Avrupa Ligi - Rakibimiz Atletico Madrid

Cevap: Avrupa Ligi Kuraları Çekildi-Rakibimiz Atletico Madrid -CANLI-

Lille > Atletico madrid , rakip sadece kagit ustunde iyi

Galatasaray ve Atletico, oyun yapısı ve defans-orta saha-forvet kalitesi anlamında benzer bir takımlar. Ama bu yıl Atletico ligde oldukça kötü gidiyor ve Avrupa Ligi'nde aman aman bir performansları yoktu. Psikolojik anlamda sıkıntı yaşıyorlar. İki takımın da defansı kevgir, forvet bölgesi çok güçlü. İnanılmaz benzerlikleri var.

Ama Galatasaray'ın daha avantajlı olduğu noktalar var. Öncelikle defansa takviye yapılacak. Bir de onları çok iyi bilen bir hoca var başımıza. Atletico deplasmanını çok iyi bilen bir hoca var. Atletico kendi sahasında etkili bir takım ama deplasmanda inanılmaz kötüler. Galatasaray da deplasmanda iyi bir performans gösteriyor ve ilk maçta avantajlı bir skor elde edersek Ali Sami Yen'de Atletico'nun hiç şansı olmaz.

Benim asıl dikkatimi çeken şu oldu. Kuralar çekilirken Atletico temsilcisi kendi takımlarının ismini gördüğünde dikkatle bakıyordu. Rakip olarak Galatasaray ismi okunduğunda suratını buruşturdu ve kederli bir hal aldı. Ama Adnan Sezgin gayet rahattı ve not alıyordu. Bu bile aslında kimin daha çok düşünmesi gerektiğini anlatıyor.

Cevap: Avrupa Ligi Rakibimiz: Atletico Madrid (İSP)

Ilginc bi ayrinti; Madridin bizle oynayacaklari tur maci oncesi Barcelona ile maclari var.:)

Çok hızlı ve tehlikeli forvetleri var.Devre arasında acilen iyi ve hızlı bir stoper gerekli.Servet ve Gökhan Zan'la çok sıkıntı yaşarız.Defanstaki problemleri acilen çözmemiz gerekli.Bakalım zaman ne gösterecek.Hayırlısı olur inşaallah.Takımımıza başarılar!

A.Madrid forumundan alıntı:

ATM - GALATASARAY

bueno....buen partido no..??
Bu ne Bu ne hayır olmaz GS mi gelmiş.Elendik dio :D

atleti galatasarai

Coño, que tiemble Leo Franco, jojojo.
Yo yo yo kalede Leo var ayvayı yedik diyo :D

pffffffffff JODIDO ...
Onlar bizden daha umutsuz haaa ...

asenjo vs leo jeje

Galatasaray ve Atletico, oyun yapısı ve defans-orta saha-forvet kalitesi anlamında benzer bir takımlar. Ama bu yıl Atletico ligde oldukça kötü gidiyor ve Avrupa Ligi'nde aman aman bir performansları yoktu. Psikolojik anlamda sıkıntı yaşıyorlar. İki takımın da defansı kevgir, forvet bölgesi çok güçlü. İnanılmaz benzerlikleri var.

Ama Galatasaray'ın daha avantajlı olduğu noktalar var. Öncelikle defansa takviye yapılacak. Bir de onları çok iyi bilen bir hoca var başımıza. Atletico deplasmanını çok iyi bilen bir hoca var. Atletico kendi sahasında etkili bir takım ama deplasmanda inanılmaz kötüler. Galatasaray da deplasmanda iyi bir performans gösteriyor ve ilk maçta avantajlı bir skor elde edersek Ali Sami Yen'de Atletico'nun hiç şansı olmaz.

Benim asıl dikkatimi çeken şu oldu. Kuralar çekilirken Atletico temsilcisi kendi takımlarının ismini gördüğünde dikkatle bakıyordu. Rakip olarak Galatasaray ismi okunduğunda suratını buruşturdu ve kederli bir hal aldı. Ama Adnan Sezgin gayet rahattı ve not alıyordu. Bu bile aslında kimin daha çok düşünmesi gerektiğini anlatıyor.

Çok güzel tespit korktukları forumlarındanda hissediliyor..

İspanyolca bilmiyoruz

Madrid mi??? pehh...

lille lyona karsi 3-1 geriye düstügü maci 4-3 kazanmis cok güclü bir takim

Umarım bu duygular,oyuncularımızda da vardır.Herkes sahaya hırslı çıkarsa,eleriz.Neden olmasın?Bence Lille,Atletico'dan daha iyi.

Evet o benim de dikkatimi çekti.

Beyler fenerin rakibi daha zor gibi,adamlar her maçta 4 atmış.

sagolsunlar 4 hafta oldu tutuyo kupon :D ben fransada yasiyorum lille li taraftarlar iyi kura cektiklerini dusunuyorlar onlar liverpool icin uzuluyor aslinda :D

Umarım bu duygular,oyuncularımızda da vardır.Herkes sahaya hırslı çıkarsa,eleriz.Neden olmasın?Bence Lille,Atletico'dan daha iyi.

An itibariyle biz Fenerbahçe'den daha iyi kura çektik. Lille bomba gibi bir takım bu aralar. Fenerbahçe'nin işi daha zor emin olun.

Ilginc bi ayrinti; Madridin bizle oynayacaklari tur maci oncesi Barcelona ile maclari var.

bana kalırsa hem fenerbahçenin hemde galatasarayın dişine göre kura oldu...ikiside geçer turu ama bir sonraki turda fenerbahçe liverpool karşısında biraz zorlanır :):) muhtemelen galatasarayın sonraki rakibi everton olur aksilik olmazsa iki türk iki ingilize karşı...

Herkes Galatasaray'ımız için dua etsin.İnşAllah dualarımız kabul olur.İnşAllah bu akşam dua etmeye başlıyorum.:)

Geri
Üst Alt