Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç sonucu

Bugün Sabri iyi oynadı. Elano hayal kırıklığı olmaya devam ediyor, tam olarak hazır değil maalesef.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | 2. yarı oynanıy

Olur mu. Nasıl berabere kalırız lan biz. Kazanmamız lazım. Biz berabere kalamayız. Kalırsak çünkü elenmemiz gerekir. Kupayı kaldıracaksan berabere kalmayacaksın. Gelen geçene 5 atacaksın. Gol yemeyeceksin. Yersende çaktırmayacaksın. Rakibi öpeceksin, ama yanaktan. Gol atacaksın ama incitmeyeceksin. Faul yapacaksın ama kırmızı görmeyeceksin. Yenemezsende yenilmeyeceksin, ama beraberede kalmayacaksın. Ne yeteneksiz herifleriniz. Berabere kaldınız. Kazanamanız gerekirdi. Yazıklar olsun. Tamamdır. UEFA bitmiştir. Ligde bitmiştir. Hadi başlasın gene transfer sezonu. Rijkaard istifa. Neskeens naber.

Harika,yorumsuz :D

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç sonucu

Mehmet Topal yerine Mustafa Sarp oynamalı bu akşam bunu gördük.Emre Aşık gerçekten şu takımda yılın futbolcusu seçilmeli. Arda'da düşüş var nedeni araştırılmalı. Elano daha çok çalışmalı. Keita ve Baros adeta ileride savaştı. Bu akşam kötü oynadık maçın büyük kısmında Mehmet Topal'ın bunda payı büyüktü.

orta saha elano sarp ve ayhan olmali bence

Sadece uğursuzluk vardı,fakat takım müthiş arkadaşlar her zaman skora bakmayın izleyin bu gruptan lider çıkacağız.

Son vuruşlarda biraz daha başarılı olsaydık sonuç bügün başka olurdu.

takım olarak biraz durgunluk var ama oda zamanla aşılır elbet :)

ya baros ne varsa veriyor kardesim helal olsun

kewelin formsuzlugu cok can sikiyor

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | 2. yarı oynanıy

Inanilir gibi degil ya. Sutrm graz kim, ne ki.

Kusura bakma Barış kardeş, Sturm Graz kim ki dersen, küçümsersen, o zaman sonuca inanamazsın...

Bu forumda 2000 ruhu başlıklı topicler açıldı. Dedik ki uçmayın, abartmayın, bir Twente'de bize gelir, dumur oluruz dedik. İşte dumur olduk. Yapacak bir şey yok, sakin olup metanetle karşılamak lazım. Olur böyle iş kazaları

elano nun yaptığı asisti çok beğendim. oyun içinde de kendini göstermeye çalıştı ama önemli pas hataları yaptı. biraz daha form tutsa performansı artacak.

ardadaki düşüş ne zaman bitecek bilmiyorum.

eskişehir maçından sonra üzülmemiştim bu maçtan sonra içimde bir burukluk oldu ama üzüldüğümü söyleyemem. takım sistemden çıkmıyor yerden paslarla oynuyor( genel olarak - son dakikada servetinkileri saymıyorum ) bu formsuzluk mu diyeyim şanssızlık mı diyeyim her neyse biter inşallah önümüzdeki 1-2 haftada. tekrar yükselişe geçeriz.

bir maçla uefa kupasını silip atanlar, biz kötü takımız diyenler umarım maçın kızgınlığıyla söylüyorlardır bunları yoksa bu takım bu lafları hakedecek bir takım değil !

Verilmyen gol bir 2 metreden boş kaleye kaçan gol ve direkten dönen şut ...

olacak ya beraberliklerde olacak mağlubiyetlerde..14 veya 16 puanla lider çıkarız bu gruptan..telaşa gerek yok..!

Ben skora aldırmıyorum mesela Elano güzel vursaydı voleyi daha doğrusu ayağına oturtsaydı şimdi herkes Elano'yu övüyor takımı bu oyundan dolayı methiyeler düzüyorlardı. Ama olmadı. Ben yensek de aynı şeyleri söyleyecektim. Topal ve Balta bugün berbattılar. Sanırım haftaya on bir de çıkmazlar:)

Mehmet topal cok kotuydu.Nerdeyse butun toplari kaptirdi.Keita ve Emre Asik disinda goze batan birisi yoktu.Ama mucadelemiz ve son dakikaya kadar sisirme top kullanmamamiz taktire sayandi

Inanilir gibi degil ya. Sutrm graz kim, ne ki.

