Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

Avrupa bizim için hep farklı olmuştur.Umarım bu sefer üzülmeyiz.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

-----------------Leo-----------------

---Sabri------Servet----Emre-----Uğur

-----------Linderoth---Mustafa---------

---Keita------- Elano--------Kewell

------------------Nonda

-----------------Leo-----------------

---Sabri------Servet----Emre-----Uğur

-----------Linderoth---Mustafa---------

---Keita------- Elano--------Kewell

------------------Nonda

keşke böyle çıksa kadro

Tolga bende katılıyorum sana bu Mitroglu'yu bütün özet görüntülerinde felan görüyorum. İyi adam.

Kendi savunmamızdan dem vuruyoruz ama Pananın defansından bahsetmiyoruz :o

Barış oynarsa, galibiyet şansımız %10.

Barış oynarsa, galibiyet şansımız %10.

Senin başka derdin yokmu. Bu takım sadece Barış'tan mı ibaret?

Gökhan Zan - Servet ikilisinin oynaması Barış'ın oynamasından daha çok zarar vericek bize.

Senin başka derdin yokmu. Bu takım sadece Barış'tan mı ibaret?

Gökhan Zan - Servet ikilisinin oynaması Barış'ın oynamasından daha çok zarar vericek bize.

Yok mu arttıran:)

Şaka bir yana Arda ve Topal hariç hepsine varım. Bu ikili oynamazsa kazanaırız diyeyimde tam olsun:)

Şaka bir yana Arda ve Topal hariç hepsine varım. Bu ikili oynamazsa kazanaırız diyeyimde tam olsun:)

Hücumdaki oyuncularının performansının kötü olması defanstaki ve orta sahadaki oyuncuların kötü performansından kaynaklanıyor. Savunma nasıl hücumdan başlıyorsa, hücumda savunmadan başlamalı. Kaç maçtır Servet-Zan-Topal-Balta 3'lüsü pres altındayken takımı çıkaramıyor ve sürekli uzun top oynuyoruz. Otomatikman ilerdeki adamlarında dengesi bozuluyor.

Ben böyle düşündüğüm için Servet ve Zan'ın yan yana oynamasını istemeyenlerdenim.

Arda ve Mehmet Topal oynamazsa kesinlikle kaybederiz. Servet ve Gökhan oynarsa kaybetmeyiz. Kadromu da yazayım:

----------Franco----------

Sabri-Gökhan-Servet-Hakan

-------MehmetTopal-------

------Arda-----Ayhan------

---Keita-----------Kewell---

----------Nonda------------

yedekler: Ufuk, Emre Güngör, Uğur, Caner, Mustafa Sarp, Elano, Aydın.

Ayhan yerine Mustafa Sarp oynayabilir. Nonda oynamaz, Elano oynayabilir. Kewell oynamaz, yine Elano oynayabilir. Arda oynamaz, yine Elano oynayabilir. Bunun haricinde bir kadroyla, özellikle Barış'ın oynadığı bir kadroyla kazanmak mümkün değil.

Arda ve Mehmet Topal oynamazsa kesinlikle kaybederiz. Servet ve Gökhan oynarsa kaybetmeyiz. Kadromu da yazayım:

Ayhan yerine Mustafa Sarp oynayabilir. Nonda oynamaz, Elano oynayabilir. Kewell oynamaz, yine Elano oynayabilir. Arda oynamaz, yine Elano oynayabilir. Bunun haricinde bir kadroyla, özellikle Barış'ın oynadığı bir kadroyla kazanmak mümkün değil.

Bu geri 5 linin olduğu kadro pres altında kaldığı zaman hiçbir varlık gösteremez. Gösteremiyorda.

Kazanıp kaybetme konusunda şaka yapıyorum tabiki ama ben açıkçası Arda'cı değilim ve olmamda. Benim ölçülerimde abartıldığı kadar bir oyuncu değil bunu herkese de söyleerim. Olması da zor görünüyor. neyse karakter olayına girmeyelim.

Topal da aynı şekilde.

Forma adaleti varsa takımda en kötü oyuncu aylardır Arda'dır. Geçen seneden beri birazcık konuşmayı bırakıp oyununa baksa daha iyi olacak. Ama milli takım hocası seçme görevini Galatasaray kaptanlığı ve futbolculuğundan daha çok düşünüyor.

Dahi anlamındaki "da" ayrı yazılır. Önce bunu yazmayı öğrenelim.

Bu söylediklerin ezber laflar hep.

Bana ezber laflar söylüyorsun diyen insanın bozuk plak gibi Barış'tan bahsetmesi nasıl bir çelişkidir?

Ayrıca ezber dediğin olay belkide sezon sonu Rijkaard'ın sonunu hazırlayacak.

........................LEO..........................

Sabri........Gökhan........Servet............Hakan

.........................Mehmet T.......................

..............Elano..................Arda.................

Keita...............................................Kewell

........................Nonda...............................

Böyle oynuyalım en azından yediğimizden fazlasını atabiliriz gol yönlerinde sıkıntılı olduk 4 yeriz 5 atarız ama kazanırız :D

Bana ezber laflar söylüyorsun diyen insanın bozuk plak gibi Barış'tan bahsetmesi nasıl bir çelişkidir?

Ayrıca ezber dediğin olay belkide sezon sonu Rijkaard'ın sonunu hazırlayacak.

Rijkaard'ın sonunu hazırlayacak olan Barış'ı oynatması.

Ayhan'ın yerine M.Sarp'ı,Arda'yı Kewell'ın yerine Ortayada Elano al tamamdır.

Kewell son haftalarda iyi oynuyor ama bi seferde yedek otursun bu kadroyu izleyelim

Rijkaard'ın sonunu hazırlayacak olan Barış'ı oynatması.

Barış'a gelene kadar çok isim var Rijkaard'ı yakacak olan. Ben ondan bahsediyorum. Barış sürekli oynayan bir adam değildi daha düne kadar. Bizim başımızı en çok ağrıtan Servet-Gökhan ikilisi. Birde bunların önüne ve yanına formsuz iki isim Topal ve Hakan gelince takım iyice dengesizleşiyor. Haftalardır bunun sıkıntısını çekiyor takım.

Takımın son haftalarda süregelen kötü ve mücadelesiz oyunu cefakar Galatasaray taraftarına unutturup bizi teselli edeceklerini düşünüyorum. İnşallah yanılmam.

Perşembe gecesini iple çekiyorum inşallah kötü sonuçlanmaz.

Geri
Üst Alt