Avrupa Ligi - Rakibimiz Atletico Madrid

Cevap: Avrupa Ligi Kuraları Çekildi-Rakibimiz Atletico Madrid

Fener değil gittiğin forum ya da türkiye'den herhangi bir takımın forumu değil takılmak şakalaşmak için gidilen forum.Yanlış tanılıyoruz . yabancı biriyle futbol muhabbeti yaptıgında birkaç sorudan biridirçünkü benim başıma cok geldi "Neden forumlara alakasız şeyler yazıyorsunuz,ne yazıyorsunuz amac ne gibi?

Benim basıma gelmedigi icin no problem:)

Ayrıca belirtiyim ben yazmıyorum ama yazanlarada ya salaklık yapmayın bizi rezil etmeyin Görgüsüz komplesklimisin gibi yazılar yazmakta en az o foruma girip küfür etmek gibidir benim gözümde.

Yahu neden abartıyorsunuz.Tamam boş boş küfür yazan arkadaşlar saçmalıyor,bir de türkçe yazıyolar,sanki karşı taraf anlıcakmış gibi.Ben orda uyarıyorum zaten herkesi.Küfür etceğinize foto filan koyun diye.Ayrıca İspanyollar veya avrupalılar bizim sitemize girmezler,bayraklarını koymazlar.Çünkü bizim onların bayrağında,toprağında gözümüz yok!!!Demin de gördük bölünmüş haritayı.Onlara kapak niyetinde türk bayrağı koymak,barbarlık olmasa gerek.Ayrıca başka bir ülkeyi bölünmüş göstermek,Avrupalıların ne kadar barbar olduğunun göstergesidir.

Madridliler mi demiş Uefa'ya Türkiye'nin haritasını böyle koyun diye ,tepki koyacağınız yer Atletico Madrid Forumu değil burası.[email protected]

Cevap: Atletico Madrid 'i tanıyalım

A.Madrid'i zaten herkez yakından tanıyor,eger maç 1-2 hafta sonra olsaydı çok güzel kura derdim ama maça daha çok uzun zaman var o zamana kadar ne olur bilinmez,büyük ihtimal A.Madrid form düzeyini yükseltip ligde gine yukarı sıralara çıkacaktır.

Zor bir kura oldu ama geçersek önümüz açık :)

Burak o küfür ne öyle ya saçmalamayın

Benim basıma gelmedigi icin no problem:)

Ayrıca belirtiyim ben yazmıyorum ama yazanlarada ya salaklık yapmayın bizi rezil etmeyin Görgüsüz komplesklimisin gibi yazılar yazmakta en az o foruma girip küfür etmek gibidir benim gözümde.

iyi o zaman.

madrid forumunda burak kim?? :D

Avantajlarımızın Rijkaard'ın İspanyol futbolunu iyi tanıyor olması,eksi tarafımız ise gine Rijkaard'ın oyun felsefesi savunmayı çok fazla ileri çıkartması ve arkada geniş alanlar tanımamız ve bunları degerlendirebilecek çok iyi oyuncuları olan bir A.Madrid

Maça daha çok var umarım o zamana kadar defansız konuda daha organize bir takım oluruz.

Pana 'yı Atina 'da 3-2, Madrid 'de 2-0 yenmişlerdi. Bu da güçlerimizin denk olduğunu gösterir bir bakıma. Futbolda en önemli şeyin takım olmak olduğunu, bireysel yeteneklerin takım oynuna katkı yapmadığı zaman faydası olmayacağını biliyoruz.

A. Madrid ligde ve Avrupa 'da kötü bir sezon geçiriyor. Ligde attıklarından fazlasını yiyorlar istatistik olarak. Bizde gol atmakta sıkıntı yaşamayan bir takımız. Üstelik ilk maç deplasmanda, bu da bir avantaj. 2. maça daha kontrollü ve evsahibi olmanın verdiği üstünlükle bu turu geçeceğimize inanıyorum.

Yolunuz açık olsun, Allah utandırmasın aslanlar...

Ben demistim, buraga site vermeyin. Bak iste, forumun anasini ebesini aglatiyor.

en komik tarafida aralarinda bitane mod bile yok

halen kimse bizi ordan atmadi :D

Yahu biz lider çıkmadık mı.Bu nasıl liderlik Atletico ile eşleştik.:o

Atletico forumunda Türklüğünü gösteren arkadaşlara birşey diyemem. Herkesin evine, zihnine girip terapi yapamayız. Sadece "keşke olmasa" deriz.

Bu olaydan da GSCimbom olarak sorumlu olduğumuzu düşünmüyor, olayı genel Türk delikanlılığı olarak görüyorum.

Geçen yıl Bordeaux çıkınca ne güzel bir dostluk kurmuştuk onların forumlarıyla. Adamlar da şaşırmıştı. Türk imajını oldukça düzgün vermiş ve dostça ayrılmıştık.

Bu adamlarla artık zor.

13788874.jpg

:2aloh1: :2aloh1: :2aloh1: :2aloh1:

Atletico forumunda Türklüğünü gösteren arkadaşlara birşey diyemem. Herkesin evine, zihnine girip terapi yapamayız. Sadece "keşke olmasa" deriz.

Bu olaydan da GSCimbom olarak sorumlu olduğumuzu düşünmüyor, olayı genel Türk delikanlılığı olarak görüyorum.

Geçen yıl Bordeaux çıkınca ne güzel bir dostluk kurmuştuk onların forumlarıyla. Adamlar da şaşırmıştı. Türk imajını oldukça düzgün vermiş ve dostça ayrılmıştık.

Bu adamlarla artık zor.

Rezillikten başka birşey değil bu

Bu İspanyollar Türkiye'yi İran zannediyorlar herhalde.

Geri
Üst Alt