Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 3-1 FC Steaua Bucureşti | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 1-1 FC Steaua Bucureşti | İlk Yarı

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL 1-1 :f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif:

9 NUMARALI FORMASIYLAAAA

Karşı Yaka'ya koyaaaaaaaan : KAPETANOOOOOOOOOOOOOOOSSSS

Karşı Yaka'ya koyaaaaaaaaaaan : KAPETANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSS

:D

Fener gol gol atarsa sen bi daha bu foruma girme :D :D

Biliyosun ki bu forumda fenerlilerde var :D

Cevap: Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 1-0 FC Steaua Bucureşti | İlk Yarı

Koşmuyor dediğin Alex 1 Copa America aldı Brezilya'ya... Ben bile ciddiye almazken onları siz ne kadar çok ciddiye alıp dillendiriyorsunuz...

sahada gördüklerimi yaziyorum ben alex kosuyormu???? pres yapiyormu???? son vuruslari o kadar iyi olmasa sence fener de oynayabilirmi bu adam????

parma gibi takimda begenilmedi bu adam

Cevap: Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 1-1 FC Steaua Bucureşti | Devre Arası

su cristian ezigini gordukce tepem atıyo sakatlanır ins lavuk :@

ilk yarı:1-1

Koşmuyor dediğin Alex 1 Copa America aldı Brezilya'ya... Ben bile ciddiye almazken onları siz ne kadar çok ciddiye alıp dillendiriyorsunuz...

Alex'in aklına ve süper zekasına laf yok her maçta bunun örneği belli oluyor ama sadece zekası ve aklıyla oynuyor Alex. Hatta bence Türkiye'ye gelmiş en akıllı ve zekası yüksek futbolcuların başındadır belkide birincidir bilmiyorum. ama;

Maç içinde ne zaman görüyorsun Alex'i sen ? Ya 2 ya 3 pozisyonda sahnede her maç. Pres ve mücadele yaptığını gördün mü ? Hayır. Defansa yardım ? Oda yok. Tek ileriye dönük oynuyor ayağına pas bekliyor pas geldimmi çok çok olumlu kullanıyor ama iyi marke eden hele hele dünya kupası gibi bi organizasyonda felan iyi marke eden bi adam Alex'i oynatmaz maçta.

Alex'in dezavantajıda budur. Şu devirde mücadele etmeyip pres yapmazsan, oyunu iki yönlü oynamazsan bi yere varamazsın.

Alex Türkiye'de oynuyor böyle, gitsin avrupaya tahmini görüşüm bişey yapamaz yani.

Elano çift yönlü ama sağ kanat sol kanat defansif orta saha her tarafta oynar ve sistem oyuncusudur. Gerekirse forvet arkasıda oynar. Mücadelede eder preste yapar. Zaten sistem oyuncusu olduğundan milli takımda Elano ;)...

Cevap: Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 1-1 FC Steaua Bucureşti | Devre Arası

Kape Kapetanossss

Kape Kapetanoooooooossssssssss
:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::m26::m26::m26:

Kape Kapetanossss

:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::m26::m26::m26::m26:

:allecto::allecto::allecto::allecto::allecto::allecto:

:kupa::kupa::kupa::kupa::kupa::f68.gif::f68.gif::f68.gif::simit::simit:

yaw Alex'i öven arkadaşlar bi gidin.... o adamdan takım futbolcusu olur yıldız değil...

sahada gördüklerimi yaziyorum ben alex kosuyormu???? pres yapiyormu???? son vuruslari o kadar iyi olmasa sence fener de oynayabilirmi bu adam????

parma gibi takimda begenilmedi bu adam

:) O zamanların Parma'sını hatırlamıyorsun belli... Mutu, Gilardino, Adriano hep parma da yetişmiştir...

Alex ağırdır. İşi kolay görürse koşmaz ama ciddiye aldığında nasıl koştuğunu biliyoruz. Ama ağırdır. En büyük özelliği ise Dünya da bence ilk 10'a girebilecek bir futbol zekası vardır.

Kape Kapetanossss

:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::m26::m26::m26:

Kape Kapetanossss

:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::m26::m26::m26::m26:

:allecto::allecto::allecto::allecto::allecto::allecto:

:kupa::kupa::kupa::kupa::kupa::f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif::simit::simit:

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Haydi beraber :D :D Steau :D

:) O zamanların Parma'sını hatırlamıyorsun belli... Mutu, Gilardino, Adriano hep parma da yetişmiştir...

Alex ağırdır. İşi kolay görürse koşmaz ama ciddiye aldığında nasıl koştuğunu biliyoruz. Ama ağırdır. En büyük özelliği ise Dünya da bence ilk 10'a girebilecek bir futbol zekası vardır.

İlk 10 mu? İki tane sıfır eksik filan yazmadın değil mi?

alex iyi bir oyuncu olsa bu saydigin adamlarin arasindan siyrilir ve formayi kapardi demi???

kosmuyor iste mücadele de etmiyor son vuruslari iyi olmasa sizde bile oynayamaz

santosun yaptığı faul diycem ama az kalır. Uçan tekmesi rakibe direkt kırmızı bence

Alex'in aklına ve süper zekasına laf yok her maçta bunun örneği belli oluyor ama sadece zekası ve aklıyla oynuyor Alex. Hatta bence Türkiye'ye gelmiş en akıllı ve zekası yüksek futbolcuların başındadır belkide birincidir bilmiyorum. ama;

Maç içinde ne zaman görüyorsun Alex'i sen ? Ya 2 ya 3 pozisyonda sahnede her maç. Pres ve mücadele yaptığını gördün mü ? Hayır. Defansa yardım ? Oda yok. Tek ileriye dönük oynuyor ayağına pas bekliyor pas geldimmi çok çok olumlu kullanıyor ama iyi marke eden hele hele dünya kupası gibi bi organizasyonda felan iyi marke eden bi adam Alex'i oynatmaz maçta.

Alex'in dezavantajıda budur. Şu devirde mücadele etmeyip pres yapmazsan, oyunu iki yönlü oynamazsan bi yere varamazsın.

Alex Türkiye'de oynuyor böyle, gitsin avrupaya tahmini görüşüm bişey yapamaz yani.

Elano çift yönlü ama sağ kanat sol kanat defansif orta saha her tarafta oynar ve sistem oyuncusudur. Gerekirse forvet arkasıda oynar. Mücadelede eder preste yapar. Zaten sistem oyuncusu olduğundan milli takımda Elano ;)...

Elano'nun sistem oyuncusu olduğuna katılmıyorum. Hele defansif yönü olduğuna hiç katılmıyorum. Bence Elano tipik bir alex, onun kanatlarda oynayabilen versiyonu o kadar. Biraz daha koşabiliyor o kadar... Zaten artık günümüzde bundan forvet arkası diye birşey yok. Çünkü forvet arkaları 2 yönlü oynayamıyorlar, katılıyorum...

alex iyi bir oyuncu olsa bu saydigin adamlarin arasindan siyrilir ve formayi kapardi demi???

Güiza'nın oynadığı takımda Alex her türlü oynar :D :D

Arkadaşım Ortega kötü futbolcu mu? Maradona kötü müydü? Barcelonadan yollandı hemde o dönemin çok da populer olmayan takımı Napoli'ye...

Ben fener yönetiminin yerinde olsam Alexi satardım. Semih´in yanına çok üst düzey bir forvet alırdım

Geri
Üst Alt