Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos 1-3 Galatasaray | 17 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos 1-3 Galatasaray | 17 Eylül | Maç Sonucu

Antu şase yaptı.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos 1-3 Galatasaray | 17 Eylül | Maç Sonucu

Sabah biri burada farkın hesabını yapıyordu kimdi o hatırlayan var mı?:D Birde ona karşı çıkanlar vardı. Fark mark olmaz gibi laflarla.

Maç beklediğimin altında bir skorla bitti. Üzgünüm açıkçası sevincimin yanında.:)

Harikayiz, helal olsun aslanlara. :)

Bu muydu ateşli Yunan taraftarı.. 75 de 1'imiz olamazlar.:cool:

Yarinda baskette koyalim sunlara be ne güzel olur tam bayram hediyesi :D

Bir Yunanistan deplasmanından daha alnımız açık, başımız dik, bambaşka dönüyoruz.

Evet, bu takımda başka bir ruh var bu sene. Bambaşka. Süper, harika.

Aman nazar değmesin.

Cok mutluyum ama Emre gungor-Gokhan zan ve Linderothu hatirladikca kafayi yiyorum.

Adam gibi stoper olsa Servetin yaninda, uefa kupayi daha once yazdigim gibi eze eze alirdik eze eze.

gate 13 1-3

Emre AŞIK diyorum başka bir şey demiyorum.. İyi ki burdasın..

Fenere de selamlar olsun. 2-1 yeniliyorlar şu an...

arkadaşlar arkaya çok pozisyon verdik ve ortasahayı çabuk geçtiler...

acaba rejkaard bu şekilde mi taktik verdi bırakın gelsinler geri dönüşlerde nasılsa savunmayı yanlız yakalar atarız 3 4 tane diye...

aslında aynen bu şekilde oldu ama en etkili adamları Leto idi gerçekten harika bir adam birde sonradan oyuna giren ninis fena değildi, bunların dışındakiler hele defans oyuncular amatör küme takımları oyuncuları gibiydi...

herhalde bizi dandik yunan ligi tkaımlarından sandılar iraklis xanti falan :D:D:D

ama çok pozisyon verdik birazda şanslıydık...

volkanın yediği 1. gole bakın yaa milli takım kalecisi resmen yumurtlamış nede olsa anguttur ne yapsa yeridir...

:D:D:D

Bu bizim farkımız işte :) Çok şükür istediğimizi aldık yunan deplasmanından.Fenere de g.... neyse :D:D

defans sorununu çözersek şu netce görüldükü bu sezon en kötü çeyrek final görürüz ;)

Yunanlılara Osmanlı tokadı attık. Galatasarayla birkez daha gurur duydum.

Bu sezon Panathinaikos, geçen sezon Olympiakos ondan önceki sezon Panionios. Seneye de Aekya koyarız seriyi tamamlarız.

Oyuncu değerlendirmelerim;

Leo Franco: Yediğimiz golde biraz yavaş kaldı ama maçın genelinde kusursuz oynadı. Çok kritik kurtarışlar yaptı. Bence maçın bizim lehimize bitmesindeki en önemli unsur Leonun kurtarışlarıydı. 10 üzerinden 9.

Sabri Sarıoğlu: Son dönemlerdeki gelişimi gözardı edilemez. Bugün de iyi bir performans sergiledi. Ama Leto karşısında biraz daha iyi olabilirdi. 10 üzerinden 7.

Emre Aşık: Yıllanmış şarap bugün yine sahada aslanlar gibi mücadele etti, profesyonellikte sınır tanımadı. 36 yaşındaki bir oyuncuya göre fazla iyi, Maaşallah diyelim. Olumsuz yönü yine sarı kart görmekten kurtulamaması oldu. 10 üzerinden 8.

Emre Güngör: Linderothu yalnız bırakmamaya devam et ne diyim. Adam sahaya adımını atınca sakatlanıyor, bir psikiyatrın görmesi lazım.

Hakan Balta: Son dönemlerde Hakanda bir durgunluk ve konsantre sorunu var. Hem stoperde hem de sol bekte vasattı. 10 üzerinden 6.

Uğur Uçar: Asıl mevkiisi olan sağbek yerine solda oynadığı için çok üst düzey performans beklemek yanlış olur. Ama o bölgeyi elinden geldiğince idare etti. 10 üzerinden 7

Mustafa Sarp: Pas trafiğini sağladı. Defansif olarak biraz daha iyi olabilirdi. Ortalama bir performans sergiledi. 10 üzerinden 7.

Mehmet Topal: Yavaş yavaş eski formuna kavuşuyor. Ankaraspor ve bjk maçına göre çok daha iyi pas yaptı. Ama Mustafa Sarp ile birlikte çok fazla defansa gömülüyorlar, biraz daha ortasahaya yaklaşıp o bölgeyi parsellemeliler. 10 üzerinden 7.

Barış Özbek: Oyuna girdiğinde yapması gereken ortasahayı toparlaması, pres yapmasıydı. Ancak Barış oyuna girdikten sonra ilginç bir şekilde ortasaha daha da zayıfladı. Gereksiz driblingler yaptı, kendini kanıtlamaya çalışan bir Barış vardı yine. 10 üzerinden 5.

Arda Turan: Arda son 4 maçtır neden bilmiyorum ama resmen yürüyerek top oynamaya başladı. Depar attığını görmedim bugün. Koşmadan nasıl adam geçmeyi düşünüyor bilmiyorum ama bu gidişat iyi değil. Rijkaard enerjini maça yay, enerjini hesaplı kullan dedi diye depar atmadan da maç bitirilmez ki kardeşim. Performansında düşüş var milli maç arasından sonra. Umarım en kısa zamanda eski performansına geri döner bizi de üzmez. 10 üzerinden 5.

Abdul Kader Keita: Milli maç arası Keitayı da etkilemiş. Bugün vasat oynadı. Kıvrak hareketler, güzel çalımlar, muz ortalar yapmasını ve popitoyu salmasını bekliyordum ama nafile. 10 üzerinden 6.

Harry Kewell: Bir diğer vasat oynayan oyuncumuz. Geçen sene çalım atarken bu kadar zorlanmıyordu, bu sezon sanırım yaşınında ilerlemesiyle fiziki olarak düşüş yaşıyor. Daha iyi olabilirdi. Ama karizması yetiyor zaten. :) 10 üzerinden 6.

Elano: Zeki adam vesselam. Kendini yormadan aklını kullanarak oynuyor ve gayette başarılı. Attığı paslar üst düzey. Sanırım Kakanın bir alt versiyonuna sahip olduk. 10 üzerinden 9.

Milan Baros: Yine saç baş yoldurdu bana. Bitirici vuruşları zayıf. Ama yinede attığı golle kendini affettirdi. Bugün fark yaratan oyuncuydu dersem yanlış olmaz. 10 üzerinden 9.

Geri
Üst Alt