Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

nacizane maç sonu futbolcu puanlamam :D

leo 6.5

sabri 6.5

gökhan ?

servet 6.5

topal 7

hakan 3

sarp 8.5

elano 6

arda 6.5

kewell 5 :(

nonda 5.5

barış 6

keita 7

ayhan 5.5

Keita Topal kadar katkı sağladı mı?

Ben kendisi hakkında henüz yorum yapmıyorum ama bugünkü oyunuyla beğeneceksek işimiz var demektir.

Aynen...

15 trilyon liralık kramponlar bu oyunu oynayacaksa,masrafa hiç gerek yoktu.Aynı oyunu İnamoto da oynayabilirdi sanırım..Hiç göndermeseydik o zaman onu..Aynı hesaba gelirdi kanımca..

A.Bilbao

Villareal

Hapoel Tel Aviv

Everton

muhtemel rakipler..(GsTV)

Taraftar milleti ilginç bir millet türü gerçkten.

Yensen beğenmez yenilsen beğenmez bir de küfür eder.

Kötü oynasan dert iyi oynasan niye az attın der.

Karşında PANA Yunan liderine %65 e %35 ezersin. 11 kişi defans yaptırırsın.

Yaranamazsın.

Allah GS li futbolculara sabır versin. Bugün eleştriyi hak etmiyorlar. Elano dan - Arda sına Nonda sına hepsi mücadele etti. Maç 1-1 de bitebilirdi. 2-1 de yeniliridn ama ellerinden geleni yaptılar.

Gerçekten Erken sezon açtık ve düşüş kaçınılmaz umarım 3 maçı kayıpsız atlatır ve 2. yarı ya bomba gibi dinamik gireriz.

B_928bee46a50e7316afc2cae35b57924d.jpg

bu puanlama da benden:

Leo Franco 6

Sabri Sarıoğlu 6,5

Gökhan Zan ?

Servet Çetin 7

Mehmet Topal 7

Hakan Balta 6,5

Mustafa Sarp 8,5 (helal Sarp, bu puanın golle uzaktan yakından alakası yok)

Elano Blumer 7,5

Arda Turan 8

Harry Kewell 6

Shabani Nonda 5,5

Barış Özbek 6

Abdulkader Keita 7

Ayhan Akman 6,5

inamoto Elanonun Nonda ve Mustafa Sarpa attığı pasları atardı dimi?

B_a975570bba5a1bda584ad9579666ee95.jpg

biz Elano gibi oyunculari haketmiyoruz bize inamoto, heinz, barusso, petre gibi adamlar lazim :rolleyes:

Ayrıca ;

Kewell 1 maç oynamıyor göze batıyor,

Ayhan formsuz deniyor eleştiriliyor,

Hakan Balta çok kötü deniyor,eleştiriliyor

Elano'ya niye laf söyletilmiyor??

Bu adam parasını almıyor mu?Brezilya milli takımında çatır çatır oynamıyor mu?Galatasaray'a gelince neden duruluyor?

Burada hiç kimse Galatasaray futbol takımına mücadele etmedi diyemez.hepsi aslanlar gibi savaştı...Buna lafımız yok..Hepsine teşekkürler..

Ama Elano'dan çok daha fazlası bekleniyor.Beklediğimiz oyun bu değil..Bizler bunu anlatmaya çalışıyoruz..

biz Elano gibi oyunculari haketmiyoruz bize inamoto, heinz, barusso, petre gibi adamlar lazim :rolleyes:

Şu mantığa bitiyorum vallaha..

15 milyona mal oluyorsa tabiki Onun 20 biri paraya mal olanın en az 2 katı oynamalı yahu. Zor bişey değilki.

Daha önümüzde lincoln örneği var.

ben hala kötülemiyorum ama iyi diye diye kötü lincolnün bir taraflarını kaldırdık sonra yediğimiz kazık kar kaldı.

Ayrıca ;

Bu adam parasını almıyor mu?Brezilya milli takımında çatır çatır oynamıyor mu?Galatasaray'a gelince neden duruluyor?

Burada hiç kimse Galatasaray futbol takımına mücadele etmedi diyemez.hepsi aslanlar gibi savaştı...Buna lafımız yok..Hepsine teşekkürler..

Ama Elano'dan çok daha fazlası bekleniyor.Beklediğimiz oyun bu değil..Bizler bunu anlatmaya çalışıyoruz..

Lincoln kovulana kadar arkasından Linncolln Liincoollnnn diye bağırdık sanki sabır taşıydık.Şimdi Kewell gibi bir oyuncuya saldırmaya kalkıyoruz

Hey ALLAH ım

Keita Topal kadar katkı sağladı mı?

son yarım saat topu pana sahasına yıkmamızın ana nedeni keita idi yanılmıyorsam..maç boyu pozisyonumuz yok keita girdi 3 pozisyon yakaladı 15 dakıkada maç sonu frikikte kendini siper etmesıde cabası ben beğendim..ikincisi kendi fikrim demiştim renkdaş saygı duymazsan hoşgöre

Lincoln kovulana kadar arkasından Linncolln Liincoollnnn diye bağırdık sanki sabır taşıydık.Şimdi Kewell gibi bir oyuncuya saldırmaya kalkıyoruz

Hey ALLAH ım

Kewell'a benim canım kurban..Eleştirenler için söyledim ben..

Elano bugün gayet iyi oynadı arkadaşlar yapmayın. Çok fazla gözükmeyen çok temiz işler yaptı bugün sahada, hücum organizasyonlarındaki "PAS TRAFİĞİNDE" hep Mustafa ile beraber onun imzası vardı. Onun dışında birkaç etkili asist pası da yaptı. Nonda ve Kewell daha gününde olsa katkıyı daha net görebilirdik ama onlar pek ayak uyduramadılar. Mesela bugün Arda 3-4 kez etkili çalımlarla başarılı şekilde girdi, onun bu etkili halini farkettiniz çünkü göze batıyor. Çalım Arda'nın tarzının parçası ve ondan beklenmesi gereken birşey ve bunu yapabiliyor, ancak Elano pas futbolcusu ve ondan o tarz göze batan hareketler beklemeyelim diye düşünüyorum. O pas trafiğini organize etsin, ince pas işlerini yapsın, onun dışında çalışkan olsun ki bunları gayet iyi yaptı bu maçta. Daha iyi de olacak, sakatlık belası falan vermezse Allah...

Ayrıca ;

Benide yanına al hocam :D

Bu oyununu beğeneceksek işimiz var hakikatten...

Tamam aralara kaçtı,boşluk yarattı ve güzel paslar attı eyvallah ama o aralara kaçıp boşluk yaratma olayını keita yapacak,kewell yapacak,nonda yapacak dolayısı ile elanonun bu maçda yapması gerekenler aslında bunlar değildi,farklı şeylerdi.Yük hep ardanın sırtında ve ardada kurulu robot değil.Bu şekil 2-3 maç sonrası çocuk gene pert olacak yazık günah vallahi..

elano hakkında negatif yorum yapanlar hayy elano sizi kovalasın emi buda bende size şimdi onu alın özeti açın izleyin ama iyi izleyin:pasta::pasta:

Geri
Üst Alt