Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray-Maccabi Netanya | 6 Ağustos

Farkindaysaniz Baris´in yüzü hep asik.Tabi Almanlar gidince tutunacak dali kalmadi.

Rijkaard komple futbolcu sever.Yarim futbolcu degil.Hem teknik olacaksin hemde kosup mücadele edeceksin.Pas futbolu ancak böyle oynanir.Baris da teknik sifir sadece kosuyor.

Burdan herhangi birine kondisyon yükle aynisini yapardi.O yüzden tutmadi Rijkaard Baris´i

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray-Maccabi Netanya | 6 Ağustos

barış bu takımda ancak böyle formalite maçlarda ilk 11 de oynar

geçen senede sakatlandığında ağlıyordu herkes barış barış diye

ya artık yeter valla be her maçtan önce ne zaman ilk 11 tartışması olsa direkt barış tartışması başlıyo ana konuyada daha dönüldüğü yok.

rijkaard gibi bir adam var takımın başınad hala neyi tartışıyorsunuz anlamadımki oynatır yada oynatmaz şu forumdaki herkesten iyi karar vereceğine şüphesi olan yoktur heralde.

sonucuda rijkaard vereceğinden bırakın isteyen istediğini düşünsün dimi?

Farkindaysaniz Baris´in yüzü hep asik.Tabi Almanlar gidince tutunacak dali kalmadi.

Rijkaard komple futbolcu sever.Yarim futbolcu degil.Hem teknik olacaksin hemde kosup mücadele edeceksin.Pas futbolu ancak böyle oynanir.Baris da teknik sifir sadece kosuyor.

Burdan herhangi birine kondisyon yükle aynisini yapardi.O yüzden tutmadi Rijkaard Baris´i

Yüzü asik, benimde dikkatimi cekti.

Baris 2 senedir sansla da olsa (sakatliklar yüzünden) ilk 11 de yerini aliyordu.

Artik yedek kalmayi kesinlikle kabul etmez kanimca.

Yedek kalirsa Ocakta gider.

Almanya ve Ingiltereden teklifler var diyorlar, ne kadar dogrudur bilemem.

Hayirlisi artik.

Yalniz ben Barisin Hertha ya karsi oynadgi futbolu hic unutmicam.

Topal ile beraber ön liberonun sol tarafinda süper oynamisti.

Yüzü asik, benimde dikkatimi cekti.

Baris 2 senedir sansla da olsa (sakatliklar yüzünden) ilk 11 de yerini aliyordu.

Artik yedek kalmayi kesinlikle kabul etmez kanimca.

Yedek kalirsa Ocakta gider.

Almanya ve Ingiltereden teklifler var diyorlar, ne kadar dogrudur bilemem.

Hayirlisi artik.

Yalniz ben Barisin Hertha ya karsi oynadgi futbolu hic unutmicam.

Topal ile beraber ön liberonun sol tarafinda süper oynamisti.

Gitmek isterse tutan yok güle güle.Burası Galatasaray klübü yedek kaldığı için bile dua etmesi lazım.

Barış'ın GSTV'deki röportajını izlediyseniz kendi de rahatsız yedek kalmaktan zaten, şahsen M. Sarp'tansa Barış'ı tercih ederim, en azından pres yapıp top kapıyor, ama Topal ve Linderoth sağlıklı olduğu sürece ikisi de forma şansı bulamaz bence. Barış muhtemelen yakında ayrılmak ister.

Kadro elinize geçti mi ..?

şimdi geldi

franco

uğur

e aşık

e güngör

balta

barış

linderoth

arda

aydın

keita

nonda

açıklanan kadromuz:

leo franco

uğur-emre g.-e.aşık-hakan balta

linderoth-barış-arda

keita-nonda-aydın

Kadro bana geldi:

Leo Franco

Uğur Uçar

Emre Aşık

Emre Güngör

Hakan Balta

Barış Özbek

Tobias Linderoth

Arda Turan

Aydın Yılmaz

Kader Keita

Shabani Nonda

tartışmadığımız barışmı kaldı sadece.geçen sene sakatlandı diye çok üzülen insan tanırım burda.adamdan ne istiyonuz.lincoln gibi 2 çalım atıp yatmasınımı beklicez.adam köpek gibi koşuyo,sakatlanma pahasına atlıyo her topa.rijkaard yarım futbolcu istemezmiş bak bak bak.zaten tam futbolcu olsa GS de oynamazdı şu an.ayrıca bana göre hiçbir eksiği yok.takımda hangi futbolcu şut atıyo bana söylermisiniz.veya ayhan barıştan çokmu koşuyo ve barıştan çokmu teknik.yapmayı artık ya

evet ugurumuz oynuyor..aydin nonda kadroda Emre gungor nihayet..hayirlisi.. Emre asik yaninda baris da kadroda tabi keitayla Balta ve Arda tabi..zor oldu biraz ama yazdim..:D

P.S : Benden once herkes yazmis..Gsmobile lilar belli oluyor..Beni dikkate almayin..Guzel yazamadim:D:D

Keita dan gol bekliyorum.

gorelim nondayi bakalim :D:

Geri
Üst Alt