Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

mehmet topal ın mustafa ilk 11 deyken hep stoper oynamasını görmek istemişimdir :) hele şükür dileklerim tuttu alın size ayaga pas yapan stoper :D

Bu takım 2. yarı çıkışa geçecek sanırım. Kötü oynadığımız maçları ilk yarı bitene kadar kazanalım.

Gol buluyoruz, kötü de oynasak bulabiliyoruz da savunma canımı sıkıyor.

Maçın sonunda gereksiz stres yaptık ama hala eksikliklerimiz mevcut.

Zan gene uzun süre oynayamayacak sanırım buda kötü bir durum oluşturacak defansda.

Defansa takviye artık kesin zira bu şekilde çok zorlanıyoruz,topalında meziyetleri sınırlı obölgede dolayısı ile stoper transferi şart.

Orta alanda ise bugün bütün yük ardada idi.Maçda insiyatif aldı,sorumluluk üstlendi,kısaca arda gibi oynadı ama bu kadar yük ardaya gerçekten fazla geliyor.Başda elano olmak üzere orta alanda ardanın yükünü hafifletecek oyuncu yok.

Yine aklı başka yerlerde olan bir elano izledik.İllaki topmu bekleyeceksin be kardeşim,biraz mücadele et top kazan.Bir sarp kadardamı değilsin şu takımda anlayamıyorum,çözemiyorum seni?

Gerçekten orta alanda yaratıcılık anlamında,üretlenlik anlamında arda yoksa takımda oyun oynayamıyor.İşte bu yüzden arda bu şekilde üst üstte oynadığı maçlardan sonra büyük form düşüklüğü yaşıyor.Ben şunu hep savunuyorum,arda dahil orta alan ve hücümda olan oyuncuların hepsi saha içindende "yönetilecek" oyunculardır.Siz bu oyunculara "yaratıcılık anlamında top sizde" derseniz öncelikle insiyatifi ve sorumluluğu alan oyuncular göremessiniz zira herkez kafasına göre hareket edeceği için sıkıntı doğacakdır,geçtiğimiz maçlardada bunu gördük.Arda oynamayınca diğer oyuncularda kafasına göre gidiyor buda bize pahalıya mal oluyor.

Bugünki maçda,diğer oynadığımız son 3-4 maça göre tek artımız herkezin biraz olsun mücadele etmiş olmasıydı ve tabiki ardanın muhteşem performansı fark yarattı.

Teknik direktör reijkaardda biliyorki kafasındaki şablonda mutlaka saha içindede oyuncuları yönetecek bir oyuncuyu monte etmesi gerek ancak bu sezon sonuna kadar mümkün görünmüyor zira böyle oyuncuları takıma katmak hem çok maliyetli hemde çok zor dolayısı ile yaratıcı özellikli,duran toplardada kuvettli bir ismi takıma katmamız için sezon sonunu beklememiz gerekecek.

Forvette ise nonda çok çalışkandı ama ikinci yarı ritmi bozuldu,keita oyuna dahil olunca biraz olsun canlanma gözlensede yaşı itibari ile nondada çok ağır kaldı maçda.

Tek sevindirici nokta takımın biraz iyi mücadele etmesi ve maçı istemesi oldu.Benim için kötünün iyisi bir maçdı zira pana bizim klasımızda bir takım değil ve kendi evimizde kolaydan diyebilceğimiz 1 golle evlerine göndermemeliyidik,maçı 3-4 gollü bitirmemiz gerekirki zira oyuncu kalitemiz ile bunu yapmamız lazımdı.Hakemde saçma sapan kararlar alıp oyunu çok etkiledi ama bunu mazeret olarak göstermek bence bazı gerçekleri görmemezlikden gelmek olur..

Bu arada taraftarlarımız yok gibiydi neredeyse bu insanı üzüyor

Şimdi çıkıp birisi de seni öptüğünü söylese güzel olur mu? Güzel oynadı ama Mustafa'nın gol atması değildir güzel oynamasının ölçütü.

Mustafa bugün sahadaki 21 kişinin alayından daha iyi top oynadı. Haftalardır da takımın istikrarlı bir şekilde ayakta kalan tek ismi. Servet ile birlikte adam gibi kafa topu alan iki kişiden de biri..

Galatasaray iyi yolda.Kazandığımız için,grubu lider bitirdiğimiz için değil.

