Avrupa Ligi Play-Off | Galatasaray 5 - 0 FC Levadia Tallinn | Maç Sonu

Cevap: Avrupa Ligi Play - Off | Galatasaray - FC Levadia Tallinn | 20 Ağustos | 21:4

İlk maçın deplasmanda olması bizim için bir dezavantaj. Yıllardır hep telaffuz edilegelmiş; "Aslında biz maçı İstanbulda kaybettik.." cümlesinin yeniden ağızlardan çıkmasından korkuyorum. Aksi halde Galatasaray bu takımı havada ve karada, nerede olursa olsun rahatlıkla eler ve elemelide. Onların bizi tanıması ve bizim o takımı tanımayışımız onlar için her halükarda bir avantaj, bizim içinde dezavantaj oluşturmaktadır. İnşaallah kazasız belasız bu maçıda alır, yolumuza devam ederiz..

Cevap: Avrupa Ligi Play - Off | Galatasaray - FC Levadia Tallinn | 20 Ağustos | 21:4

başarılar aslanım

Sandığımızdan daha da kolay olacak bence .

Levadia Tallinn Berabere Kaldı

UEFA Avrupa Ligi Play-off turundaki rakibimiz Levadia Tallinn, Estonya Ligi’nde oynanan karşılaşmada rakibi Viljandi Tulevik ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Dün oynanan karşılaşmada 6. sıradaki rakibi ile berabere kalan Levadia Tallinn, 10 takımlı Estonya Ligi’nde 4 maçı eksik olmasına rağmen liderliğini sürdürdü. Levadia Tallinn’in 19 maçta 16 galibiyet, 3 beraberliği bulunuyor. Bu maçlarda rakip filelere 69 gol gönderen Estonya ekibi kendi kalesinde ise 12 gol gördü.

Arda bu macta yok diyorlar.

Valla fark atmak gerekirken Arda yok ve bence zor pozisyon buluruz.

Arda yok ise Elano en az 60 dakka sahada olmali.

Rijkaardin tercihi söyle olur gibi geliyor bana:

-------------leo------------

-sabri--servet--asIk--hakan-

-------------sarp-----------

------ellano--------ayhan---

-keita-------nonda-------aydin-

InsAllah en az 3-0 aliriz maci.

3-4 tane çakarız.

Elano da oynasın artık.

7 bekliyorum :p

5-1 bizim..

Topal oynar.

erken bir gol bulursak fark atariz... ins. kapanmazlar cok defansda yoksa zorlaniriz.

Bu maçta gol yemeyiz.Ama fark atacağımızı da düşünmüyorum.Sonuçta Estonya şampiyonu.Bence maç 3-0 biter.

5 tane yazarız.

Arkadaşlar inşallah gruplara kaldığımızda grup maçları şampiyolar ligindeki grup maçları gibi mi olacak yoksa geçen seneki uefa grupları gibi mi olacak?Bilgilendirirseniz sevinirim,Şimdiden teşekkürler!!!:)

bakalım ne olacak DEnizlispor a karşı oynanan 45. dk lık oyun biraz korkuttu beni ama bu sene şöyle bişi var takım inanılmaz duran top organizasyonları ypaıyor.

Ben GS yi Hagi gittiğniden beri şöyle korner den duran toptan gol atarken hiç göremiyordum. şu an bakıyorum her maç korner den kesin atıyoruz.

kısaca rotasyon adamları değişir ve Elano da takıma girerse Levadia takımını güzel bir skorla geçeriz. Keita - ARda ve Süpriz bir Elano yu durdurabileceklerini sanmıyorum.

...................Leo........................

Sabri........G.Zan........Servet.....H.Balta

.........M.Topal...........Ayhan..............

..................Elano............................

Keita.......................................ARDA

.....................Baros......................

şu 11 i izlemeyi çok isityorum.

Arkadaşlar inşallah gruplara kaldığımızda grup maçları şampiyolar ligindeki grup maçları gibi mi olacak yoksa geçen seneki uefa grupları gibi mi olacak?Bilgilendirirseniz sevinirim,Şimdiden teşekkürler!!!:)

şampiyonlar ligindeki gibi, 3maç içerde 3maç dışarda..

Arda olmazsa Elano.

No Problem ;)

bakalım ne olacak DEnizlispor a karşı oynanan 45. dk lık oyun biraz korkuttu beni ama bu sene şöyle bişi var takım inanılmaz duran top organizasyonları ypaıyor.

Ben GS yi Hagi gittiğniden beri şöyle korner den duran toptan gol atarken hiç göremiyordum. şu an bakıyorum her maç korner den kesin atıyoruz.

kısaca rotasyon adamları değişir ve Elano da takıma girerse Levadia takımını güzel bir skorla geçeriz. Keita - ARda ve Süpriz bir Elano yu durdurabileceklerini sanmıyorum.

...................Leo........................

Sabri........G.Zan........Servet.....H.Balta

.........M.Topal...........Ayhan..............

..................Elano............................

Keita.......................................ARDA

.....................Baros......................

şu 11 i izlemeyi çok isityorum.

Benimde düşündüğüm ilk 11 bu şekildeydi.İnşallahta bu kadroyla çıkarız

Mac berabere baslar ama macin sonunda Galatasaray in karsilikli saygi kurallarina aykiri bir sonucla Tallinn i yollamasini bekliyorum :)

Saka bir yana rakip onemli bir takim.

Bekledigim kadro ;

Kaleci ; Leo Franco

Defans ; UgurUcar - EmreG. - Servet - HakanB.

Orta Saha ; Mustafa Sarp - Arda - Ayhan Akman

Forvet : Elano -- Baros -- Aydin

Mac berabere baslar ama macin sonunda Galatasaray in karsilikli saygi kurallarina aykiri bir sonucla Tallinn i yollamasini bekliyorum :)

Saka bir yana rakip onemli bir takim.

Bekledigim kadro ;

Kaleci ; Leo Franco

Defans ; UgurUcar - EmreG. - Servet - HakanB.

Orta Saha ; Mustafa Sarp - Arda - Ayhan Akman

Forvet : Elano -- Baros -- Aydin

Keita ? Elano yerine Keita'yı koydun mu tamamdır o kadro,2. yarı girer bence Elano.

Geri
Üst Alt