Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos 1-3 Galatasaray | 17 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos 1-3 Galatasaray | 17 Eylül | Maç Sonucu

Saha zemini iyi olsa bide baros pozizyonları harcamasa çok farklı bi maç olurdu ama önemli olan kazanmaktı.Bide şu geriye oynamayı bıraksak çok güzel olucak.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos 1-3 Galatasaray | 17 Eylül | Maç Sonucu

Kimse bu konuyu konuşmamış. Bugun Keıta neden sizce bukdar formsuzdu?

Gelene Üç...Gidene Üç... Bu Kadar Terbiyesizlik Olmaz...Garip var Gureba var...

Şimdi Alıştık üçe dörte yarın tek farklı kazanırsak...Frank Rijkaard İSTİFA....:D

Kewell - Keita çok etkisizdi bugün.

E.Güngör artık futbolu mu bırakacak.. 8 ay dinlenecek mi nabıyorsa yapsın.Linderoth 2 oldu yani..

Maçın yıldızı kuşkusuz Elano'ydu. Pas trafiğini çok güzel ayarladı. Zaten mükemmel bi pas tekniği var. Sanırım ikinci golün asistini de o yaptı.Arda Kewell'ın yerine girseydi daha iyi görebilirdik ikisi bir arada oynar mı diye ama neyse..

Kazanmak güzeldi.

Dipnot :
D-Smart alma , aldırma !

valla helal olsun ya

Kewell - Keita çok etkisizdi bugün.

E.Güngör artık futbolu mu bırakacak.. 8 ay dinlenecek mi nabıyorsa yapsın.Linderoth 2 oldu yani..

Maçın yıldızı kuşkusuz Elano'ydu. Pas trafiğini çok güzel ayarladı. Zaten mükemmel bi pas tekniği var. Sanırım ikinci golün asistini de o yaptı.Arda Kewell'ın yerine girseydi daha iyi görebilirdik ikisi bir arada oynar mı diye ama neyse..

Kazanmak güzeldi.

Dipnot :
D-Smart alma , aldırma !

arkadaşlar daha ciddi rakiple oynamadık:)bazıları hala ütopik dünyalarında yaşayadursunlar

Yahu savunma kötü, çok pozisyon veriyoruz ama her maç fark atıyoruz. Takımı eleştirmek istiyorum skora bakıyorum vazgeçiyorum :) Yürüyedur Cimbomum !

savunma kötü falan değildi ortasahada boşluk vardı onun için çok pozisyon verdik

tam tersine savunma iyi olduğu için bugün böyle bir sonuçla döndük...

mac bitti bu sene olucak bu iş...

bi de ilk defa antu ya girdim hep bahsini duyardım ama ne kadar angut olduklarının bu kadarına da pes dedim basına sıfat dahi konmıyacak biri GS'NIN UCAGI DÖNÜŞTE DÜŞSE DE HEPSİ GEBERSE BİZDE 1-2 HAFTA RAHAT UYUSAK diyo ve ona alkıs gönderenler tebrik edenler var bunlara hayvan dicem ama hayvanlar bile daha insandır bunlardan...

geleceksin kucağımıza rezil fener

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKKKK :ka10::evilsmile::ka10:

2.Golün asistini Mehmet Topal yaptı..

Tebrikler takımımıza ama belirtmeden gecemeyecegim; Avrupa kupalarında uzun süreden beri bu kadar kötü bir savunmaya karsı oynadıgımızı hatırlamıyorum..

emre camı durduğu yerde sakatlanıyo artık gönderilmesi gerek

alternetif olarak bile görmüyorum artık

maça gelince ayıptır yahu böylede olmazki takımlar kafayı yiyecek bu gidişle :D

eskiden avrupalıların bize yaptığını şimdi biz onlara yapıyoruz iyi oynayıp yenilmek , kötü oynayıp kazanmak terimleri yer değişti :D

ama çok daha iyi futbol oynamalıyız buda bir gerçek.

Keita formsuz değildi verilen görevini yaptı çıktı, bahanesi yok ama zemin yaramazdı yani bizi etkiledi emre de sakatlanınca daha basit, kontrollü oynadık.

Malum site içine kapandı öyle büyük laf söylerseniz boğazınızda kalır böyle :D

Biri daha ciddi bir rakiple karşılaşmadık mı dedi?

Hiç kendimizi yormadan, mücadele etmeden (Baros ve Sabri hariç), gruptaki en zor maçı kazandık. Çok bitirici bir takım olduk. Hiç eskisi gibi değil. Artık yakaladığımızı atıyoruz. Posizyon yokken bile gol atıyoruz.

Onun haricinde bugün Emre Aşık ve Hakan Balta çok yavaş kaldı. Servet ile Gökhan'ı aradık. Sadece bir gol yediğimiz için şanslıydık. Kewell da hiç ikili mücadeleye girmedi, top sürmedi.

Baros bugün gerçekten çok iyi oynadı. Pana defansını çok yıprattı. Bir iki net posizyonu da kaçırmasaydı 10/10'luk bir performans göstermiş olacaktı.

Elano da çok iyi paslar attı. Assist yaptı gol attı. Henüz fizik açıdan iyi seviyede olmamasına rağmen çok güzel oynadı.

Bu gruptan 16 puanla lider olarak çıkacağımızı tahmin ediyorum..

2.golun asistini Elano yaptı..Ugan amcamız yanlıs soyledi yine..

angut.com kapanmış...:D

eee büyük lokma ye ama asla büyük konuşma...:D

Geri
Üst Alt