Avrupa Ligi Gruplardaki Rakiplerimiz | Panathinaikos, Dinamo Bucureşti, Sturm Graz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Avrupa Ligi Grup Kuraları | Bugün | 14.30

Ciddi ve tam konsantre çıktığımız her maçı kazanırız.

Bu grup kadromuzun çok çok altında. 1. çıkmamız gerekir olmazsa da 2. çıkmalıyız en kötü.

Bizene fenerin rakiplerinden.İster roma çıksın,ister staeu ben Galatasaraya bakarım.Bizim kura çok iyi.Birinci torbadan kimi istersin deseler Pana derdim.Diğer torbalardakinide düşüneceksek biz niye şampiyonluktan bahsediyoruz o zaman.

Bizene fenerin rakiplerinden.İster roma çıksın,ister staeu ben Galatasaraya bakarım.Bizim kura çok iyi.Birinci torbadan kimi istersin deseler Pana derdim.Diğer torbalardakinide düşüneceksek biz niye şampiyonluktan bahsediyoruz o zaman.

grup güzel walla panathinaikos rakibimiz olamaz bile diğerlerini düşünmüyorum bile takımımıza başarılar..

Dinamo Bukres ve Sturm Graz Febe'nin gruptakiler gibi fos takim degil. Bizim 3.torba takimimiz Steau'dan daha guclu.

Dinamo Bükreş yandı!

Rumen kulübü Dinamo Bükreş, Slovan Liberec ile oynadığı maçta çıkan olaylar nedeniyle ağır bir ceza alabilir.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te, Perşembe gecesi oynanan Dinamo Bükreş-Slovan Liberec UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında çıkan olaylar nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu'ndan Rumen kulübüne ağır bir ceza gelmesi bekleniyor.

Takımlarının kendi evinde Çek Cumhuriyeti'nden Slovan Liberec takımına 2-0 mağlup olmasını hazmedemeyen 100'ü aşkın Rumen taraftarın, maçın son dakikalarında sahaya girmesinin Dinamo Bükreş'e pahalıya mal olacağını yazan Rumen spor gazetesi Pro Sport, UEFA Disiplin Kurulu'nun Rumen takımını 3 yıl Avrupa kupalarından men etme cezası verebileceğini iddia etti.

Rumen spor medyası, Dinamo Bükreş taraftarlarını barbarlıkla suçlarken, UEFA'nın ağır bir ceza vermesine kesin gözle bakıldığı görüşünde birleşiyor.

UEFA Disiplin Kurulu'nun Macar üyesi Sandor Berczi, Dinamo Bükreş-Slovan Liberec maçının raporlarının henüz kendilerine ulaşmadığını, raporlar incelendikten sonra kurullarının Dinamo Bükreş'e gereken cezayı vereceğini söyledi.

Dinamo Bükreş taraftarları maçın 86. dakikasında sahaya inerek kendi takımlarının futbolcularına yabancı madde atarak kovalamış, Rumen polisi ise yüzü aşkın taraftarı gaz spreyi ile etkisiz hale getirmeye çalışmış, maçın Avusturyalı hakemi Thomas Einwaller maçı tatil etmişti.

A.A.

Fener 3. olur.9 puanla grupta.1.Twente olur.2.Steaue

Biz Dinamo içerde 3 dısarıda 0 veya 1.

Strum Graz içeride 3 dısarıda 1 veya 3

Pana içeride 3 dısarıda 0 veya 1 ile en kötü 10 puan toplarız.En iyi 14 puan ile 2. veya 1. oluruz.Tabi form durumu önemli.

dinamo dışarıda neden 0 veya 1? yani ne üstün tarafı var dinamonun bizden?

ayrıca ben fenerin o gruptan en kötü 2. çıkacağını düşünüyorum belki steau deplasmanında zorlanabilirler onun dışındakiler çantada keklik...

fikstür daha tam belli değil mi

875592_mediumlandscape.jpg

Avrupa ligi topu.:)

17 Eylül - Saat 20.00

Panathinaikos – Galatasaray

1 Ekim 2009

Galatasaray – Sturm Graz

22 Ekim 2009

Galatasaray - Dinamo Bükreş

5 Kasım 2009

Dinamo Bükreş - Galatasaray

2-3 Aralık 2009

Galatasaray - Panathinaikos

16-17 Aralık 2009

Sturm Graz – Galatasaray

17 Eylül - Saat 20.00

Panathinaikos – Galatasaray

1 Ekim 2009

Galatasaray – Sturm Graz

22 Ekim 2009

Galatasaray - Dinamo Bükreş

5 Kasım 2009

Dinamo Bükreş - Galatasaray

2-3 Aralık 2009

Galatasaray - Panathinaikos

16-17 Aralık 2009

Sturm Graz – Galatasaray

Kesin mi renkdaş?

Bu grupta 12 ile 16 arasında bir puan toplarız.

Cevap: Avrupa Ligi Gruplardaki Rakiplerimiz | Panathinaikos, Dinamo Bucuresti, Sturm

Bence bizim gruptaki her deplasman zor geçecek!Panathinakos ve Olympiakos evlerinde aslan,deplasmanlarda kedi!Bu yıllardır böyle.Geçen senede Olympiakos ile evimizde rahat galip gelmiştik fakat deplasmanda çoğu takımı 4 lemişlerdi.

Fakat Panathinaikos ta,Olympiakos un son senelerde gerisinde kalmış bir takım.Bakalım neler olacak?

Cevap: Avrupa Ligi Gruplardaki Rakiplerimiz | Panathinaikos, Dinamo Bucuresti, Sturm

Dinamo Bükreş te Romanya ekolü,zor maç olacak orada,fakat evimizde biraz becerikli olabilirsek 9 puan garanti;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt