Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

Ne gerçeği hocam sokalım 15. dakikada sakatlanıp oyundan mı çıksın yine. Bu talihsizliği yendiğini ispatlamadan forma bulması çok zor.
bişey olmaz denemekte fayda var.sağlam bir emre g.zan dan çok daha iyi.feldkamp zamanındaki emreyi bir hatırlayın derim

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

bişey olmaz denemekte fayda var.sağlam bir emre g.zan dan çok daha iyi.feldkamp zamanındaki emreyi bir hatırlayın derim

Sağlam Emre Servet'ten de iyi bana kalırsa :)

Bana kalırsa Feldkamp dönemi stoperleriyle,şimdiki stoperleri kıyaslamak yanlış.Feldkamp döneminde hem önde çok iyi basıyorduk,hem de öndekiler geriye çok yardım ediyordu.En güzel örnek Arda'nın Türkiye kupasındaki Fenerbahçe maçı.O aralar inanılmaz formda olan Gökhan maç boyu adım atamamıştı.Ama şimdiki Arda malesef böyle değil.O yüzden takım savunması tam anlamıyla oturduktan sonra Emre ile Gökhan'ı karşılaştıralım.

Emre Güngör ün oynamasını bende çok isterim ama tam bir cam adam.Pozisyon alamıyor,zamanlama yapamıyor bu yüzden dengesiz dalışlar yapıp kendini sakatlıyor malesef.

Cevap: Galatasaray - Panathinaikos maçı EuroFutbol ve Star Tv'de!

Bu içtimaiden nasıl izliyorsunuz ben bir türlü beceremedim :p

Yok abi yav bizim sorunumuz konsantrasyon.Bak şimdi önemli bir maçta nasıl çatır çatır oynayacaklar.Eğer bunu en azından istikrara yaymak istiyorsak Rıjkaard ciddi rotasyonlar uygulamalı.(Ciddi rotasyon uyum açısından kötüdür ancak oyuncular istikrarlı oynamayı öğrenene kadar uygulamalıyız)

Aslında ona konsatrasyon değil Maç seçme deniliyor.

Rijkaard'ın yapması gereken 1. iş Evliler hariç herkesi kampa sokacak..

O zaman konsantre de olurlar saha da gezmezlerde.

Djibril Cisse oynuyor bu arada...

Emre Güngör ün oynamasını bende çok isterim ama tam bir cam adam.Pozisyon alamıyor,zamanlama yapamıyor bu yüzden dengesiz dalışlar yapıp kendini sakatlıyor malesef.

Bence Gökhan'ın yerine süper gider hem hızlı hemde mücadeleci geçen senede çok iyi oynamıştı Avrupa'da da fena değildi içerdeki Leverkusen maçında bi hatası vardı onun dışında çok çok iyiydi.

Emre-Servet taraftarıyım.

Hiç olmazsa Emre Aşık-Servet olsun ya ! Emre Aşık pozisyonları felan iyi seziyor bi tane kötü oynadığı maçı görmedim Allah'a şükür bu zamana kadar .......

Cisse en az bizim Milan Baros kadar kalıteli benim görüşüm . Liverpoolda Barosun partneriydi yanlış hatırlamıyorsam

Servet ve Gökhan Zanı düşündükçe Cisse´den korkmaya başladım

emre güngör cam adamda gökhan zan ney peki...??

Cisse'ye stoperde U.Uçar verilmeli hem paf takımdayken stoper oynuyordu pozisyon bilgisi de vardır ayakları da Servet ve G.Zan'a göre daha hızlı.

Şifre girecek mi acaba ?

Olimpiyakos'taki Mitroglu mu neyse o eleman acayip oynutor valla yine şovunu yapmış.

Pana'nın forvet gücü tamamen Salpingidis'e bakuyor Cisse büyük düşüşte kendini bulamadı. Bizim maç çok kısır geçer görünen o gerçi bizim en az 2 gol yediğimiz garanti Bu defansa gol atmayanı dövüyorlar.

Düşüş bu maçtada sürecek maalesef, off ya eskiden maç günü gelsin bi maç izleyelim keyifle diye beklerken şimdi bir an önce sezon arası olsun istiyorum :mad:

En büyük ümidim Avrupa'da bir başka oynayabileceğimiz ...

Gökhan - Servet oynarsa yine sıkıntı çekeriz.

Geri
Üst Alt