Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

"Transfere ihtiyaç yok"

Galatasaray'ın Maccabi Netanya'yı 6-0 yendiği maçın ardından basın toplantısı düzenleyen sarı kırmızılı takımın antrenörü Johan Neeskens, takımın performansının çok iyi olduğunu belirterek, "Yapabildiğimiz kadar çok gol yapmaya çalıştık ve başardık. Bütün takımın performansından mutluyuz. Büyük takımda süper oyuncular vardır ama sadece 11 tanesi oynayabilir. Bütün sezon kaliteli oyunculara ihtiyaç oluyor. Bugün oynayamayan oyunculara da şans verdik, performanslarından memnunuz. Gelecek turdaki rakipten çok Gaziantep maçını düşünüyoruz. Ama rakibimizin kim olacağı da çok önemli. Lige de iyi başlamak istiyoruz. Rakip belli olunca ona da bakacağız. Tobol ve Netanya maçındaki gibi olmayacak ligdeki rakiplerimiz. Daha çok güçlü olacak. Kendi oyun anlayışımızı sahaya koymalıyız. Mevcut oyuncular bizi tatmin ediyor, transfere ihtiyaç yok bence" diye konuştu.

07.08.2009

Kaynak : DHA

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

"Transfere ihtiyaç yok"

Galatasaray'ın Maccabi Netanya'yı 6-0 yendiği maçın ardından basın toplantısı düzenleyen sarı kırmızılı takımın antrenörü Johan Neeskens, takımın performansının çok iyi olduğunu belirterek, "Yapabildiğimiz kadar çok gol yapmaya çalıştık ve başardık. Bütün takımın performansından mutluyuz. Büyük takımda süper oyuncular vardır ama sadece 11 tanesi oynayabilir. Bütün sezon kaliteli oyunculara ihtiyaç oluyor. Bugün oynayamayan oyunculara da şans verdik, performanslarından memnunuz. Gelecek turdaki rakipten çok Gaziantep maçını düşünüyoruz. Ama rakibimizin kim olacağı da çok önemli. Lige de iyi başlamak istiyoruz. Rakip belli olunca ona da bakacağız. Tobol ve Netanya maçındaki gibi olmayacak ligdeki rakiplerimiz. Daha çok güçlü olacak. Kendi oyun anlayışımızı sahaya koymalıyız. Mevcut oyuncular bizi tatmin ediyor, transfere ihtiyaç yok bence" diye konuştu.

07.08.2009

Kaynak : DHA

iyi, çok açıldık zaten

Bencede gerek yok :)

Aydın gerçekten inanılmaz oynadı bu çocuğu hep sevmşimdir türk basını 2 haftaya kadar kara listede yazıyordu sabah göklere çıkarırlar artık formalarımız ve uyumumuz harika rijkaard çok zekice bir iş yaprı kendini kanıtlamaya çalışan yedek ağırlıklı kadroyla çıktı emre güngör emre aşık nonda tarzı ve başarıya aç kendini ispat etmeye çalışanlar bu skoru getirdi.Tabiki bir ölçü değil by başarı antep maçında göreceğiz asıl galatasaray'ı

Nonda'ya gelirsek 3 gol atmasına rağmen yine de ağır kalıyor bence Baroşun yokluğunda takımı sırtlayamaz gitmezse bir türk forvet giderse de 1 yabancı forvet şart

Barış'ın ilk golünden sonra Aydın ve Arda'nın o sert gol sevinci.. Keita'nın attığı golden sonra yaşadığı büyük sevinç.. Nonda'nın biri doğrudan fikikten olmak üzere 3 gol atması.. Aydın'ın 3 asist yapması.. Barış'ın 2 gol atması.. Keita'nın ilk golünü atması.. Arda'nın, Nonda'nın son golünden sonra "Ben dedim.." demesi.. Linderoth ve Uğur'un oynaması.. Mor formaların güzel görüntüsü ve ilk giyildiği maçtaki farklı skor.. 6 gollü galibiyet..:)

Müthiş bir geceydi.. Herkese teşekkürler.. Yarın sabah bütün blogları gezip maç yorumlarını okuyacağım.. Büyük zevk olacak..:)

Aynen renktaş

Aydın tıp kı Jesus Navas gibiydi...

kewell 1 yıl daha yaşlanır.. galiba 2 senelik türkiye planı vardı birde.

baros karısını alır ingiltereye geri döner (bu futbol bizde olduğu sürece takımda lukunku olsa uçar)

arda nın aklını ahmet bulut bulandırır..

keita doğrudan ispanyaya

mehmet topalı da polat para için satar

şaka maka bide iyi bi takım karşısında görelim...

