Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Tebrikler aslanlarımıza. Son haftalardaki performans düşüklüğünden sonra Rijkaard iyi fırçalamış kendilerine geldiler. Herkes iyiydi, kötü oynayan oyuncumuz yoktu. Bu arada Son dakikada serbest vuruşun önüne kendini atan Keita'ya da selam olsun. Aslanım benim.:)

Bir galibiyetle bütün taraftarlarımız olumlu bir havaya büründü çok ilginç.

Mücadele ettik ve sonucunu aldık.Grup lideri çıkmak ta başka bir sevinç kaynağı.İşte bizim görmek istediğimiz takım bu.

Çok beğendim Galatasaray'ı ben. Mücadele ettik sonuna kadar kontrol bizdeydi. Hakettik kazanmayı. Liderde bitirdik. Muhteşem gidiyoruz !

Öncelikle Arda'dan söz edeyim. Kendine gelmiş kaptan hele ilk yarıdaki o çalımları felan olağanüstüydü :D

Elano çok çok mücadele etti ama biz hep kanatlara yaydık topu Elano'ya pas veren olmadı hep boşa kaçtı atanda olmadı ama mücadelesi görülmeye değerdi gerçekten.

Leo ise olağanüstüydü hala kaleciliğini tartışan varsa buyursun gelsin tartışalım adam süper her topu kurtardı pozisyonları süper seziyor arapasları felan başlamadan pozisyon direkt bitiriyor adam.

Kısacası takım kendine geldi daha da iyi olacağız alıştıkça sisteme ve birbirlerine oyuncular.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 0-0 Panathinaikos | Devre Arası

Benim burada anlatmak istediğim Kewellı taraftarlarımızın ayrı tutmasından duyduğum rahatsızlık

Bütün futbolcularımızın kötü oynadığında eleştirildiğini gördüm ama Kewellı nedense kötü oynadığı maçlarda kimse eleştirmiyor

Büyücü büyü yaptı heralde taraftarımıza büyülenmişler bu adama

Her adam benim için eşittir bu takımda bu böylede olmalı herkes için

Ona bakılırsa bende hem taraftar hem başkan tarafından Arda'ya iltimas geçilmesinden rahatsızım ki Kewell'ın sağlık durumu malum yani elinden geleni oynuyor.

Illaki laf atacaksiniz yani yaa.. iyi oynadik ama bu kötüydu. Takim iyidi ama bununla is yurumez.. yeter artik..

sabride iyiydi

her gun duzeliyo

gene butun ataklari baltanin ordan yiyoruz

ben topal da israr edilmesi taraftariyim defansta

zaten diger 2 adam sakat oyle olacak gibi artik

baris gercekten oyundan dustugumuz zamanlarda cok saglam savunma yapti

Arkadaslar maçın özeti saat kaçta verilecek?

sezon boyu mustafa sarp ın takımda işi yok .. teknik yok.. vb cümleleri kuran üyelerimizi gözlerinden öpüyorum ;)

Şimdi çıkıp birisi de seni öptüğünü söylese güzel olur mu? Güzel oynadı ama Mustafa'nın gol atması değildir güzel oynamasının ölçütü.

Bir Manisa faciasından zor kurtulduk. 1 tane gol atınca her şey bitmiş gibi oynuyorlar. 2,3,4.goller neden gelmiyor? Nonda olumlu bir tane ne yaptı? 2.yarı oyuna giriyor ve 2 gol atıp kahraman oluyor. Sonra sene sonuna kadar yat.

bende francoyu begendim bugun

bizim bu agir defansin arkasinda mecburen ilerde karsiliyor bugun cok atak eritti

Maçın Yıldızı : Mustafa Sarp (basmadık yer bırakmadı 1-2 top hariç hep ayağa oynadı. Diri ve basarak oynadı.)

Maçın Rezili : Taraftar ve Hakemlikleri şüpheli hakemler.

(Taraftar artık kendini toplasın veya adam gibi amigo bulsunlar. 90. dk adamlar baskı yapyor. 3 dk bari Islık vs. yok hala lay lay lom diye bağırıyorlar. Takıma faüllük pozisyon var. En ufak tepki uğuldama yok. Açında BJK ve FB den öğğrenin adamlar olmayan yerlerde nasıl faüller alıyorlar hakemi etkiliyorlar.)

