Avrupa Ligi Play-Off | Galatasaray 5 - 0 FC Levadia Tallinn | Maç Sonu

Cevap: Avrupa Ligi Play - Off | Galatasaray - FC Levadia Tallinn | 20 Ağustos | 21:4

daha 3 gün var yav, bir an önce mac günü gelsede futbol sov izlesek insan sabirsizlaniyor :D

Cevap: Avrupa Ligi Play - Off | Galatasaray - FC Levadia Tallinn | 20 Ağustos | 21:4

Deplasman'daki mac hangi kanalda olcak acaba?

Rakibimizin son yıllardaki Avrupa maçlarına baktığımızda fark yemediğini görüyoruz.Bu durumda katı bir defansa karşı mücadele edeceğiz gibi görünüyor.En nefret ettiğim şeydir bu.Yakın zamanda bu tür takımlara karşı zorlandığımız açıktı.Ancak Rijkaard'ın gelmesiyle başlayan duran top patlaması,bu tür maçları kolaya çeviren en önemli unsur olmuştur.Duran toplar en büyük avantajımız olacak her 2 maçtada.Oyunun belirli zamanlarında zorlansakta turu geçeceğimizi düşünüyorum...

Fark olmayabilir önemli olan gruplara kalmak.4 5 fark olacağını sanmıyorum.

Brezilya - Esyonya maçını izledin mi??

Brezilya da 1 oyuncu sadece Kaka Estonya yı 25 kere satın alıyordu ama gel gör ki adamları Brezilya zar zor 1-0 kazandı... ;)

Maçın tamamını izlemedim ancak hazırlık maçı olduğundan Brezilya'nın çok da kastığını düşünmüyorum ama izlemediğimden yine de net yorum olmasın :)

m.topal ve arda oynayacakmı acaba? durumları ne? eğer yetişmezlerse böyle başlamalıyız!

leo franco

uğur g.zan servet hakan

elano m.sarp ayhan

keita baros kewel

Maçın tamamını izlemedim ancak hazırlık maçı olduğundan Brezilya'nın çok da kastığını düşünmüyorum ama izlemediğimden yine de net yorum olmasın :)

brezilya bayağ da kastı ama Estonya bayağ sert oynadı ve mücadele ettiler.

Brezilyalılar bayağ sinirlendiler sert oynuyorlar diye ama yinede zorlandılar.

sezon başı olması olabilir nedeni.. neyse artık

maça 2 gün kaldı.. umarım ilk maçta güzel bir skorla geçer ve 2. maça formalite amaçlı çıkarız. Fakat açıkcası biraz tedirginim bu tür takımlar ismi olmayan ama kendini ispat etmek isteyen türler her zaman tehlikelidir. Aç oldukları için herşeylerini ortaya koyacaklardır. o nedenle ciddi oynamalı ve yetenekli oyuncularımızla skoru almalıyız. bol şans Aslanlar..

Şaka bir yana turu çok rahat geçeriz, geçen Netanya ve Tobol maçlarında da sürekli tartışmalar olmuştu fakat özellikle Netanya çok rahat geçildi. ilk maçta iş biter çünkü Sami Yen'de çok aç bir kalabalık var, artık çok özledik avrupada başarıyı. 6-0 lık Netanya maçında maç 6 olmuş hala taraftar inanılmaz bir destek veriyor, pozisyonları ıslıklıyor; dikkat edin kendini eğlendirmiyor tamamen maça konsantre olmuş skora rağmen. Bu en önemli göstergesi, artık ciddi başarı istiyoruz.

Nikita Andreev de kesin gtimiş Almeria ya bu şu demek bu adamların gol atma şansları %50daha düştü demek. ort. 2-3 gol arası lig de oynayan bir oyuncuydu.

Takım iyi konsantre olmalı bu maça 2 gün kaldı. umursamaz çıkmazlar işallah..

Milli takımda umursamaz çıktı mal gibi "2" puanı verdik geldik Estonya ya.. şimdi kıvranıyoruz DK2010 a gidemicez diye..

Nikita Andreev de kesin gtimiş Almeria ya bu şu demek bu adamların gol atma şansları %50daha düştü demek. ort. 2-3 gol arası lig de oynayan bir oyuncuydu.

Takım iyi konsantre olmalı bu maça 2 gün kaldı. umursamaz çıkmazlar işallah..

Milli takımda umursamaz çıktı mal gibi "2" puanı verdik geldik Estonya ya.. şimdi kıvranıyoruz DK2010 a gidemicez diye..

Rijkaard'ın öğrencileri ciddiyetten taviz vermez.

Güzel oyun devam ederse zaten galibiyet kaçınılmaz olur. Elanoyu izleriz umarım.

Estonyalıların sıkıcı futbolunu açmak için erken bir gol şart. Ters takım.

5-0 olsun bizim olsun:D çok gol atmaktan ziyade gol yememeliyiz..gerçi son yediğimiz gollerde ne defans hatası ne de kaleci hatası vardı..ama olsun..savunma da artık ön plana çıkmalı!

Şaka bir yana turu çok rahat geçeriz, geçen Netanya ve Tobol maçlarında da sürekli tartışmalar olmuştu fakat özellikle Netanya çok rahat geçildi. ilk maçta iş biter çünkü Sami Yen'de çok aç bir kalabalık var, artık çok özledik avrupada başarıyı. 6-0 lık Netanya maçında maç 6 olmuş hala taraftar inanılmaz bir destek veriyor, pozisyonları ıslıklıyor; dikkat edin kendini eğlendirmiyor tamamen maça konsantre olmuş skora rağmen. Bu en önemli göstergesi, artık ciddi başarı istiyoruz.

kesinlikle katılıyorum.artık başarı istiyoruz.

erken gol şart sonrası daha kolay gelecekdir zaten.

Hemen her renkdaşımın da dediği gibi, erken gol şart. .

Bilgi sahibi olan bi renkdaş kulak kabartırsa sevinirim;

Perşembe günkü maç için biletler satışa çıkalı birkaç gün oluyor haliyle finansal açıdan her gün müsait olamıyoruz kredi kartı hesap kesimini bekliyeyim dedim sabah baktım biletix'e eski açık ve yeni açık üst bileti yok. Carrefour biletix yada merter migrosa ulaşamıyorum varmı bi bilginiz?

Maçı farklı kazanıp gol yemeden deplasmana gideceğimizi düşünüyorum :)

Aslında yorum yapmaya bile gerek yok.Galatasaray , her maçı ciddiye alıp rakiplerini küçümsemesin yeter.Skor tahminim 7-1 ! Her şekilde turu geçeriz ya !

Geri
Üst Alt