Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos 1-3 Galatasaray | 17 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos 1-3 Galatasaray | 17 Eylül | Maç Sonucu

Çok gergin bir gün oldu.Nedense gereğinden fazla bir heyecan duyuyordum bu maça karşı.Hele ki nete girdiğimde arkadaşlarımın paylaştığı Panathinaikos fotoğraflarını görünce heyecana bir de sinir eklendi.Ama bu takım yine bizi zafer sarhoşu yaptı,kimilerini de yerin dibine soktu.Yarım saattir o kişilerin hiçbirine ulaşamıyorum. :) Avrupa Fatihi ünvanının da 2 günde alınmadığını hatırlamışlardır umarım.Bize bunu yaşattığı için minnettarım tüm takıma.Nice zaferlere inşallah. :ka05:

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos 1-3 Galatasaray | 17 Eylül | Maç Sonucu

Maçın yıldızı bana göre Leo Franco'dur. Pana'nın golü erken bulup havaya girmemesinde ilk pay Leo'nun 2. pay ise havada uçuşan şans meleklerinindir.

Ama hiçbirşey bugünkü galibiyetimizin önüne geçemez.Yunanlıları Yunanistan'da devirdik var mı daha ötesi? Ayak bileklerine sağlık Sabri harika oynadın.Elano , Emre , Kewell, Balta ve bütün takım yüreğinize sağlık..

Daha yeni başladık, daha çok zaferler yaşayacağız bu sene.

hala ciddi bi rakiple karşılaşmadik mi ya :D kıskanin ulan ezikler gümbür gümbür devam ediyoruz...

Ee hani hic kimsede heyecan yok uyanin beyler pana deplasmanindan 3 golle ciktik.COk mu havalara girdik yoksa:)

Helal olsun takima harbiden güzel macti heleki yunanistan deplasmanindan alinan galibiyet arti olarakta büyük bir güven var.

Ayrica Pana taraftarina sesleniyorum kalecinin ne sucu var vicdansizlar defansiniza bakin ilk. :D

Forzadan alıntı bunlar tam komedi ya :D

bu gs allem ediyo kullem ediyo gol atıyo anlamadım ben bu işten bişey.

çok ballı bu sene gs..Bu şansın yüzde biri yok bizde...

Hayatımda bu kadar ballı takım görmedim ,bu ne ya.

gs kalesi okunmus, 7 dk .da 2 top direk dibinden aut, 1 top leo franco, bir top direkler..

bu gs yakında patlıcak ama ne patlıcak ahanda yazıorum buraya 10.hafta fener maçından sonra dağılır bu gs...

Şu şansla Barcelona'yla deplasmanda oynasalar yine farklı öndelerdi. Geleneksel Galatasaray şansı. Şu şansın yarısı bizde olsa bu sene bütün maçlarımızı kazanmıştık.

Bugün bir kez daha kanıtlandıki Dünya üzerindeki en ballı ve en komik galibiyetler alan takımı galatasaray'dır abi...

Şunlardaki kısmetin yarısı bizde olsa hersene şampiyon oluruz , şampiyonlar ligindede her sene en az çeyrek final oynarız, hay böle işe arkadaş ya.

Bu gs cok ballı

bu hafta patlarlar.

sadece şans

bunlardan cacık olmaz.

Vb....

Biz bu laflarla kendimizi avutup duralım..Biz deplasmanda 1 gol atıp kazansak diye düşünürken adamlar 3-5 gol aratr.

biz içerde kapalı savunmayı nasıl aşalım diye kafa patlatırken adamlar 3-5 gol atar..hala patlamasını bekleyelim biz.

bi maglubiyet alsın gs bütün forza aha patladılar demedikmi diyecek bunuda biliyrm ama görünen köy klavuz istemez.

bizim 7 maçta attıgımızı adamlar 1 maçta RAHAT RAHAT atıyolar.

gs boyle giderse rahat şampiyon olur.Kapışırsa da fb ile kağışır.

biz uefa mucadelesi ederiz.

Pembe gözlüklerle hayata bakmaya gerek yok.

maçın hakkı beraberlikti bence.bu gs ve fb ne ballı ya iki tane 1.torbada dandik takım vardı onuda gs ve fb cekti :S

Anasını satayım seyredemedim maçı. Artı internet bağlantımda da sorun çıktı. Bir şey anlamadım maçtan.

