Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos 1-3 Galatasaray | 17 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos - Galatasaray | 17 Eylül | 20.00

Daha yeni ruyamda gordum. 3-0 aliyoruz, ilk gol Baros, boyle soldan gelen bir ortaya gelisine vuruyor kalecinin sagindan top aglarda. Ikinci gol Keita. Sagdan bir orta geliyor, Panathinaikos defansi topu sektiriyor, Keita onunde gelen topa allah ne verdiyse abaniyor. Top cati diye tabir ettigimiz yere gidiyor. Son gol ikinci yarida oluyor. Sol kanattan sag tarafa dogru orta aciliyor. Panathinaikos defansi topu kaciriyor. Tam o sirada ceza sahasina giren Ugur Ucar gordum ben ama, Sabri de olabilir, topun bir kere sekmesine izin verip; ardindan kaleye gonderiyor topu. Hadi hayirli olsun arkadaslar.

Kesin Sabri'dir o.:D

Gercekten zor bir deplasman.

Sezonun ilk yenilgisini alabiliriz .

Galatasaray'a inanıyorum,iddada direk 2 verdim.yenemezsek çok kötü olur.

Zaten şu defansımıza kim geldiyse hep tek hamlelik stoperler oldu. Tek hamlelik stoper de nasıl oluyorsa. Emre Güngör'e böyle birşey söylemen zaten abes. Emre Güngör gibi mücadeleci bir adam tek hamlelik stoper olur mu? Hamlesini yapamasa bile kalkıp bir daha hamle yapıyor. Hiç mi hiç katılmıyorum buna.

Ya tek hamlelik stoper kötü birşey değil,aksine oyuncu yetenekliyse takımı için büyük avantaj,ama riskli.Yani mesela her topa ayağını uzatırlar,kayarak topu almaya çalışırlar.Karşısındaki adam geçerse bir kişi eksilmiş oluruz.Ama Servet ve Gökhan öyle değil.Gerekmedikçe yere yatmazlar.Rakiple omuz omuza mücadeleye girerek etkisiz kalmasını sağlarlar.

Ya tek hamlelik stoper kötü birşey değil,aksine oyuncu yetenekliyse takımı için büyük avantaj,ama riskli.Yani mesela her topa ayağını uzatırlar,kayarak topu almaya çalışırlar.Karşısındaki adam geçerse bir kişi eksilmiş oluruz.Ama Servet ve Gökhan öyle değil.Gerekmedikçe yere yatmazlar.Rakiple omuz omuza mücadeleye girerek etkisiz kalmasını sağlarlar.

Ya Emre Aşık gelmiş kaç yaşına. Artık omuz omuza mücadele çok beklememek lazım o adamdan. O tecrübesiyle zaten birçok hamleyi yapıyor. Sorunda olmuyor açıkçası. Emre Güngör'de çabuk ve hızlı olduğu için fazlasıyla mücadeleci bir stoper.

Ya korktuğunuz adamlara bakın 1 puan alabiliriz diyosunuz bi kere taraftar baskısı yok sahadan tribün 1km.. Ayrıca kadromuz daha iyi, onların bizden korkması lazım bunu çok iyi biliyorsunuz..

Ya Emre Aşık gelmiş kaç yaşına. Artık omuz omuza mücadele çok beklememek lazım o adamdan. O tecrübesiyle zaten birçok hamleyi yapıyor. Sorunda olmuyor açıkçası. Emre Güngör'de çabuk ve hızlı olduğu için fazlasıyla mücadeleci bir stoper.

Ben iki Emre'mizede güveniyorum.Ama sadece tek dezavantaj burdan gelebilir diye demiştim.Yoksa zaten Avrupa'da farklı oynadığımızı ve Pana'nın formsuzluğunu hesaba katarsak pek sorun olmaz.

murat kılıç iddalı konuşuyosun inş. dediğin gibi olur.

ama sana katıldığım en büyük nokta rakipten korkmayacaksın.

ne rakibi küçümsemek ne de gözünde büyütmek lazım.

yeniliriz şansımız yok filan diyenleri hiç anlamam.

çıkar oynarız ama herşeyden önemlisi takımımıza güveniriz kaldı ki bu takıma da güvenmeyecekler varsa bu kadar güçlü futbolcuları ve rijkaard'ı bir arada görmüşler mi?

İddialı olmak gerekir. Kaybedersin ya da kazanırsın ama iddialı olmak gerekir her zaman. Ben iddialıyım ama garanti kazanırız da diyemiyorum. Sonuçta unutmamak lazım futbol bu . Hakem kalkar 2 penaltı çalar olmadık yere bir kırmızı verir takıma kaybedersin maçı. Ama ben hala kazanırız diyorum.:)

selam arkadaslar... ilk onbes dakikayi gol yemeden geçirirsek, baskilari azalir ve rahat bir galibiyet aliriz düsüncesindeyim...

