Avrupa Ligi Gruplardaki Rakiplerimiz | Panathinaikos, Dinamo Bucureşti, Sturm Graz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Avrupa Ligi Gruplardaki Rakiplerimiz | Panathinaikos, Dinamo Bucureşti, Sturm

Bu grupta bize rakip olabilecek tek takım Pana'dır. Mesajları okudum, Pana'yı küçümsemek olmaz, oda Avrupa'nın dev takımlarından birtanesidir. Bu sezon kadrosu bize nazaran zayıf olabilir ancak, büyük takım herzaman büyük takımdır. Atina'dan beraberlik alırsak, sevinirim.

Strum Graz, hatırlayacağınız üzre, belalımız olmuş bir takımdır. Hatta, Hagi varken, Jardel varken... Bu takımdan acı acı intikam almak gerek. Yoksa içim rahat etmez. İki maçtada gole boğmak gerek. Dinamo, sıkı bir Rumen takımı. Rumen takımlarının sağı sollu belli olmaz, doğu Avrupa ekolü bu, açık futbola ters düşebiliyor. Ben iki maçıda alırız diyorum ama dikkatli olmak gerek. Ne yapıp edip, bu gruptan lider çıkmak gerek. 2. çıkarsak Champions League takımlarıyla oynayacağız.

Cevap: Avrupa Ligi Gruplardaki Rakiplerimiz | Panathinaikos, Dinamo Bucureşti, Sturm

yunanistandaki maç sıkıntılı geçmeye aday olsada koparacağımız 3 puan yada en kötü 1 puan bizi lider olarak gruptan çıkarır bunun dışında mağlubiyet durumunda ise averaj belirler grup liderini.dinamo deplasmanı zaten seyircisizmiş ceza almışlar grazıda hafife almazsak(FR varken zaten bunu düşünmek bile abes) içerde dışarda 3-5 sallarız.

3 takımlada yaptığımız maçlardan 4 er puanla ayrılırsak bu gruptan rahat çıkarız diye düşünüyorum.

hepsini yeneriz sadece pana deplasmanı zor

Panathiakosla evimizde oynasak daha iyi olurdu.Onları yensek çıkarız çünkü.

PAO yu dağıtmamız gerek S. Prag maçını izledim. inanın Prag çok daha iyi oynadı ama saçma sapan duran toplardan yedikleri gollerle verdiler maçı defansı çok kötü PAO nun.

Eğer aralara ve defans arkasına iyi toplar atarsak 3 puanla başlarız.

pana macinda bile biraz daha kontra atak oynayarak 3 farkli galib gelecegimizden umitliyim...

bu tur takimlar bize karsi topu takimda tutmakta zorlandiklari surec bize karsi sanslari 0 a yakindir... hic suphem yok, ilk 4 maci da galibiyetle bitirip grupda liderligimiz bile kesinlesecegindem eminim!

Yarın Dinamo Bükreş-Steua Bükreş maçı varmış 22:00'da.

Pana kim demiş herkez. Geçen sene CL'de çeyrek final yapan ve Arsenale kök söktüren takım değil miydi?

Küçümsemek yalnış olur.Kaybedersek bundan kaybedicez zaten.

Pana kim demiş herkez. Geçen sene CL'de çeyrek final yapan ve Arsenale kök söktüren takım değil miydi?

He valla dogru dedin, millet bayram edecek neredeyse Panathinaikos cikti diye.

değildi ..

pana tarihinde kaç kere çeyrek final görmüş Şl de? 2. tura çıktılar villareale elendiler geçen sene..

arsenalle de oynamamışlar zaten interin bulunduğu gruptan lider çıkma başarıları var elbette ki küçümsemek yanlış ama bizden iyide değiller

değildi ..

pana tarihinde kaç kere çeyrek final görmüş Şl de? 2. tura çıktılar villareale elendiler geçen sene..

arsenalle de oynamamışlar zaten interin bulunduğu gruptan lider çıkma başarıları var elbette ki küçümsemek yanlış ama bizden iyide değiller

Ben yanlış hatırlıyorum .Tamam ama geçen sene CLde iyilerdi maç özetlerini hep takip ettim.

Bizden iyi takım yok bu ligde ona da tamam .Ama bu küçümseme felsefesiyle olmaz bu iş.Geçen sene örneği var.

13 puanla lider çıkarız.

Pana ile oynanacak ilk maçta Cisse'nin olmaması büyük şans(Bu arada kendisi 2 maç cezalı). Üstüne deplasmanda Dinamo ile oynayacağımız maç seyircisiz olacak bu da katmeri oluyor üstüne. rahat çıkarız grupatan.

Steaua - Dinamo Bükreş maçı var.İlk yarıyı Dinamo deplasmanda 1-0 önde kapatmış.

Steua 0-1 Dinamo Bükreş.Maç bitti,kimin rakibinin daha güçlü olduğu belli oldu.

Steaua Bucureşti 0-1 Dinamo Bucureşti

-Tamas

Ried 1-2 Sturm Graz

-Muratovic

-Bukva

Panathinaikos 1-0 Xanthi

-Katsouranis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt