Avrupa Ligi F Grubu | Sturm Graz 1-0 Galatasaray | 16 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Sturm Graz 1 - 0 Galatasaray | 16 Aralık | İlk Yarı

defanstan gol pozisyona mi sokucagiz forvetleri anlamiyorum. top sürekli defans oyuncularda dolasiyor hep. Linderoth gelsin, bu sorun cozulur diyorduk ama nafile...

Serdar kocaman bir "0" oynadi ilk yari. Aydin berbat, berbattt.

Caner, ve Keita haric oynayan yoktu zaten.

Alparslan kendini zorlamiyor.

Servet bunu hep yapiyor. Yine Servetin hatasi yuzunden grubun sonuncusuna kaybedicegiz gibi görünüyor...

Aykut bildiginiz Aykut.

Baris su toplara karismasa daha cok sevinirim.

Linderoth 20 metrelik alanda bitirdi ilk yariyi.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Sturm Graz 1 - 0 Galatasaray | 16 Aralık | İlk Yarı

Alpaslan güzel oynuyor sag bekte

Zevksiz bir hazırlık maçı gibi geçıyor,top çeviriyoruz ama pozisyon üretemiyoruz.

Sahada FB'li Servet,forvetler'e yol veriyor.

Serdar'a pas veren yok,bütün toplar Keita'ya.

Caner,Sol bek gün olunca...

Kaçan gol,Aydın'dan başka sadece Gülizar kaçırabilirdi.

Bu takımdan çıkar Elano,Kewell,Keita,Baros,Arda yı geri kalan anadolu takımı

Servet Çetin le Sözleşme uzatalım veya satalım

Aydın takas da Sercan a karşılık kullanılsın. Ben 5 yıldır Aydın ı bekliyorum bu çocuk artık bişi olmaz. Boş kaleye gidiyor. Topa vurur gibi yap. Adamı yatır yer buz kar.. Boş kaleye yuvarla. Bu kadar futbol becerin ve zekan yoksa kusura bakma GS de değil yerin Bank Asya dır. Keita mükemel kafalık kesti. Aydın toptan kaçıyor.

Linderoth maestro gibi yine. Önünde Ayhan-Barış değilde Sarp-Elano olsa tadından yenmez bir orta sahamız olacak.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Sturm Graz 1-0 Galatasaray | 16 Aralık | Devre Arası

hemen kelle kesmeleri falan baslamis

guluyorum sadece

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Sturm Graz 1-0 Galatasaray | 16 Aralık | Devre Arası

Aykut sakatlanmıştı sakatlığı ciddi değilse bile yerine Ufuk girsin.

Barış - Mustafa Sarp

Aykut - Ufuk

Servet - H.Balta(M.Topal)

Değişsinler.

yahu grazı biz ne zaman yenecez yav..bu yaptıgımız 3. mac yine kaybediyoruz.gıcık oldum yahu.şu amatorleri yenemeden gruptan çıkacazya ne diyeyim artık.adamların skor bu şekilde biterse 4 puanı olacak hepsinide bizden aldı.gecen eşleşmemizde de butun puanları bizden almışlardı

hemen kelle kesmeleri falan baslamis

guluyorum sadece

Bazı adamlar için bu maç kelle maçıdır. Çünkü devre arası bir sürü oyuncu gidecek ve yerlerine belki 2-3 sağlam adam gelecek.

GS taraftarı ve camiasının ağırlığını kaldıramayan çeker gider.

Aydın ( 5 yıldır pişecek dedik. Yanmış kül olmuş)

Servet (transferi olmadı olmayalı berbat. laubliliği antalya yaptı burada yine yaptı)

Serdar E. ( Paf da devam güçlenmeli)

Alparslan ( kadroda kalır bence sağ da bile kendini veriyor maça)

Linderoth( hep ayağa oynadı. mücadelesi iyi ama kontenjanı kapatıyor)

Aykut ( Kız gibi sakız çiğnemeye devam)

Emre Aşık ( GS defansının gerçek As adamı Sakat değilse her daim oynamalı)

Keita (tek yırtınan adam)

Ayhan ( geri pas uzmanı)

Caner ( fena değil bişilere çabalıyor)

Barış ( panik atak.. her özelliği süper biraz Zekasını kullansa iyi topçu olurdu)

Bu maçtan tabiki fazla birşey beklenmemeli ancak bu adamlar formayı 40 yılda 1 buluyorsa amiyane tabirle it gibi koşmaları lazım.Ama bakıyoruz ki kimileri resmen uyuyor.Hep dediğim gibi Aydın bu formayı giymemeli.Hiçbir şekilde haketmiyor.Serdar çok tutuktu,kendine güvense yeterdi aslında ama soldan atak yapamadık pek o da etkilemiştir elbet.Linderoth çok şaşkın oynuyor.Ne yapacağını unutmuş gibi.Tabi bu konuda onu suçlayamayız.As adamımız Servet ise resmen rakip takım oyuncusu.Bu kadar kötü oynamak için çok uğraşması lazım.

