Avrupa Ligi - Rakibimiz Atletico Madrid

Cevap: Avrupa Ligi Kuraları Çekildi-Rakibimiz Atletico Madrid

Atletico Madrid'i geçsek bizimkiler gaza gelirler isim olarak iyi takım ama form olarak iyi gözükmüyor yenersek takımın kendine güveni gelir en önemlisi bu zaten...

Atletico Madrid'i geçsek bizimkiler gaza gelirler isim olarak iyi takım ama form olarak iyi gözükmüyor yenersek takımın kendine güveni gelir en önemlisi bu zaten...

Zaten Atletico'yu elesek form grafiğimiz yükselir.Everton - Lizbon bizi fazla zorlamaz.Önemli olan turu geçmek.Ben hergün dua etmeye çalışacağım.

Herkese Hayırlı Olsun.

Zor kuralar kimse kolay göremez herhalde. 2 ay sonra iki takımın formu nasıl olacaksa maçlarda o skorla biter.

Kayserispor - Galatasaray

Ankaraspor (3-0)

Atletico - Galatasaray

Beşiktaş - Galatasaray

GS - Atletico

Galatasaray - k.pasa

Eskisehir - GS

İşimizçok zor

Ankaraspor (3-0)

Atletico - Galatasaray

Beşiktaş - Galatasaray

GS - Atletico

Galatasaray - k.pasa

Eskisehir - GS

İşimizçok zor

2 Atletico maçını nereye koyarsak ara ve önceki sonraki dahil, 5 maçlık periyodu sıkıntılı yapar.

Bunları aşmamız lazım. Hedefimiz daha ileri turlar olduğuna göre dişli takımlarla zaten eşleşecektik.

Hem 30 kişilik kadromuz var, 3 günde 1 maç da yapabilelim artık.

A.Madrid'i zor olsa da eleyeceğimizi düşünüyorum.

Hadi ulan Chelsea bir kıyak yap al şu Aguero'yu.:D

Degil Aguero'yu vermek Messi'yi alsalar mabette boyunlari egik cikacaklar.

Ankaraspor (3-0)

Atletico - Galatasaray

Beşiktaş - Galatasaray

GS - Atletico

Galatasaray - k.pasa

Eskisehir - GS

İşimizçok zor

Çokta zor değil aslında. Deplasmanda ki maçtan önce bir dinlenme süremiz var. Ali Sami Yen'de ki maçta da en azından bir önce ki maç deplasman'a gitmiyoruz. İstanbul'dayız yani. Büyük takımsak eğer bunları aşmamız gerekir.

Bence güzel bir kura. 2000'de ki Uefa yolunda da hep zorlarla eşleşmiştik. Yine zor bir rakiple başlıyoruz. Ben hala en az Çeyrek Final göreceğimizi düşünüyorum. Bu yolda;

Hiç farketmez, hiç farketmez İtalyan, İspanyol, İngiliz hiç farketmez diyorum.

Devre arasında transfer yapacağımızı da düşünürsek, onlar bizden çekinsin arkadaşlar.

Zor bir rakip ama maçın oynanacağı dönemdeki form durumumuz turu geçip geçemeyeceğimizi gösterecek.Her zamanki gibi takımımıza güveniyoruz tabiki.:)

Maçın oynanacağı tarihe kadarda eksiklerimizi gidermeliyiz.Kesinlikle stoper takviyesi yapmalıyız takıma,yoksa bu turu geçsek bile geçen seneki gibi sonraki turlarda sıkıntıya girebiliriz.

Ayrıca Forlan,Aguero ve diğerlerini Ali Sami Yen'de izlemekte güzel olacak.(Özellikle Aguero hayranı olanlar için... :D)

Tam gönlüme göre bir kura oldu.. Ben adı sanı duyulmamış takımlarla eşleşip eleyip kupayı almaktansa dişe diş mücadele edeceğimiz dev rakiplerle eşleşelim kupayı alırsak gurur duyarım alamayıp çeyrek finali de görsek bana yeter..

Benim istediğim Agüero'nun, Maxi Rodriguez'in, Diego Forlan'ın yüzünde maçtan sonraki çaresizliği görmek benim için dünyanın en büyük gururudur..