Skora göre konuşmamalıyız bence şöyle diyeyim mesela Liverpool Beşiktaş ile maç yaptı İnönüde 2-1 yenildi yanlış hatırlamıyorsamda gruptan çıkamayacak ve elenecekti Liverpool ama ne oldu bir sonraki maç 8-0 futbolda büyük takımlar küçük takımlara yenilebilir bu doğaldır ki biz yenilmedik berabere kaldık ki direkleri,hakemi,artistik hareketleri vs vs saymıyorum...

Sadece uğursuzluk vardı,fakat takım müthiş arkadaşlar her zaman skora bakmayın izleyin bu gruptan lider çıkacağız.

Renktaş sana katılıyorum takım 2.yarı bence cok iyi oynadı ama becerizlik vardı

Paniğe gerek yok bence.

Sturm Graz her ne kadar basite alınsa da daha önce de oynadığımız bu takıma yine çok zorlanmıştık.

(Daha önce Sturm Graz ile Şampiyonlar Ligi'nde 2000-2001 sezonunda gruplarda karşılaşmış, deplasmanda 3-0 yenildiği rakibiyle İstanbul'da 2-2 berabere kalmıştık.)

"Çanakkale geçilmez" taktiği ile kendi yarı alanlarında kalınca bizim orta saha ve forvet oyuncularımız sanki markajda kalmış gibi sıkıştılar.

Çok ta diri takımdılar. Hakemin maçı çok kötü yönetmesi bizi büyük oranda etkiledi.

Sturm Graz 'ın sahasında oynayacağımız maçta bu maçın tekrarı gibi olacaktır. Bu adamların futbol mantalitesi bu çünkü. Katı defans ve hızlı 2-3 adamlarıyla kontratak futbolu.

Defansımız çok ağır diyen renkdaşlarıma bende katılıyorum.

Sevgiyle kalın.

Tek kale oynuyoruz diye iyi mi oluyor? Takım yürüyor resmen farkında değil misiniz ? Sami Yen'de önde değilken tabi bu şekilde oynıycaz.M.Topal geldiğinden beri en kötü oyununu oynadı belki de.Arda oyunun sonları dışında sorumluluk alma gereğinde bile bulunmadı.Elano maçın genelinde çok yetersizdi.Klas bir adam ama oyunda kaldığı süre çok ama çok az.Kewell 2-3 maçtır cidden yürüyor.Bunu gözlemlemek gayet basit zaten.Kafasına bişey mi taktı,sorun ne bilmiyorum ama onu böyle görmek üzücü.Bugün Sabri ve Keita iyiydi bana göre.Özellikle Keita'yı izlemek büyük bi zevk.Ne olursa olsun 2-3 maçtır oyun kötüye gidiyor.Artık rotasyon mu yapılır ne olur bilmem ama müdahale şart.Şu kadro çok çok fazlasını yapabilecek kapasiteye sahipken bu skora yazık.

Liderliği zora soktuk renkdaş panatinaikosun kazanmasıyla.Deplasmanda yendiğimiz takımı yeniden mücadelenin içine soktum bu beraberlikle

Liderliği zora soktuk renkdaş panatinaikosun kazanmasıyla.Deplasmanda yendiğimiz takımı yeniden mücadelenin içine soktuk bu beraberlikle

İlk yarı bütün takım kötüydü. İkinci yarı ofans adamları biraz daha kendine geldi. Defans ise Allah'a emanet. Sağlam bir yabancı stoper alınsa çok iyi olacak. Defansta güven verecek adam yok. Basit çalımlar yiyip oyundan düşüyorlar. Müzmin sakat Emre Güngör ve cam adamdan umudu kestik zaten. Stoper şart. Yarın Servet sakatlansa yine Hakan Balta hatta Kewell'a kadar yolu var stoper mevkisinin.

Geri
Üst Alt