Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

bilica kızardı,Cimbom morarttı :D:D

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

Bu akşam çok güzel bir maç izledik Aydın ve Nonda biz daha bitmedik dediler ama tabiki bir maç ölçü değil.Uğur'un hala zamana ihtiyacı var yavaş yavaş toparlanıcak inş Linderoth da öle.Bunun dışında goller,asistler,şık hareketlerle dolu çok güzel bir maç oldu herkese tebrikler.

Beyler ben yanlış mı duydum yoksa Nonda frikik mi attı?

Amatör netanya ölçü olamaz fakat iyi oynadık bugün, özellikle kondisyonumuz iyiydi. Uzun zamandır Aydının bu kadar koştuğu ve güzel ortalar yaptığını görmemiştim.

Nonda her ne kadar 3 gol atmış olsada yine en ağırıydı takımın ve son frikik golu dışındakileri atamasa dayak yememesi içten değil zaten. Karşımıza oynayan bir takım çıktığında Nondanın yine saç baş yolduracağını düşünüyorum.

İlk golunu ve avrupadaki 300. golümüzü atan Kieta'nın taklalar müthişti. fenev maçında da aynı taklaları ve daha fazlasını görürüz inşallah.

Nondaaaaa,Aydınnn gerçekten çok iyi oynadılar, takım olarak çok iyiydik.. Linderoth ve Uğur da daha fazla maç yaparsa çok güzel olucak

sıradaki gelsin :D

maşallah süper oynamışız

nazar değmesin

Nasıl ki Tobol ve Leverkusen maclarindan sonra takimi neredeyse yerin dibine soktuysak,simdide gereginden fazla yuceltmelere girmememiz en dogrusu olur..

Mac a genel bi bakis atarsam;

Kadro aciklandiginda soyledigimi tekrarliyorum.Yedek agirlikli kadro gibi gozukuyor ama bu kadro ligde baya is yapar demistim.

Nonda yi takimdan def edenlere selamlar olsun tabi.Her zaman Nonda yedekte iyidir dedim.Oylede.Gecen sene son haftalarda gelen iyi futbolun sebebi hatta Nonda.

Aydin cok guzel oynadi.Ilk mactada iyi oynamisti.Rijkaard onun icin buyuk sans,bunun da farkinda,belli.

Takim yardimlasmasi artiyor tabi bunla beraber basarili pas yuzdesi -gecen yilda arada goruyorduk- baya artti.

Yanliz gozume 2 mactir bir sey carpiyor.Arda takim savunmasina az katiliyor.Bazen takimda en ileride o kaliyor.Benim icin tek soru isareti bu su an icin.

Son olarak Mor forma.O kadar yaygara koptu.Bence guzel bir pazarlama basarisi var ve gayet guzel.Basarilara ulasmak dilegiyle.

Bence bu maçla değerlendirmemek gerekir . Rakibimizin gücü zaten belli . Pozisyonları yoktu ki zaten .

Gökhan'a nazaran E.Güngör hem daha çabuk hem de ayağı daha iyi.Servet ile daha güzel ikili olurlar bence.

macı izleyenlere bir sorum olacak alparslan erdem stada gelmişmiydi,göreniniz oldumu.

Keıta, Leo, Balta ve Arda'yı kenara koyduğumuz takdirde yedek kadro ile çıktık ve deplasmanda 4 attığımız takıma 6 attık. İşin sevindirici tarafı Aydın'ın müthiş performansı idi. Böyle devam ederse forma her an sırtında olabilir.

Tebrikler Aslanlar. Güzel bir akşam yaşattığınız için.

süper bir gündü lotodan 100 bin lira çıksa bu kadar rahatlayamazdım harika bir gece harika bir takım..Teşekkürler GS

bugün takımda oyanama şansı bulan oyuncular bu şansı iyi değerlendirdiğini düşünüyorum özellikle aydın ben izlerken zevk aldım amadevam ettirmesi lazım. uğurda performansını yükseltiyo ofansa katkısı çok sabriden formnayı alabilir biraz daha zamana gerek var kondüsyon için. emre güngörde iyiydi servetle o oynaması muhtemel çünkü göhnaa göre daha topa hakim ver hırslı zaten ama takım olarak iyiyidik bence mücadele gücümüzü 90 dakikaya iyi yadık sanki maç bitmese devam edeceğiz yani kalmadık hiç maçta.

news_manset_resim_st_sevinc_GS06.jpg

Ah Fener'im Ahhh. :)

Skordan çok oyuna yapılan müdahalelerle, Rijkaard ve Neeskens neler yapabileceklerini apaçık göstermişlerdir. Teknik ekibimiz, Daum'da dahil olmak üzere Türkiye'de görev yapan tüm Teknik adamlara, futbol dersi verircesine bir yönetim sergilemiştir. Teknik ekibi, tüm futbolcuları ve Yönetimi, bize böyle keyifli bir gün yaşatmalarından dolayı tebrik ediyorum ve bu takımın çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum..

Geri
Üst Alt