Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 0-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Devre Arası

M.Topal ----> M. Sarp

Baros -----> Nonda

gerek bu takıma. Ayrıca Arda'nın acilen toparlanması lazım.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 0-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Devre Arası

mehmet topal fazla mı sorumluluk almak istiyor ne yapıyor anlam veremiyorum. tek pas oynamaya çalışan bir takım içinde sürekli uzun pas deneyen oyunun yönünü değiştirmeye çalışan bir oyuncu. tamam diğer oyuncular da gereksiz uzun paslar deniyor falan ama her topu ya bekleten yada uzun atmaya çalışan bir mehmet topal var. acilen toparlanması lazım yoksa bu oyunuyla ilk 11 i zor görür bu takımda..

maça gelince son derece ruhsuz ve kötü oynuyoruz. Arda'daki yorgunluk mu diyelim ne diyelim performansını inanılmaz düşürüyor. Elano çalıştı biraz ve keita her zamanki gibiydi.

galibiyet alacağımıza eminim buluruz bir şekilde goller ikinci yarı bence. Ama bu laubalilik hali devam ettiği sürece önümüzdeki maçlarda da zorlanırız

yok boyle birsey yahu nolmuş bunlara yav

Allah belani versin hakem(ler)

Yemin ederim o kadar sinirliyimki, gülüyorum sadece.Sinirden Kiz kardesimi de uzdum 2 de bir odama giriyor diye. Yok boyle bir oyun yahu. Topali o kadar abartmisiz ki, Bursaspordan gelen Mustafa ona 3 basar su an.

Iyi ki bu golu yedik, belki uyanirlar artik. Off yaa, beklemiyordum bunu Galatasarayimdan.

Bu arada ilk kez tam anlamiyla 4-3-3 oyniyoruz.

Elano çıkıp Kewell girmeli, Arda çalımı bırakmalı... Baros çıkıp Nonda girmeli.. Topal yerinede Sarp...

Yahu Mehmet Topal diyip duruyosunuz..

Arda çok mu oynuyo..

Arda'nin golunu iptal etmesi ve Baros'un ofsayt diye kesilen pozisyonu..

Dandrik de bi gol yedik.hakemler kotu,taraftar kotu,mehmet topal daha kotu.

Mehmet Topal rezalet

Arda çok bencil

ikisi de oyunu yavaşlatıyor gerçekten. Bir de nefret ediyorum böyle takımlara karşı oynamaktan. 11 kişi kalenin önünde nöbet tutuyor resmen. Futboldan soğutuyorlar adamı. Gol falan atamayız gibi geliyor bana. Böyle defanslara hep zorlandık şu ana kadar.

Baros kötü degil mi?

Ben başka maç izliyorum sanırım

Aynen.Bir adam hiçmi rakibe kalçasına yaslayamaz ya.Baros'a atılan her top geri dönüyor.Anca önüne doğrru atınca birşeyler yapıyor.

Mehmet Topal kısaca pas özürlü

Galatasaray sezonun en kötü oyununu oynuyor. Hücumda çoğalamıyoruz. Arda'nın mevki manyağı olması, oyununu da etkiliyor. Elano dirençli ve hırslı oynuyor, Keita bildiğimiz Keita. 2 kişiden bahsetmek istiyorum ilk yarı için. Servet ve Topal. Basit oynamak yerine, zoru tercih ediyorlar ve bu bize pahalıya patlıyor. Servet uzun oynayarak, Topal ise ayağında top tutarak hızlı paslaşmamızı engelliyorlar. Topal belini çevirene kadar, karşı defans yerleşiyor. Bunların dışında, Baros alıştığımız deplaselerini yapmıyor.

Arda'dan bahsetmek istiyorum. Arda solda oynadığı zaman, ister istemez ortaya kayıyor ve ve sol kanat boşalıyor, haliyle Hakan ileri çıkamıyor.

İkinci yarıda Topal yerine Sarp oyuna girerse çoğu şey düzelebilir.

Bu arada mental dediğimiz şeyin ne kadar önemli olduğunu, Topal'ın yattığı ancak alamadığı topun sonrasında gelen golden anlayabiliriz. Bir anlık kararsızlık bizi çok zor duruma düşürdü.

Hızlı oynayamıyoruz.

2. Yari hersey farkli olur, rahat olun aliriz bu maci ;)

Sarpta birşey yapamaz bize Barış gibi hızlı adamlar gerek. Yaratıcılık sıfır. Elano ve Keita'nın tekniği iyi olabilir ama yaratıcılık yok! Aslında tam Lincolnlük maç Arda ile beraber Graz lılar ile kedi fare gibi oynarlardı.

Arda ve Baros'un çıkıp Kewell ve Nonda'nın girmesi lazım.

Kewell girmeli girdiği her maçta gol atıyor Elano çıkabilir.

60 a kadar golu atarız . maç 2 - 1 veya 3-1 biter.saldır CİMBOM

Bu lakaitlik devre arasında eminim sona erecektir.Bu maçı alırız ;).Baros diyorsunuz adama doğru düzgün top mu geldi :).Nonda girerse ilerde top tutarız biraz.Ama ikinci yarı toparlanacağımıza eminim.

Geri
Üst Alt