Gol sonrası Arda ve Rijkaard'ın sevinçleri,Keita'nın son dakikada kendini sakatlanma riskine rağmen topun önüne atması,taraftarın Rijkaard başta olmak üzere tüm takıma desteği.. bizim iyi yolda olduğumuzu gösteriyor.Yapılması gereken şey sabredip,seyredip,destek vermek...

Arkadaşlar Eğer D. Bükreş PANA yı yenerse. 2 farklı PANa da eleniyor şaka gibi :))

Maçın yıldızları servet ve mustafa sarptı.. Arda ilk yarıdaki 2 bindirmesinden başka hiç bişe yapmadı gene.. Keita daha bi hareket getirir dedim ama girdiğinde forvetimiz ekürisi nonda çok yorulmuştu hiç çıkmayan yunan defansının içinde.. En nihayetinde bu yunanları bir kere daha yenmek ve gruptan çıkma şanslarını riske atmak çok güzel..

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | 2. yarı

Hayır net değil, son maçları bekleyeceğiz mecburen...

A grubundan %90 Anderlecht (8puan),

B grubundan Valencia (9puan), Lille (7puan), Genoa (7puan) dan biri,

C grubundan Hamburg (10 puan) yada Tel Aviv (9puan)

D grubundan %80 Hertha

E grubundan Fulham (8puan) yada Basel (9puan)

G grubundan Villereal

H grubundan %90 Twente

I grubundan Everton

J grubundan Brugge (8puan), Toulouse (7puan)

K grubundan Kobenhavn yada Sparta Prag(7şer puan)

L grubundan Atletic Bilbao

4 takım da ŞL 'nden gelebilir ama en güçsüz 4 ünden biri olacak...

kolay rakipler yok en makulu Twente gibi gözüküyor..

Takimi tebrik ediyorum bu performans dusuklugu yasadigim haftalarda iyi bir galibiyet oldu ozguvenleri biraz olsun kendilerine gelir artik macta iyiyidik son 10 dk ya kadar ama yine gereksiz stres yapip maci zora soktuk

Ayrica bu maçin hakemine de selamlarimi iletiyorum böle saçma sapan kararlar verilmez resmen rakip gol atsin diye elinden geleni yapti ama adamlar kazmaydi :)

Tebrikler aslanlar grubu lider bitiriyoruz simdi rakibimizi bekliyoruz

Özet ne zaman ve hangi kanaldan verilir

Bizim ayağa oynayan seri bir stoper bulmamız lazım leo franconun geri pas karşılamaktan devreleri yanıyordu ki zaten son dakikalar yakacaktı.

Ha babam vur ileriye! ha babam vur ileriye! kalecimizde ayak kalmadı.

Mahmut Demir,

Yok artık Elano'ya müacadele etmedimi diyorsun birde ? Bu kadarda yapma gözünü seveyim Elano karşıtı birisin yorumlarından biliyorum ama bu kadarı fazla gerçekten. Adam sürekli boşa kaçtı takımda en fazla mücadele eden adamlardan biriydi spikerde sık sık dile getirdi boşa kaçtığını ama atmadıklarını futbolcuların. Zaten maçta özellikle dikkat ettim buna. Elano'da mücadeleyi bırakmadı hiç yani.

Artık bu maç yorumunzdan sonra sizin objektif olmadığınızı düşünüyorum kesinlikle.

Çok zevk aldım maçtan, uzun süre sonra. Çabaladık, çabaldık sonunda golü bulduk.

Maçın adamı Mustafa SARP kesinlikle. :)

Mahmut Demir,

Yok artık Elano'ya müacadele etmedimi diyorsun birde ? Bu kadarda yapma gözünü seveyim Elano karşıtı birisin yorumlarından biliyorum ama bu kadarı fazla gerçekten. Adam sürekli boşa kaçtı takımda en fazla mücadele eden adamlardan biriydi spikerde sık sık dile getirdi boşa kaçtığını ama atmadıklarını futbolcuların. Zaten maçta özellikle dikkat ettim buna. Elano'da mücadeleyi bırakmadı hiç yani.

Artık bu maç yorumunzdan sonra sizin objektif olmadığınızı düşünüyorum kesinlikle.

Maci izlerken bende dikkat ettim Elano ya fazla top atilmadi bosa kactigi zamanlarda anlamadim bisey

Geri
Üst Alt