Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

Degişik bi sistem çıkalım mevkilere diger alternatifler konulup çıkalım sahaya...

alırız bu maçı taraftarda Bursa maçını unutur:)

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

Kendilerini affettirme maci.

Cevap: Galatasaray - Panathinaikos maçı EuroFutbol ve Star Tv'de!

Avrupa maçında yeneriz ciddi diyorum bakın,çünkü bütün Dünya izliyor çıkıp eşşek gibi koşup mücadele ederler ama karnım tok benim.Lig'de yoksunuz seneye gene Uefa'ya gidersek tam bir fiyasko olacak.

Cevap: Galatasaray - Panathinaikos maçı EuroFutbol ve Star Tv'de!

Bu maç bizim çıkış maçımız olmalı. Bu maçla beraber devreye kadar olan 4 maçımızı kazanmamız gerekiyor. Elano bir şeyler yapsın artık şu maçta, Avrupa Ligi'nde fena oynamıyor.

Arkadaşlar maça gidecek olan var mı bir de acaba biletler bitti mi bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ??

Allah'tan tur garanti.

------------------- Leo Franco

Sabri ----- M.Topal ----- E.Aşık ----- Uğur

------------------ Mustafa Sarp

----------- Elano Blumer ---- Linderoth

Kader Keita ----------------------- Harry Kewell

----------------- Shabani Nonda

Bana göre çıkması gereken 11.

Ayrıca abartmayalım beyler takım o kadar da kötü gitmiyor hele ki bu maç sahamızda.. Bu sefer yeterince affettirecekler kendilerini.. Sadece tek isteğim orta sahamızdaki 3'lünün hepsi savunma ağırlıklı olmasın bugün ki gibi..

bitse de gitsek denilecek bir maç olacaktır artık şu ara tatil gelsin işkence yapıyor takım bana izlerken

Defans tandeminde ciddi bir rotasyona gitme zamani bence.

-------- Leo Franco ---------

Ugur - Emre - Servet - Caner

-- Baris - Elano - Linderoth --

Keita ----- Nonda ----- Kewell

Ugur - Topal - Servet - Caner

-- Baris - Elano - Linderoth --

Emir; bir arkadasa Arda'yi sol acik yazma diyosun da, Kewell dar alanda cok canimizi yakar. Neyse ki bu macta rakibin takim defans anlayisi nanay. Bursa macinin aksine daha az pres altinda oynayacagimiz bir mac olucak. 2-0 veya 2-1 gibi skorlarla nispeten rahat bir galibiyet alacagimizi dusunuyorum.

İşkence devam etmez inşallah.

Aslında ben Pana maçında düzeleceğimizi düşünüyorum.GS , Avrupa maçlarına her zaman motive çıkar.Eğer yanılırsam bence 3-4 gol yeriz.:(

Haydi Rijkaard bizi rezil olmaktan kurtar.:(

3-0 gibi net bir skorla galip gelecegimizi dusunuyorum

Artik toparlanma zamani

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05

------------------- Leo Franco

Sabri ----- Emre Güngör ----- E.Aşık ----- Caner

------------------ Mustafa Sarp

----------- Elano Blumer ---- Tobias

Abdul Kader Keita ----------------------- Arda Turan

----------------- Shabani Nonda

Rijkaard'a yalvarabilirim şu kadro ile çıkması için. Kendi istediklerini yapabilecek elimizdeki en iyi 11.

Benim de kesinlikle görmek istediğim kadro bu. Stoperde Topal, Arda yerine de Kewell oynayabilir ama çokta önemli değil..

------------Ufuk--------

Sabri---Emre Güngör-Emre Aşık-Alpaslan

----------Sarp-----Topal-----------

------------Elano----------------

Aydın------Nonda---------Arda

Şu ilk 11'le çıkmalıyız oyunun gidişatına göre Kewell girebilir.

------------Ufuk--------

Sabri---Emre Güngör-Emre Aşık-Alpaslan

----------Sarp-----Topal-----------

------------Elano----------------

Aydın------Nonda---------Arda

Şu ilk 11'le çıkmalıyız oyunun gidişatına göre Kewell girebilir.

Bu kadrodan 5 oyuncu oynayamaz.Ayrıca Alparslanın ismi Uefa listesinde yok galiba

moralim çok bozuk heyecan kalmadı.kazanırız

Sabri - Ugur - Servet - Balta

-- Baris - Elano - Sarp --

(arda) (keita)

Ugur'u stoper olarak görmek istiyorum pana defansı bizden beter o yuzden ilerde degişmeli olmamak kaydıyla keitayı oynatabiliriz.

içimdem 0-0 geçiyor star tv de verilmsi iyi olmuş uzun zamandır ilk kez galatasayın canlı avrupa maçını izliçem

Geri
Üst Alt