mehmetgünen
Kırmızı Üye
- 9 Ekim 2009
- 1.047
- 0
- 1.146
Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | D. Bükreş 0-3 Galatasaray | 5 Kasım | İkinci Yarı...
Şu 10 kişilik takıma bi tane daha atalım be
Şu 10 kişilik takıma bi tane daha atalım be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne dedi ki ?
"geçen hafta bir ercan saatçi mevzusu oldu türkiyede. ercan saatçi galatasaraya karşı teesüf edilecek şekilde konuştu. bu türkiye'de olduğu gibi azerbeycanda da büyük tepki topladı. galatasaray gibi bir takımı, bütün türklerin gururu olan bir takımı hala kabul edemeyen insanlar var anlaşılan" dedi muhteşem bir spiker![]()
Azeri spikere hayran kaldım. Azerbaycan'da en fazla taraftar Galatasaray'da dedi. Ercan Saatçi'nin hakaretinden ve herkesin tepki gösterdiğinden bahsetti. Galatasaray Türk Dünyası'nın gururu ve bir dünya markasıdır dedi. Ultraslan'ın Azerbaycan'da 5. yılını kutladığını anlattı. Son fener maçında fener'in ofsayttan gol attığını ve Baros maçın başında sakatlanması maçın daha değişik olabileceğini anlattı. Galatasaray'ın Ekim Ayı'nda dünyanın en iyi 11. takımı olduğunu söyledi. İyi ki Star yayınlamamış. Keyifle bir Galatasaray maçı izledim.
Elano gol gol gol !
Maraton canlı anlatım kafayı mı yedi?
0 - 4
n'doye kk
yazıyor

Maraton canlı anlatım kafayı mı yedi?
0 - 4
n'doye kk
yazıyor

Gökhan Zan çıktı Emre Güngör oyunda...