Bu arada umarım Leo Franco yıllardır oynadığı arkadaşlarını tanıyor olmanın avantajını iyi kullanır..

Ayrıca eleyemeyeceğimz bir takım olduğunu düşünmüyorum..Liginde şu an 14. sırada ve çok formsuz..

Eleyemeyeceğimiz bir takım değil. Çok güzel bir kura oldu bence. Zevkli bir mücadele olacağına inanıyorum. Elensek bile tromso gibi takımlara elenmekten iyidir.

Deplasmanda gol atamazsak eğer,şimdiden geçmiş ola :)

Bu tur çok zor geçecek.A.Madrid elenmesi kolay bir ekip değil.

Hele Servetle Agüero'yu birebir de düşününce,Allah yardımcımız olsun :(

Agüero'yu sanki bedavaya mı satacaklar..

Agüero'yu satsalar daha tehlikelisini alırlar.

O değil bir de Forlan gibi bir tehlike var.

Bol gollü maçlar bizleri bekliyor.

A.Madrid İspanya La Liga'da 13 puanla 14. sırada.Düşme hattının 1 puan üzerinde.

Everton İngiltere Premier Ligi'nde 16 puanla 15. sırada.Düşme hattının 1 puan üzerinde.

S.Lizbon Portekiz Liga Sagres'te 18 puanla 7. sırada.Zirvenin 12 puan gerisinde.

Galatasaray Turkcell Süper Lig'de 33 puanla 3. sırada.Zirvenin 2 puan gerisinde.

3. turdaki rakibimiz ve 4. turdaki muhtemel rakiplerimizin durumuna bakarsak hepsi lige havlu atmış durumdalar.Yani hiçbirinin şampiyonluk şansı yok,ilk sıralarda yer alıp Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı da yok.Hatta S.Lizbon hariç gelecek sezon Avrupa Kupalarına katılma ihtimalleri de yok.Everton ve A.Madrid an itibariyle küme düşme tehlikesiyle karşı karşıyaymış gibi gözükseler de kadro yapıları ve geçmişleri göz önüne alındığında ve oynadıkları liglerde çok daha zayıf takımların yer aldığını düşünürsek küme düşme ihtimalleri yok gibi.

Yani karşılaşacağımız İspanyol ekibi ve diğer turdaki rakiplerin ligden bir beklentileri kalmamış durumda.Üç takımın da ülkelerinin önemli kulüpleri olduğunu varsayarsak,3 takım da başarısız giden bu sezonu telafi edebilmek ve taraftarlarını mutlu edebilmek adına yeni formatıyla daha da önemli hale gelen bu kupaya tüm güçleriyle asılabileceğini düşünüyorum.Galatasaray ise 5 takımlı hatta Trabzon'un bile şansının olduğu çetin bir şampiyonluk yarışının içerisinde olacak.Üstelik de bu maçların oynanacağı periyotta Kayseri,Beşiktaş,Eskişehir ve Trabzon deplasmanlarına çıkacak Galatasaray.

Bu takımlar elenmeyecek takımlar değil ama onların hedefsiz kalması ve Galatasaray'ın aynı anda 2 cephede çok zor maçlara çıkacak kapasitede olmadığını düşündüğüm için 2 cephede de başarının gelmesi olanaksız gibi duruyor şu aşamada.Gerçi geçen sezon da hemen hemen aynı zorluktaki rakiplerle karşılaşmış ve Hamburg'dan elenene kadar iyi götürdüğümüz lig yarışına UEFA'dan elendikten sonra havlu atmıştık.Çünkü 2-0'dan 3-2 kaybedilen maç takımın tamamen olaydan kopmasına neden olmuştu sakatlıkların da katkısıyla.

Zorlu ve heyecanlı bir Şubat-Mart ayı bekliyor bizi.Bu 2 ay iyi geçerse Mayıs da çok güzel olabilir ;)

Atletico'nun savunmasında 36lık bir adam vardı adını unuttum ama onların savunmada çok kötü Keita eğer gününde olursa Baros'la bitirir işlerini.

Geri
Üst Alt