Forumda maça ilgi az :)

Önce Futbolda sonra Basketde yeneceğiz :evilsmile:

Iki komsu ulkenin iki onemli takiminin maci.

Yunanistan ile benzerliklerimiz her konuda cok fazla.Buna kotu ornek olarak sadece 1 hafta arayla yasanan sel felaketleri verilebilir elbette.

Futbol da da ayni benzeliklerimiz var.Son 2-3 sezondur Yunanistan ligi ve futbolu da artik daha fazla yildiz oyuncu transferi ve daha fazla altyapidan oyucu yetistirme gibi fotbolun iki onemli hareketinden oldukca sergiliyor.Ayni bizim gibi.

Ve ilgincdir ki Panathinaikos da Galatasaray gibi su anda kadrosuna onemli yildizlar katmis durumda.Iki takimin basinda da ayni ekolde mevcut.

Benzerliklerden bir tane de komik olani var benim icin;Hem Pana hem Galatasaray Avrupa maclarini bir donem Olimpiyat Standinda oynadi-oynamak zorunda kaldi-.

Iki takimda Avrupada yukselis ariyor,eski gunlerdeki basarilarin tekrarini ariyor.Bu yuzden iki takimda kadrosunu ona gore yildizlarla donatti.Ona gore yerli oyuncularla da butunlestirdi.

Kolay bir mac olmayacagi kesin.Hatta Pana ninda bizim oyuncularimiz gibi cabuk sinirlenebilecegi bir macda olabilir bu mac.Ama F.Rijkaard in bunu da engelleyecegine inaniyorum.

Avrupa da bu hafta oynanan Inter-Barcelona macindan sonra en onemli Uluslararasi mucadele maci oldugu kanaatindeyim.

Futbolun zevkine varicagimizin inanci ile soyluyorum ki ;

Pana Geliyoruz!

Atina Günlüğü: 17 Eylül Perşembe

Galatasaray Futbol Takımı, bu akşam oynayacağı Panatinaikos maçı öncesinde sabah saatlerinde Apostolos Nikolaidis Stadı’nda bir çalışma gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Frank Rijkaard, Johan Neskeens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde yapılan çalışma yaklaşık bir saat sürdü.

Isınma çalışmaları ile başlayan antrenman, çabukluk çalışmalarının ardından sona erdi. Galatasaray Futbol Takımı, bu çalışmanın ardından otelde maç saatini beklemeye başladı.

Galatasaray, bu akşam saat 20:00’de Atina Olimpiyat Stadı’nda UEFA Avrupa Ligi F Grubu ilk maçında Panathinaikos ile karşılaşacak.

Hocamız maç sabahı antrenman yaptırmış.

saatler geçmek bilmiyor off ya :(-mad:

Yunanistan ile benzerliklerimiz her konuda cok fazla.Buna kotu ornek olarak sadece 1 hafta arayla yasanan sel felaketleri verilebilir elbette.

Futbol da da ayni benzeliklerimiz var.Son 2-3 sezondur Yunanistan ligi ve futbolu da artik daha fazla yildiz oyuncu transferi ve daha fazla altyapidan oyucu yetistirme gibi fotbolun iki onemli hareketinden oldukca sergiliyor.Ayni bizim gibi.

Ve ilgincdir ki Panathinaikos da Galatasaray gibi su anda kadrosuna onemli yildizlar katmis durumda.Iki takimin basinda da ayni ekolde mevcut.

Benzerliklerden bir tane de komik olani var benim icin;Hem Pana hem Galatasaray Avrupa maclarini bir donem Olimpiyat Standinda oynadi-oynamak zorunda kaldi-.

Iki takimda Avrupada yukselis ariyor,eski gunlerdeki basarilarin tekrarini ariyor.Bu yuzden iki takimda kadrosunu ona gore yildizlarla donatti.Ona gore yerli oyuncularla da butunlestirdi.

Kolay bir mac olmayacagi kesin.Hatta Pana ninda bizim oyuncularimiz gibi cabuk sinirlenebilecegi bir macda olabilir bu mac.Ama F.Rijkaard in bunu da engelleyecegine inaniyorum.

Avrupa da bu hafta oynanan Inter-Barcelona macindan sonra en onemli Uluslararasi mucadele maci oldugu kanaatindeyim.

Pana Geliyoruz!

Ve iki takımda Avrupa kupalarında 226.maçına çıkıyor.:D

maça yaklaşık 3 saat gibi bir süre kaldı umarım iyi bir maç olur ve istedigimiz gibi bir sonuç elde ederiz.

Pana Geliyoruz!

Ve de Pana için Yunanistan'ın Galatasaray'ı deniyor. ;) İki Galatasaray karşı karşıya :p

Geri
Üst Alt