Hı hı, Tamam. :coffee:

mahmut özgenerde seytanin bacagini girmis oldu :D

Siradaki gelsin :sopa::sopa: :sopa::sopa::sopa::sopa::D

Hagi son senelerinde bizim Barıştan daha iyi türkçe konuşuyordu :)

www.galatasaray.org a yavaş yavaş görüntüler geliyor...

kewell 1 yıl daha yaşlanır.. galiba 2 senelik türkiye planı vardı birde.

baros karısını alır ingiltereye geri döner (bu futbol bizde olduğu sürece takımda lukunku olsa uçar)

arda nın aklını ahmet bulut bulandırır..

keita doğrudan ispanyaya

mehmet topalı da polat para için satar

şaka maka bide iyi bi takım karşısında görelim...

:2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Korkun bizden busene.

Çok harika bir maçtı :) Duygulandım resmen :) Sıradaki gelsin :)

Şaka bir yana bu galibiyeti bir kenara bırakıp önümüzdeki maçlara bakmak lazım :)

Bu arada özeti nerden izleyebilirim?

Süperdiler ya, hepsini teker teker kutluyorum.

Mac sabah kadar sürse sabaha kadar izlerdim herhalde.

Seyrine doyum olmadi :)

Rijkaard ve Aslanlarini izlemeye devam edin.

arkadaslar fenerin macını nerden izliyebilirim bilen var mı? çok sövüyo herkes fenere çok merak ettim :D

Maçı izleyemedim ama bank asyada bile oynuyamacak bi takıma 6 tane attık diye avrupa kupasını cepte gören arkadaşlar, 1 hafta önce fener boluya 5 atınca dalga geçiyorduk,BU KONUYA DİKKAT LÜTFEN.

Büyük konuşmanın bi anlamı yok,biz önümüzdeki maçlara tek tek değerlendirelim,geçen seneki gibi yine hayal kırıklığı yaşamayız en azından.

Bütün oyuncuları tbrk ederim,bu üzel skor ve oyun için

İyi geceler renktaşlar, maçı baştan sona pür dikkat izlemiş biri olarak söylüyorum ki, Rijkaard gerçekten bizim takıma FUTBOL oynamayı öğretmiş. Rakip güçsüz,amatör takım vs. eleştirilerine de katılmıyorum çünkü takım o kadar organize, bilinçli, saçmalamadan, tıkır tıkır ayağa pas oynadı ve ben senelerdir böyle oynayan değil Galatasaray, takım görmedim. Ha eğer ki biz şişirme toplarla boş boş saldırıp, kale önüne yığılıp, organize olmayan goller bulsaydık rakip güçsüzdü,çok abartmayın eleştirilerine katılırdım. Takımda en ufak bilinçsiz hareket yoktu, her şey o kadar mantıklı,sistem tıkır tıkır işledi ki helal olsun demekten başka bişey gelmedi içimden.

Dikkatimi çeken başka konu ise takımın kondisyonu çok üst seviyedeydi. 70. dakikaların sonlarında 80lerde bile topun olduğu alanı 2-3 kişiyle daraltıyorduk, en ufak yorgunluk belirtisi yoktu. Fizik gücü düşük diye yakındığımız Aydın bile maçın sonlarında hala pres yapıp, boştaki topa ok gibi fırlayabiliyorsa, bu takım ciddi ciddi çalışmış arkadaş derim.

Takımı çok iyi çalıştırmasının yanında bu kadar iyi oynamamızın bir sebebi de bence Rijkaard'ın sadece klübede bile bulunmasıdır. Herkes biliyor ki forma aslanın ağzında, Rijkaard kimseye acımaz, en ufak onun sisteminin dışına çıktığın,saçma sapan hareket yaptığın an cezayı yersin.

Sonuç olarak ben bu seneden çok ama çok umutluyum çünkü cidden seneler sonra gerçek anlamda "futbol" oynayan bir Galatasaray'a şahit olduk.

arkadaslar fenerin macını nerden izliyebilirim bilen var mı? çok sövüyo herkes fenere çok merak ettim :D

Canlidizi.com'dan full maci izliyebilirsin. Galatasaray macinin ozetini ise Galatasaray.org/index.php'de video bolumunden izliyebilirsin renktas.

Canlidizi.com'dan full maci izliyebilirsin. Galatasaray macinin ozetini ise Galatasaray.org/index.php'de video bolumunden izliyebilirsin renktas.

saol renkdas Galatasarayımızın macını izledim zaten.bu şölen kaçar mı hiç?:)

Geri
Üst Alt