Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 0-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Devre Arası

Keita çıkmalı Sabri onun yerine sağ beke Uğur geçmeli.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 0-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Devre Arası

Elano gayet iyi arkadaşlar.Birde Arda işine karışmasa!Ben Elano'yu beğendim.

sorun topalda

yavas oynayanlar belli

ayhan arda hakan

bunlara bir kisi daha eklememeliyiz

topalin olayi bu

orda topu cat cat oynicak adam lazim topal luks

ayhan var uzun top atcak elano var, onun isi onu bos olan adama top atmak

dunyayi kurtario yada ole sanio

Takımda oynayan mı var ki herkes m.topal diyip duruyo yaaa :mad::mad:

ben oyle bir kurban arayip,onun uzerine oynanilmasina karsiyim,haklisin takim olarak iyi degiliz ama mehmet oyle siritiyor ki su ana kadar oynadigi her macta..gercekten kotu oynuyor.

Kafa kesenler takımı toplanmıs yine hemen atıp tutmaya başlamışsınız

Yahu durun bi bekleyin bu takım robot mu her maçta sizin o istediginiz oyunu oynasın.

Maçtan sonra galip gelincede vayy helal aslanlarıma helal takıma diye gelirsiniz buraya.

Zaten sinirliydim sacma sapan bir gol yediğimiz için. Şimdi sizi gördüm sinirim kat be kat arttı.

ilk 10, 15 dakikada golü bulabilirsek yenebiliriz ama bulamazsak oyuncuların morali bozulur ve yeniliriz benden söylemesi... 10 kişi defans yapıcaklar şimdi...

ELANO < KEWELL

TOPAL < SARP

BAROS < NONDA

Yine iyi oynuyoruz falan diyen yoktur heralde.Bazı futbolcular beni acayip hayal kırıklığına uğratıyor başta M.Topal olmak üzere.İnşallah 2. yarı akılları başlarına gelir.Yoksa gerçekten yazık yani.

Sanmiyorum gol atamayiz gibi geliyor.

2. yarı topta oynatmaz şimdi bunlar. 11 kişi kapanıyolar zaten.

Baros kötü degil mi?

Ben başka maç izliyorum sanırım

Yeter ama okan. Baros Baros Baros. Basketbol maci bile olsa yine Baros. At yarisi olsa bile yine Baros

Yahu Baros kadar tas dussun basina, ben simdi Baros iyi demiyorum ama sen bu kadar rezil oynayan futbolcu varken yine Baros diye ortaya cikarsan bu iste bir b...luk var demektir.Gicik etmek icin mi yapiyorsun bunu valla anlamiyorum. 2 de 1 senin Baros, soyle, Baros boyle mesaji okumak zorundamiyiz yahu.

Elano gayet iyi arkadaşlar.Birde Arda işine karışmasa!Ben Elano'yu beğendim.

Elano'nun nesini beğendin üstad, bir tane pas veremedi, tüm topları rakibe verdi, koşmuyor, pres yapmıyor.. Arda'ya verdiği artistik pasın dışında oyunda yok adam... çıkmalı Kewell girmeli...

2. yarı başlıyor.. hadi yenin şunları...

Zıpkın Sabri bu defamsı aşacak bundan eminim ama biraz ileride oynatılmalı Kewell içeriye alınmalı.

Topal bu takimda OYNAYAMAZZZ.bu kadar basit rezalet top oynuyor.buda takimi bayaa bi bozuyor.bide takimda bi xxx havası var bunu anlayamadim ben.

Değişiklik yok :o Topala nasıl sabrediyor ya

Elano'nun nesini beğendin üstad, bir tane pas veremedi, tüm topları rakibe verdi, koşmuyor, pres yapmıyor.. Arda'ya verdiği artistik pasın dışında oyunda yok adam... çıkmalı Kewell girmeli...

Dostum Arda Elano'nun görevini almaya çalışıyor.Bırakmıyorki Elano adam gibi oynasın.Ayrıca Elano defans olarak baya iyi.

Forumda amma çok teknik direktör var.

Hele işler iyi gitmeyince o girsin, şu çıksın, şu dökülüyor vs ler eksik olmuyor.

Takıma, teknik heyete biraz güvenip, arkanıza yaslanmanızı öneririm. En kötü ne olur? Yeniliriz. Dünyanın sonu mu? Hayır.

Ama yeneceğiz, göreceksiniz.

Bu arada Elano'nun stili beğendim bence Arda-Elano ortada geride Mustafa - Solda kewell sağda keita ilerde Baros olsa yada Nonda daha iyi olur.

Elano kötü olabilir ama STİLİNİ çok beğendim.

Pres yapıyor, defansa gelip top alıyor koşuyor felan çok beğendim stilini.

İyi de oynarsa hatasız felan böyle muhteşem olur bizim için ki oynayacak inanıyorum.

Elano felan da çıkmasın ayrıca, Baros çıksın Nonda girsin Nonda bu sisteme en uygun oyuncu orta sahaya destek veriyor gelip top alıyor adam geciyor felan iyi yani.

Ayrıca rezaletti, kötüydü, lanet olsundu, şöyleydi böyleydi demeyin bence. 2.yarı iyi o ynayacaz...

HEP DESTEK, TAM DESTEK .

Değişiklik yok.

Geri
Üst Alt