Avrupa Ligi F Grubu | D. Bükreş 0-3 Galatasaray | 5 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | D. Bükreş 0-2 Galatasaray | 5 Kasım | Devam Ediyor...

Torje'nin pası Niculescu'ya... Niculescu, 25 metreden sert vurdu direğin yanından dışarı çıktı. Bu pozisyon ile birlikte Leo Franco ilk kez yere yattı! :asd::asd:

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | D. Bükreş 0-2 Galatasaray | 5 Kasım | Devam Ediyor...

kewell ın sözleşmesini biran önce uzatalım artık....

işte budur ya.neden ayhan da ısrar ettiler bu kadar anlamadım.şu takımda linderoth,barış,emre güngör kesin olmalı.kim ne derse desin.bu 3 adamı çıkar takım yine çok gol yemeye başlıcak..

evet renkdaş şifreye girdi bizdede bende şaşırdım sora uyduyu kapayıp açtım geri açıldı.eğer sende hiç açılmıyorsa biss keyi girceksin.bunuda google dan 2 dk da yaparsın

Hocam eyvallah da o biss olayı bizim recieverda olmuyomuş.. Bu digiturkun uydu alıcısı o özelliği yokmuş :(

B.özbek m.topal m.sarp üçlüsü çok iyi ortada...

Macta bizim taraftarlarmi var ? Hagiyle sari - kirmizi cekiyorlar :D ne ayak ?

İyi güzel ama ölçü olmamalı gibi pek bakalım güçlü bi rakip en azıdan Pana. maçında bu orta saha üçlüsüyle belki Elano belki Linde. de katılır neler yapacağız merak ediyorum ki güveniyorum takımıma artık 2. yarıda da sisteme daha çok alışmış olacağız inşallah daha iyi oynayacağız !

Hehe Azeri kadro isteyen pm atsın :asd:

Teşekkürler

Darısı sizin başınıza bu akşam :)

o arkadaş kuş beyinliler den değil galiba:) ayıp ya.hangi insan topluluğu bu kadar acizce düşünebilir.fatih terim var diye forza hellas diyen gevur tohumları.kökeniniz rumlara mı dayanıyo acaba.ayıp ayıp.hadi bize laf söylüyonuzda ekmek yediğiniz ülkeye bok atmayın

Takım nasıl oynuyor ya detaylı bilgi verebilecek olan var mı ilk yarı itibariyle.

İkinci yarı Elano-Arda,Tobi-Mehmet,Nonda-Keita değişiklikleri olabilir.

2. yarı artık Barış çıkar Elano girer, Mustafa veya Mehmet çıkar Linde. girer, Arda veya Kewell çıkar belkide Nonda çıkar Kewell forvete gelir Keita girer...

İzleyen renkdaşlardan maçın gidişatını öğrenebilir miyiz? :confused: :confused:

o arkadaş kuş beyinliler den değil galiba:) ayıp ya.hangi insan topluluğu bu kadar acizce düşünebilir.fatih terim var diye forza hellas diyen gevur tohumları.kökeniniz rumlara mı dayanıyo acaba.ayıp ayıp.hadi bize laf söylüyonuzda ekmek yediğiniz ülkeye bok atmayın

Yok Samed arkadaş gerçekten buraya provakasyon için gelmediği belli umarım bu böyle devam eder

Angut zaten çoluk çocuk topluluğu oraya fazla takmayın Her fenerli kişiyi Angut . coma göre değerlendirmeyin

Bırakında Keita dinlensin biraz ne gerek var. Önümüzdeki lig maçları çok önemli :o

Geri
Üst Alt