Sezon başından beri diliyorum Allah'tan. Fenerlileri Kadıköy'de yenelimde sussunlar bir daha konuşamasınlar. İnşallah bu sene olur.

Tobol: 1-1, 2-0 => 3 gol

Netanya: 1-4, 6-0 => 10 gol

Talin: 5-0, 1-1 => 6 gol

Pana: 0-3 => 3 gol

UEFA: 7 mac 22 gol, 3.14 avg

Lig: 5 mac 16 gol, 3.2 avg

Maç süperdi ama hala daha kuvvetli bir takımla oynamadık :D:D

Buarada maçtan daha önemli olan saygı duruşu esnasında hiç ses çıkmadı adamlara helal olsun

Zafer falan abartmayın beyler.Pana çapı neydiki.Ben bir postta yazmıstım.3 4 tane atacagız dıye.

bir gün herkes tam performans oynarsa maçın sonucu ne olur hiç düşündünüz mu? :D

Avrupa takimi olma yolunda ilerliyoruz.

Kotu futbolla mac kazaniyoruz.(Besiktas maci)

Cok buyuk hatalar yapmamiza ragmen mucadele gucumuz ve yetenegimizle mac kazaniyoruz.

Takimimiz oturmus durumda.Kim kimin yerine oynarsa oynasin siritmiyor.Rotasyonun allahini yapiyoruz.

Arda Turan gibi bir yetenegi yedek oturtacak kadar genis bir kadro ile Avrupa Kupasi macina cikiyoruz.

Hatta yeri geliyor;

3-1 galip geldigimiz Yunanistan deplasmanindan sonra begenmemezlik bile yapiyoruz.

Cok onemli galibiyet aldik.Bravo Rijkaard bravo Aslanlar..

P.S;

-M.Topal'in sakatlanmadan onceki futbolu kafamda buyuk soru isaretleri yaratiyor.

-Ofsayt taktiginin afedersiniz ama bokunu cikarirsaniz sonunda cezayi keserler.

D-smart millet izleyemesin şifresiz yayınlandığı belli olmasın diye çoğu kimsede ayarlı bile olmayan tnt de yayınladı başka bir şey demiyorum İnşaallah doğan grubundan euroligide Ş.liginide alırlar

Sporx'in başlığı sevdim Cim Bom'dan Osmanlı tokadı :D

Zafer falan abartmayın beyler.Pana çapı neydiki.Ben bir postta yazmıstım.3 4 tane atacagız dıye.

Dalgamı geçiyorsun arkadaşım?

Panatinaikos dedigin takım geçen sezonun şampiyonlar ligi grup lideri ve o kadronun üstüne çok önemli takviyeler yaptılar

şampiyonlar ligi grup lideri diyorum .Biz kaç senedir şampiyonlar ligine giremiyoruz

haahhaa Pana forumlarından alıntı

"Avrupada bu sene ezik olympiakosdan bile beter olduk"

Olympiakos oranın febeşi oluyo :D ligde iyi ama avrupada berbat :D

Avrupa takimi olma yolunda ilerliyoruz.

Kotu futbolla mac kazaniyoruz.(Besiktas maci)

Cok buyuk hatalar yapmamiza ragmen mucadele gucumuz ve yetenegimizle mac kazaniyoruz.

Takimimiz oturmus durumda.Kim kimin yerine oynarsa oynasin siritmiyor.Rotasyonun allahini yapiyoruz.

Arda Turan gibi bir yetenegi yedek oturtacak kadar genis bir kadro ile Avrupa Kupasi macina cikiyoruz.

Hatta yeri geliyor;

3-1 galip geldigimiz Yunanistan deplasmanindan sonra begenmemezlik bile yapiyoruz.

Cok onemli galibiyet aldik.Bravo Rijkaard bravo Aslanlar..

P.S;

-M.Topal'in sakatlanmadan onceki futbolu kafamda buyuk soru isaretleri yaratiyor.

-Ofsayt taktiginin afedersiniz ama bokunu cikarirsaniz sonunda cezayi keserler.

Stoper'de Emre ile Hakan oynarsa ofsayt taktiğininde şiti çıkıyor son 20dk :)

Tebrikler Aslanlar.

kötü takım kötü bu pana kötü:):):)

Geri
Üst Alt