Avrupa Ligi F Grubu | D. Bükreş 0-3 Galatasaray | 5 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | D. Bükreş 0-2 Galatasaray | 5 Kasım | İkinci Yarı...

güzel güzel 1-2 tane daha gol atarsak daha güzel olur

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | D. Bükreş 0-2 Galatasaray | 5 Kasım | Devam Ediyor...

bükresi resmen kilitledik bitane tehlike ataklari yok

arda disinda herkes iyi oynuyor

hele baris cok begendim bugün

Yok artik. Arda'yi herhalde gormuyorsun, nasil savunmasina yardimci oluyor. Onun disinda takim iyi top yapiyor. Iyi paslasiyoruz. Skor avantajinida yakalamis durumdayiz. Kisaca hersey istedigimiz gibi gidiyor. Takim yorulmadan iki tane gol atti. Kewell'in golden onceki topu alisi, ve duzguz vurusu, Sabri'nin guzel ortasi, Nonda'nin kafa golu. Savunmanin onunde, Mehmet,Baris,Sarp oynadigi icin sikinti cekmiyor geri dortlumuz. Arda'nin savunmaya yardim etmesi ise, bana gecen sene oynadigimiz Benfica-Galatasaray macindaki Arda'yi hatirlati.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | D. Bükreş 0-2 Galatasaray | 5 Kasım | Devam Ediyor...

Nonda´ya kötü futbolcu diyenler futbol maçlarını izlemeyi bırakıp Tenis falan izlesin zaten

Sadece geçen sene formsuz bir dönem geçirdi ama o dönemi atlattı neyseki :)

İyide dostum sende gelip Kewell'a sallıyordun o nolucak ?:cool:

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | D. Bükreş 0-2 Galatasaray | 5 Kasım | İkinci Yarı...

Kewell ım benim nası almış önüne öyle..

Sarp ve Topal Gs'yi uyutuyor. Ayhan ve Serdar girmeli. Biraz maça canlılık ve heyecan gelmeli.

Kewell hakkaten işini biliyor ya şu golü izliyorumda tekrar tekrar :D

Kadıköye bu ilk 11'le başlasaydık kesinlikle yenilmezdik yazık oldu gerçekten...

Yazık bu sezon milyonlarca dolar boşuna harcayıp futbolcular aldılar ama maçı alan yine eskiler. Skibbe ile yensekde yenilsekte oynadığımız süper kaliteli futbolu özledim. Heyecan diye birşey kalmamış.

İyide dostum sende gelip Kewell'a sallıyordun o nolucak ?:cool:

Kewell´ın yaşı ve geçirdiği ağır sakatlıklar itibariyle kondisyonunu yeterli görmemiştim sadece

Kewell 4-5 sene önce dünyanın sayılı kanat oyuncularından biri idi benim için

Hele Leedsde harikaydı be :cool:

ben boyle maclarda, yani cok rahat fark yapabilicegin macta severek fark atmak icin oynardim ama bizimkiler yürüyerek oyniyor... Belki Rijkaard hafta sonundaki Diyar maci düsünerek oynayalim demistir...

Sarp ve Topal Gs'yi uyutuyor. Ayhan ve Serdar girmeli. Biraz maça canlılık ve heyecan gelmeli.

Ayhanmı? Allah korusun ya bu adamı nasıl beyeniyor herkes cidden anlamıyorum. Linderoth girsin baride alışsın ve görelim onu

Kewella yaşı ve geçirdiği ağır sakatlıklar itibariyle kondisyonunu yeterli görmemiştim sadece

Kewell 4-5 sene önce dünyanın sayılı kanat oyuncularından biri idi benim için

Hele Leedsde harikaydı be :cool:

Eee Nondayla ne farkı var o zaman ?

Nondaya sallayanlara kızıyosun sende Kewella sallama o zaman;)

Yazık bu sezon milyonlarca dolar boşuna harcayıp futbolcular aldılar ama maçı alan yine eskiler. Skibbe ile yensekde yenilsekte oynadığımız süper kaliteli futbolu özledim. Heyecan diye birşey kalmamış.

:) Hocam senin bu yorumlarına alıştık artık hep bu tip yorumlar yapıyorsun nedense :o

mehmet topal gollllllll 3 - 0

gooooooooooooooooooooool mehmet topaaaaaaaaaaaal haftanin goluuuuuuuuuuu :D

MaşAllah takımımıza gole bak :D mehmet topal :)

GOOOOOOL !!! Mehmet TOPAL !!!

goooooooooooooooooooooooooolllllllllll

O zaman Rijkaard´ı kovup Skibbeyi geri getirelim ve tekrar Skibbe Galatasarayı çalıştırıcak düzeyde mi ? tartışmaları başlasın belki mutlu olursun o zaman

Hey Allahım ya başımızda dünyanın sayılı Hocalarından biri var beğenmiyorsunuz

Topaaaaaaaalllllllllllll

Geri
Üst Alt