Maçın Tartışılanı : Leo Franco ( Kesinlikle 11 de yeri yok. Ufuk'u kazanmalıyız)

Maçın analizi : Adamlar 11 kişi kontra dan 1 gol atarsak kazanırız veya berabere için gelmişler. 8 kişi hiç atağa çıkmadılar. Biz de biraz istekli ve şansın yardımıyla maçı aldık.

Seyirci de takımı havaya sokamayınca uyuya uyuya maç bitti.

Arda yı beğendim. Fiziken biraz toparlanmış gib geldi. Umarım iyice kendine gelir.

Elano : Bu maöç süper mücadele verdi ama pas atmadılar. 2-3 kere pas verdiler çocuğa onda 2 asistlik Pas attı ve klasım var mesajı verdi. İsrar ederse hocamız Kendini ispatlayacak eminim.

Takıma iyi bir özgüven gelecektir. İBB ye karşı bu oyunla 1 puan ile zor alırız. Bence onlar PANA dan daha güçlüler ve tehlikeliler. Asıl önemli maçta o zaten.

Çok beğendim Galatasaray'ı ben. Mücadele ettik sonuna kadar kontrol bizdeydi. Hakettik kazanmayı. Liderde bitirdik. Muhteşem gidiyoruz !

Öncelikle Arda'dan söz edeyim. Kendine gelmiş kaptan hele ilk yarıdaki o çalımları felan olağanüstüydü :D

Elano çok çok mücadele etti ama biz hep kanatlara yaydık topu Elano'ya pas veren olmadı hep boşa kaçtı atanda olmadı ama mücadelesi görülmeye değerdi gerçekten.

Leo ise olağanüstüydü hala kaleciliğini tartışan varsa buyursun gelsin tartışalım adam süper her topu kurtardı pozisyonları süper seziyor arapasları felan başlamadan pozisyon direkt bitiriyor adam.

Kısacası takım kendine geldi daha da iyi olacağız alıştıkça sisteme ve birbirlerine oyuncular.

Hadi Leo'yu tartışalım...

nonda gercekten en kotu maclarindan birini oynadi

Şimdi çıkıp birisi de seni öptüğünü söylese güzel olur mu? Mustafa'nın gol atması değildir güzel oynamasının ölçütü.

mustafa gol atmadıkı ? gilberto k.k attı ;) ikincisi gol pozisyonu için değil bir ön liberonun oynaması gerektıgı gıbı oynadı.. sayılmayan goldeki aşırtması ortasahadaki adam kovalama topu kanatlara aktarma pres çalım vb hareketlerını sık sık gördüm ben maç içinde bu benim kanaat vermeme yetti ve arttı bile.

elano daha napsin yaw bence bügün gayet iyidi

brezilyada oyniyor ya herkes 10 kisi calimlayip 39 metreden gol atmasini bekliyor heralde

Tebrikler Leo... İlk defa adam gibi maç çıkardı.

dsmart=yunan smart olmus hikmet karaman basladi bize sallamaya

2takimda bisey oynamamis

yaziklar olsun be

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | 2. yarı

Abi muhtemel rakiplerimiz belli oldu mu?:)

Hayır net değil, son maçları bekleyeceğiz mecburen...

A grubundan %90 Anderlecht (8puan),

B grubundan Valencia (9puan), Lille (7puan), Genoa (7puan) dan biri,

C grubundan Hamburg (10 puan) yada Tel Aviv (9puan)

D grubundan %80 Hertha

E grubundan Fulham (8puan) yada Basel (9puan)

G grubundan Villereal

H grubundan %90 Twente

I grubundan Everton

J grubundan Brugge (8puan), Toulouse (7puan)

K grubundan Kobenhavn yada Sparta Prag(7şer puan)

L grubundan Atletic Bilbao

4 takım da ŞL 'nden gelebilir ama en güçsüz 4 ünden biri olacak...

Geri
Üst Alt