Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Ilker Yasin: Galatasaray mücadele etmiyor, kosmuyor, pres yapmiyor, isirmiyor gecen sene gibi tempolu oynamiyor

İlker Yasin e sorcam. MANU maçında BJK orta sahayı 1 kere geçti şans golü ile ve Allah ile kazandı. Topla oynama MANU %68 BJK %32

GS % 65 PANA %35 !!

Karşındaki ekibe presss yapamazsın çünkü adamlar 11 kişinin 7 tanesi orta sahayı geçmiyor. Saldırsan full defans öyle böyle yenip yoılluyorsun.

Karşındaki Yunan Devi ŞL de yarı final görmüş ekibin daha güçlüsü.

GS turu atlamış sayemizde maç verip tirilyonlar götürceksiniz bir de çıkıp sallarsınız. Ne desek ki?

Ilker Yasin: Galatasaray mücadele etmiyor, kosmuyor, pres yapmiyor, isirmiyor gecen sene gibi tempolu oynamiyor

Doğru demiş hem tempomuz yok hem üretkenliğimiz geçen seneki gibi değil malesef.

Gökhan'a geçmiş olsun. Bir stoper şart. Linderoth'un yerinede üst düzey (İsim olması şart değil) ortasaha alınmalı artık. Sene sonuda Leo gider bence.

Özetlerde Elanoyu izliyorum da her pozisyonda kaçıyo kendine pozisyon yaratıyor.. Gerçekten topsuz alanda baya iş yapmış.. Topsuz alan diyorum çünkü hakkaten pas atmadılar adama..

Bu arada halil öz isimli arkadaşın mesajını yeni gördüm.. Geçmişini bilmem ama bu mesajdan sonra yeterince Galatasaraylı olmadığını anladım.. Angut.com un köstebeki olmasın..

Bence Elano Barışın oynadığı mevkide oynamalı. Tüm toplar Barışa geliyor.

Leo Franco bugün gerçekten iyiydi.

Sabri işini harika yaptı.

Servet-Topal görevlerini yerine getirdiler.

hakan Balta'daki form düşüklüğünü anlamak mümkün değil...

Mustafa Sarp herzamanki gibi takımın yükünü müthiş çekti...

Arda'mız çok başarılıydı..

Kewell'a burada saydıran bazı arkadaşlar var..Bugüne kadar her maçta canını dişine takan Kewell, 1 maç kötü oynadı diye gözüme batmaz.Ayrıca Kewell'ın arkasında onu hiç desteklemeyen ve form durumu berbat olan Hakan balta'yı unutmayalım...

Elano inanılmaz kopuk oynuyor.bir var beş yok..Anlamak mümkün değil?Sorumluluk almıyor,pas alıp vermiyor,enerjisini boşa harcıyor gibi görünüyor...Lincoln'ün bazı oynadığı maçlar gözümün önüne geliyor.sanki Lincoln'ün oynadığı futbol daha mı iyiydi acaba diyesi geliyor insanın?

Nonda görevini yapmaya çalıştı..

Tüm takıma teşekkürlerimizi iletirken,grup 1.liğine seviniyoruz.

Beni tek korkutan,pozisyon üretme açısından kısır bir döneme girdik.Lig maçlarında da aynı oyunu oynarsak daha çok puan kaybı yaşarız diye korkmuyor değilim..Hayırlısı...

Bunun önemi yok baros öbür sezona da yetişse sercan bu takımın forveti değildir.

19 yaşında futbolda kat edeceği daha çok yol olan bir oyuncu için GALATASARAY'ın oyuncusu değil demek çok mantıklı değil bence...hani 25-26 yaşlarında olsa bir derece...

İnternette GS TV yi seyrediyorum. Oyuncularla röportaj yapan çocuk ingilizce bilmiyor. Ofisboy alırken bile ingilizce şartı aranırken, futbolcularla röportaj yapan adamın ingilizce bilmemesi çok ilginç :)

Bu arada GSTV çok yol katetmiş epeydir izleyemiyordum güzel olmuş kadrosu.

Özetlerde Elanoyu izliyorum da her pozisyonda kaçıyo kendine pozisyon yaratıyor.. Gerçekten topsuz alanda baya iş yapmış.. Topsuz alan diyorum çünkü hakkaten pas atmadılar adama..

İşte bizim sıkıntımızda bu,topsuz alanda mutlaka birileri bir şekilde kendini gösterebilir,keita olsun kewell yada sarp gibi oyuncular bunu yapabiliyorlar ama elano top beklememeli,mutlaka orta alanda üretken kimlikde olmalı.Sağ yada sol kulvarda oynası hiç farketmez önemli olan üretkenlik anlamında ortaya bir şeyler koyup ardanında yükünü hafifletmesi lazım.

Bende izledim özetleri tekrardan,maçı izleyipde kaçırdığım bir posizyonda yok.

Ben hep elanoyu ardadan bile daha iyi görmek istediğim içinmidir nedir bu adamın hep önplanda oynamasını istiyorum galiba,yada elanodan ben çok fazla beklentim var şu oyununu kabullenip,daha sonra oynayacağı şu tablo oyunlarını iyi değerlendirmem gerek.

Bilemiyorum vallahi çözemiyorum şu adamı...

ama elano top beklememeli,mutlaka orta alanda üretken kimlikde olmalı.Sağ yada sol kulvarda oynası hiç farketmez önemli olan üretkenlik anlamında ortaya bir şeyler koyup ardanında yükünü hafifletmesi lazım.

Bilemiyorum vallahi çözemiyorum şu adamı...

İşte bütün mesele bu...

Elano'nun ne kadar kaliteli bir adam oluşu Nonda'ya tabir-i caizse ağzına attığı havadan toptur ve sayılmayan golde ki enfes pasıdır,bugün Elano'yu beğenmeyen olursa bir daha hiç beğeneceğini sanmam.

bügünki macta beni en cok sevindiren KAPTANin yavas yavas geri dönmesi

Elano'nun ne kadar kaliteli bir adam oluşu Nonda'ya tabir-i caizse ağzına attığı havadan toptur ve sayılmayan golde ki enfes pasıdır,bugün Elano'yu beğenmeyen olursa bir daha hiç beğeneceğini sanmam.

Ben kendisi hakkında henüz yorum yapmıyorum ama bugünkü oyunuyla beğeneceksek işimiz var demektir.

Traş olunca iyi oynuyor.

nacizane maç sonu futbolcu puanlamam :D

leo 6.5

sabri 6.5

gökhan ?

servet 6.5

topal 7

hakan 3

sarp 8.5

elano 6