Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

Süper skor süper futbol. Bi an için kendimi Winning Eleven 9+10 oynuyor gibi hissettim takımda herkes durmadan son sürat koşuyor :)

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

(Silindi)bjk nin başkanı.demirören grubu:)

olası rakipler kimler ???

olsun seneye daha oturmuş bir şekilde yani elano keita arda baros kewell birbirine uyum sağlayınca gidersek çok daha iyi olur...

umarım şampiyon olup ön eleme derdinden kurtuluruz...

kewell 1 yıl daha yaşlanır.. galiba 2 senelik türkiye planı vardı birde.

baros karısını alır ingiltereye geri döner (bu futbol bizde olduğu sürece takımda lukunku olsa uçar)

arda nın aklını ahmet bulut bulandırır..

keita doğrudan ispanyaya

mehmet topalı da polat para için satar

şaka maka bide iyi bi takım karşısında görelim...

harika futbol...Allah nazardan saklasin..

bizi kimse tutamaz beyler,kupalara ambargo koyariz.

Kolay bir rakipti şova gittik ve sonuç olağan bir sonuç.Fazla uzatmamalıyız,önümüzde bir Antep deplasmanı var.

Takım uyumu güzeldi.Ortasaha istediğim ısıran ortasahaya doğru adımlar atmış,kısa paslar ve savunmadan top çıkartmalarımız da iyiydi.

Aydın'ı çok beğendim,bu maçla birlikte kalır artık takımda.Nonda attığından fazlasını kaçırdı,daha zamana ihtiyacı var.Arda büyük kaptan.

Ayrı bir not ise Keita'ya.Bana biraz fazla oyundan kopuk geldi.İnşallah ilk maç olduğundan ben yanılıyorumdur.Golü ayrı bir güzeldi.

Çok güzel bir galibiyet. Takımın futbol olarak sınıf atladığı açıkça görülüyor. Tabi ki daha bu başlangıç ama ilerisi içinde çok olumlu sinyaller alıyoruz.

baros karısını alır ingiltereye geri döner (bu futbol bizde olduğu sürece takımda lukunku olsa uçar)

keita doğrudan ispanyaya

Bu kadar negatif olma be Hocam.

keita doğrudan ispanyaya

ya ne de meraklıyız felaket senaryoları üretmeye..

1-kewell şampiyonlar liginde liverpool a gol atar...

2-baroş şampiyonlar ligi gol kralı olur...

3-arda cimbomu bulut a yağmura satmaz...

4-keita yeni geldi nereye gidior öyle..

5-adnan baba dadaştır... topalı 3e 5e satmaz...

6- hangi takımlısın ? :D:D

keita doğrudan ispanyaya

kewell bencede gider ama zaten bu kadroda yedek durma ihtimali vardı. ayrıca aydını gördükten sonra bugün kewellın gitmesinden pek çekinmedim. tabi aydının bugünkü çizgisiyle devam etmesi lazım.

baros'un gitceğini hiç sanmıyorum. sorun çıkarmaz. gidersede yerine aynı kalitede bi golcü alınabilir. artık böyle transferler yapabiliyoruz :)

ne kadar bulandırmaya çalışsada arda'nın GS'den olaylı bi şekilde ayrılcağını sanmıyorum. eğer illa gidicem dersede çok yüksek bir mevlaya satacağımız için yerine aynı kalitede veya daha iyi bir süperstar alınabilir.

bu olabilir :D ama bu sene çok iyi oynaması lazım bunun için :D

1 gram üzülmem :D

Maçın özet linki var mı?

Kimse moralimizi bozamaz arkadaş gümbür gümbür geliyoruz...!

Link vermek yasak mı?

kewell bencede gider ama zaten bu kadroda yedek durma ihtimali vardı. ayrıca aydını gördükten sonra bugün kewellın gitmesinden pek çekinmedim. tabi aydının bugünkü çizgisiyle devam etmesi lazım.

baros'un gitceğini hiç sanmıyorum. sorun çıkarmaz. gidersede yerine aynı kalitede bi golcü alınabilir. artık böyle transferler yapabiliyoruz :)

ne kadar bulandırmaya çalışsada arda'nın GS'den olaylı bi şekilde ayrılcağını sanmıyorum. eğer illa gidicem dersede çok yüksek bir mevlaya satacağımız için yerine aynı kalitede veya daha iyi bir süperstar alınabilir.

bu olabilir :D ama bu sene çok iyi oynaması lazım bunun için :D

1 gram üzülmem :D

ah skibbe ah!

ah TOKİ ah!

diyorum

6. golden sonra Rijkaard'ın yüzünde beliren "mest olmuş" ifade çok şey anlatır :)

Barış'ın ilk golünden sonra Aydın ve Arda'nın o sert gol sevinci.. Keita'nın attığı golden sonra yaşadığı büyük sevinç.. Nonda'nın biri doğrudan fikikten olmak üzere 3 gol atması.. Aydın'ın 3 asist yapması.. Barış'ın 2 gol atması.. Keita'nın ilk golünü atması.. Arda'nın, Nonda'nın son golünden sonra "Ben dedim.." demesi.. Linderoth ve Uğur'un oynaması.. Mor formaların güzel görüntüsü ve ilk giyildiği maçtaki farklı skor.. 6 gollü galibiyet..:)

Müthiş bir geceydi.. Herkese teşekkürler.. Yarın sabah bütün blogları gezip maç yorumlarını okuyacağım.. Büyük zevk olacak..:)

Geri
Üst Alt