Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | 2. yarı oynanıy

Sunu Yazip Yatacagim....

Bu Mactan Önce Fark atacagiz...4-5 atacagiz...Rahat Kazanacagiz diyen Futbol Dahilerinin yerinde olsam bu Mactan sonra 10 Gün kendi Kendime Mesaj Yazmama Cezasi verirdim....

Nasilmis...attikmi 10 Taane..???

Isin Kötü yani ne biliyormusunuz..?? hic ama hiiic Ders almiyorsunuz..bu serüven böyle gider iste...

Estonya..Gürcistan..Malta...Makedonya...Wiyana..Helsingborg..vs..vss..vs

Lütfen artik bir Ders cikarin yeter be yeter...!!!

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | 2. yarı oynanıy

Ne yazık ki takımlarımızın gerçeği bu, Milli takım da böyle... Herhalde biz kağıt üzerinde kolay görünen maçları, maç daha oynanmadan kazandık psikololojisine giriyoruz. Milli takımın yıllar evvel Letonya, bu elemelerde Estonya maçı, şimdi de bu Graz maçı. Psikolojimiz bozuk herhalde. Umarım sonradan aramayız bu 2 puanı. Ama genelde arıyoruz.

Hayal kirikligina ugradim. Yerli bir oldum. Ayhanli, Elanolu, Ardali, Keita ve Baroslu Galatasarayim Sturma 5-6 sokar diye dusunmutum.
Beklentiyi büyütürseniz hayal kırıklığı da büyük olur. Şu takım çıksın oynasın ne skor alırsa alsın önemli değil dediğiniz zaman birşeyleri değiştirmeyi başarmış olacağız.

hakem tam komediydi ya

bu kale arka hakemleri türklere penalti yada gol vermesin diye konulmus oraya

yazik be
Aynen. Bayrak direği bile hakemden daha işlevseldi. En azından kendine çarpan topun auta çıkmasına karar verdi. :D

bu macin iyi yönüde var, artik en gec su mactan sonra kimse bi daha yari final veya final gibi laflari agzina almaz...tek memnun edici bu
Bir beraberlikle bu hedeften uzaklaştığımızı düşünüyorsan çok üzücü.

takım çok kötü hatta rezalet oynuyor
bu takımdan bi nane olmaz hepsi şımarmış
İyi gün taraftarlığı yapmak bize yakışmıyor. Futbolda 2x2=her zaman 4 değildir. Takım sistem oturuncaya dek çok daha fazla puan da kaybedebilir. Rijkaard geldiğinde buna hepimiz OK dedik, şimdi neden vazgeçelim?

elano nası milli takımda oynuyo anlamadım. pas atmayı bilmiyo.

Yorumsuz. :mad:

evet ya tek kale oynuyoruz, ne skorcu adamlar varmis ya

ama hakan balta bitmis ve hali yok oynamaya bir kere atak yapmazmi insan ya ayiptir

ben raziyim bi gol daha yiyelim o kanattan ama boyle oynicaksa oynamasin

Ben son zamanlarda bu kadar sövdüğümü hatırlamıyorum.

Bir tane Rijkaard Istifa basligi acilsin ve sabitlensin,butun ugursuz,

skora gore konusan hincalciklar,ridvanciklar kinini kussun,mac topigine ve futbolcu basliklarina da dokunmasinlar.

Sabri,leo,zaman zaman keita ve emre asigi cok begendim,onun disinda kimse cok iyi cok kotu degildi,evet bi mehmet topal vardi nazar boncugu gibi ama olsun,

bunu bizim kadar teknik ekip de gordu.simdi antu okuyp,gaza gelmeden sakin olmaya calisalim..

nasil avrupada bi yere gidemez gecen sene biz metaliste yenilmedikmi ali sami yen de ama yinede final oynayacaktik hamburg macinda o sansiz golleri yemeseydik

takimda suanda bisey var

atamiyor

hep bal bal dediler artik ayni 8jk gibi kacirmaya basladik

Elano sanırım uyku hapı alıp çıkıyor maçlara...

Bu takıma Samiyende gol atamıyorsak, futbolcularda sorun var demektir...

Olur mu. Nasıl berabere kalırız lan biz. Kazanmamız lazım. Biz berabere kalamayız. Kalırsak çünkü elenmemiz gerekir. Kupayı kaldıracaksan berabere kalmayacaksın. Gelen geçene 5 atacaksın. Gol yemeyeceksin. Yersende çaktırmayacaksın. Rakibi öpeceksin, ama yanaktan. Gol atacaksın ama incitmeyeceksin. Faul yapacaksın ama kırmızı görmeyeceksin. Yenemezsende yenilmeyeceksin, ama beraberede kalmayacaksın. Ne yeteneksiz herifleriniz. Berabere kaldınız. Kazanamanız gerekirdi. Yazıklar olsun. Tamamdır. UEFA bitmiştir. Ligde bitmiştir. Hadi başlasın gene transfer sezonu. Rijkaard istifa. Neskeens naber.

sabri gene macin yildizi beyler farkindamisiniz

Inanilir gibi degil ya. Sutrm graz kim, ne ki.

Son paslarda hiç etkili değiliz tempo yapamıyoruz daha hızlı oynamamız lazım hiç pres gücümüz yok sadece göstermelik pres yapıyoruz ortasahamız cok yumusak kapalı takımlara iyi hucüm yapamıyoruz

Arkadaşlar eleştirin ama yapıcı eleştirin yıkıcı değil.

Duvar olsa yıkılırdı bu baskıya. Biraz hakem, biraz şanssızlık, biraz beceriksizlik sonucunda 1 puan almak zorunda kaldık. Bana kalırsa oynadığımız futbol(5-10 dakika hariç) 10 puandır. Bu yolda devam edersek, yakında herşey mükemmel olacak. Keşke benim söylediğim gibi bir orta saha transferi de yapılmış olsaydı da, skor olarak da futbolumuzun önde olduğunu gösterebilseydik.

Bir tane Rijkaard Istifa basligi acilsin ve sabitlensin,butun ugursuz,

skora gore konusan hincalciklar,ridvanciklar kinini kussun,mac topigine ve futbolcu basliklarina da dokunmasinlar.

Sabri,leo,zaman zaman keita ve emre asigi cok begendim,onun disinda kimse cok iyi cok kotu degildi,evet bi mehmet topal vardi nazar boncugu gibi ama olsun,

bunu bizim kadar teknik ekip de gordu.simdi antu okuyp,gaza gelmeden sakin olmaya calisalim..

Genelde katılıyorum ama hala iddialıyım mehmet topal çok kötüydü Arda daha kötüydü..Ama mehmet kurban olsdu biraz. Arda yere in lütfen yere in lüten yere in basına bakma yere in...This is real world Arda:)

Bi düşüş ve formsuzluk var, bu hafta ki maçta gidersinler :)

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç sonucu

Arkadaşlar ben başka maçmı izledim acaba,maç 15-1 falan bitmesi gerekirken 1-1 bitti son vuruşlarda beceriksizdik,En azından artık GS gol pozisyonu bulamadan kazanıyor diyemezler.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç sonucu

elano yu begenmeye basladim ben

yanliz kendini gostermeye calisiyor asiri sekilde gerek yok strese sakin oynasa yeter

bence mac basina 2 asistle oynar bu adam yakinda

Geri
Üst Alt