İlk önce benim için ince ayrıntılar futbolu değerlendirmemde önemli kriterlerdir.Sağ bek alparslan ve en ileri uçta aydını oynatmak çok büyük hayal kırıklılığpdır.Alparsanı sağ bekte oynatarak ilerisi için ne planlanıyor ne düşünülüyor anlamıyorum...

Doğrudur gençler(çetin) ne kadar kaliteli olursa olsun hemen bir avrupa maçına koymak zordur ,doğruda değildir.Ama yukarıda yazdığım yanlış tercihler bana göre çok büyük hayal kırıklılığıdır..

Artık şu gerçeği görmek zorundayız,bizim kadromuz çok kaliteli falan değildir.Bunu geçen senede söyledim ,bu senede söyledim hatta bu maçı 1-5 kazansakta gene söylerim..Bizim 4,5 tane süper oyuncumuz vardır o kadar...

Bu Barış Özbek tam bir transfer fiyaskosudur.Hemde ne yazıktır ki Başkanın has adamı ile futbol dahisi baş danışmanının ürünüdür.(buzid ile birlikte)

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Sturm Graz 1-0 Galatasaray | 16 Aralık | Maç Sonucu

yazıklarr olsun diyorum o kadar.bunlar mı bizim takımın yedekleri...muhahha

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Sturm Graz 1-0 Galatasaray | 16 Aralık | Maç Sonucu

Genç, yedek Aslanlar'ı kutlarım mücadelelerinden dolayı. Hepsi kendini göstermek için canla başla oynadılar. Canları sağolsun.

Bu mağlubiyet NAZAR boncuğumuz olsun.

Keşke Servet'in yerine de bir yedekle başlasaydık, daha makbule geçer ve Servet'ten daha çok işe yarardı. Aydın zaten evlere şenlik.Maç yorumum bu kadar.

İlk önce benim için ince ayrıntılar futbolu değerlendirmemde önemli kriterlerdir.Sağ bek alparslan ve en ileri uçta aydını oynatmak çok büyük hayal kırıklılığpdır.Alparsanı sağ bekte oynatarak ilerisi için ne planlanıyor ne düşünülüyor anlamıyorum...

Doğrudur gençler(çetin) ne kadar kaliteli olursa olsun hemen bir avrupa maçına koymak zordur ,doğruda değildir.Ama yukarıda yazdığım yanlış tercihler bana göre çok büyük hayal kırıklılığıdır..

Artık şu gerçeği görmek zorundayız,bizim kadromuz çok kaliteli falan değildir.Bunu geçen senede söyledim ,bu senede söyledim hatta bu maçı 1-5 kazansakta gene söylerim..Bizim 4,5 tane süper oyuncumuz vardır o kadar...

Bu Barış Özbek tam bir transfer fiyaskosudur.Hemde ne yazıktır ki Başkanın has adamı ile futbol dahisi baş danışmanının ürünüdür.(buzid ile birlikte)

kesinlikle katılıyorum 4-5 tane yıldızımız var o kadar. Ne yazık ki hala daha da yıldız peşinde koşuyoruz, takım oyuncuları bulmamız şart, özellikle orta sahaya.

bu kadar sinirlenecegimi tahmin etmezdim

yazik valla

hic biri nerede oynadiginin farkinda degil

barisi sevmem ama bir pozisyonda bi baktim ileride pres yapiyor

aydinin eli belinde bakiyor inanamadim yaziklar olsun

ayrica bu genclerdeki ozguvensizlik inanilmaz

simdi ardanin ne buyuk bir yetenek oldugunu anlamisizdir umarim

Yanındaki adama etrafında kimse yokken pas atamayan adamdan;Kaleciyi geçip boş kaleye gol atamayan adamdan,hayatında 1 kere bile tek pas yapmamış,Kendi etrafında 360 derece dönmeden pas atamayan adamdan, futbolcu olur mu?

Aydın artık bitti benim gözümde .. Hep bir şeyler beklemiştim ondan ama maalesef bir türlü patlama yapamadı.Bence Rijkaard'da farklı düşünmeyecektir.Barış da bugün deli dana gibi koştu bir tek başka hiç bir katkısı yok takıma.Servet eski Servet değil.Drogba'yı sahadan silen servet bugün ve geçen lig maçında kayıpları oynadı resmen.Acil satılmalı.Linderoth iyiydi ama sakatlıktan dolayı çıktıysa eğer bugün o da acil gönderilmeli.Son olarak Aykut adam daha topa vurmadan sanki penaltı kurtarıyormuş gibi ters köşeye atlaması aslında ne kadar yetersiz olduğunu gösteriyor.

Geri
Üst Alt