-smart var bende fakat şifreli mi olcak?Nasıl olcak bilgisi olan?

Birazdan evden cıkıcam . Yaklasık 1 saat sonra stadta olucam . Öncesınde store dan mor formamızdan alıcam . Zevkli bir maç olur inş.

Mor formalarla stada bugünde stad dolmazsa yuhhh!!!

'Yuh' değilde stadı dolduralım arkadaşlar destek olmak lazım deseydik keşke... :)

Biletler bitmiş diyorlardı.Stadın dolması muhtemel yani... ;)

Bazen sert çıkışlar daha fazla kaale alınır diye o kelimeyi kullandım;)

InsAllah bilet kalmamistir.

şuana kadar 10.000 kombine satılmıs galiba yazık bu sayı daha fazla olmalıydı

Arkadaşlar iyi günler.Bugün kü Galatasaray-Netanya maçını hangi radyo verecek?

şuana kadar 10.000 kombine satılmıs galiba yazık bu sayı daha fazla olmalıydı

galiba ile yazi yazacagimiza arastiralim da yazalim.

sadece numarali bitmesi gerisi hep bitti.

20 milyon euro kazandik kombinelerden bu yil medyaya yansayan

formandaki arma guc verir sana demistik

simdi forma komple guc verecek

inancimiz sonsuz

guveniyoruz

Şener, Galatasaray Kulübü'nün kombine satışı gelirinin 20 milyon avroya geldiğini kaydederek, şunları söyledi: ''Yapılmakta ve mevcut stada olmak üzere iki stada kombine satıyorlar. Ben küçük stadımda satmaya çalışıyorum. Ben bugüne kadar 1 milyon 200 bin liralık kombine bilet satabildim. Trabzonspor, halkının ekonomik durumu iyi değilse benim suçum değil. Ama ben buna rağmen Denizbank'a, başka bankalara giderek ama açığa borçlanmadan onlarla yarışma mücadelesi vereceğim. Hiç de aşağıya kalmayacağım. Bundan da emin olmanızı istiyorum.''

Arkadaşlar iyi günler.Bugün kü Galatasaray-Netanya maçını hangi radyo verecek?

Iyi günler, Radyospor verir herhalde.

Edit: Evet, Radyospor veriyormus.

"Galatasaray-Maccabi Netanya karşılaşması saat 21.00'den itibaren Radyospor"dan naklen yayınlanacak."

maçı radyo spor veriyor.

Bazi Internet sitelerde bile Sarp ilk 11 de yaziliyor.

Bu adam cezali mi degil mi ?

Geri
Üst Alt