Avrupa Ligi - Rakibimiz Atletico Madrid

Cevap: Avrupa Ligi Eşleşme İhtimalleri

Gel ulan Hamburg. :)

Son 32'yi kafamız rahat geçebilmek için Hertha Berlin veya Atletico Madrid'i tercih ederim.

Liverpool gelsin :D

Maşallah,Şampiyonlar ligi'ne katılsak daha iyi olurdu.İnşallah bu tur'da gelebilcek en güçsüz takım gelir.

Favori : Kopenhag .

Plase : Fulham .

Muhafaza : Liverpool.

İçine kim doğuyor ? - Everton.

Brugge veya Standart Liège gelsin :tiphat:

Benim içimdeki ses de nedense Lille diyor. Nasıl bir takımdır? Ters mi gelir, güçlü müdür hiçbir fikrim yok. Var mı tanıyan Lille takımını?

Şuanki form durumlarına göre en son isteyeceğimiz takımlardan biridir.Maçın oynanacağı güne kadar form durumları ne olur bilinmez ama son 4 lig maçında tam 16 gol attılar.Lyon'u 3-1 geriden geriden gelip 4-3 yendikleri maç gerçekten harikaydı.Pierre Alan Frau,Gervinho,Tulio De Melo,Cabaye ve Ludovic Obraniak en önemli isimleri.Lille gibi bir takım bizi çok zor durumlara düşürebilir.İçerde dışarda gol atma becerisi yüksek bir takım ve kesinlikle bize ters gelecek bir takım.Çok hızlı oynama kabiliyetleri var ve bu tip takımlara karşı çok güç durumlarda kalıyoruz.Benim istediğim takımlar herta berlin ve rubin kazandır.Rus ligi bitti.2 aylık bir ara verecekler uefa maçlarına kadar ve maç eksikleri olacak üstelik domingez gibi çok önemli bir futbolcusunu valenciaya sattılar.Kesinlikle ilk tercih rubin kazan.Herta berlin ise en kötü döneminde.Böyle giderlerse uefayı önemsemeyebilirler ligde kalmak adına.Gelebilecek en iyi takımlardan bir diğeri

Su gelsin bu gelsin diyemiyecegim hepsi ayni gücte takimlar,aralarinda minimum kalite farki var cogu takimlarin.

Istemediklerim : Liverpool,Villareal,A.Madrid,R.Kazan.

Cikmasini istediklerim : Hertha,Hamburg,A.Bilbao.

Şuanki form durumlarına göre en son isteyeceğimiz takımlardan biridir.Maçın oynanacağı güne kadar form durumları ne olur bilinmez ama son 4 lig maçında tam 16 gol attılar.Lyon'u 3-1 geriden geriden gelip 4-3 yendikleri maç gerçekten harikaydı.Pierre Alan Frau,Gervinho,Tulio De Melo,Cabaye ve Ludovic Obraniak en önemli isimleri.Lille gibi bir takım bizi çok zor durumlara düşürebilir.İçerde dışarda gol atma becerisi yüksek bir takım ve kesinlikle bize ters gelecek bir takım.Çok hızlı oynama kabiliyetleri var ve bu tip takımlara karşı çok güç durumlarda kalıyoruz.Benim istediğim takımlar herta berlin ve rubin kazandır.Rus ligi bitti.2 aylık bir ara verecekler uefa maçlarına kadar ve maç eksikleri olacak üstelik domingez gibi çok önemli bir futbolcusunu valenciaya sattılar.Kesinlikle ilk tercih rubin kazan.Herta berlin ise en kötü döneminde.Böyle giderlerse uefayı önemsemeyebilirler ligde kalmak adına.Gelebilecek en iyi takımlardan bir diğeri

Rubin Kazan'ın durumu konusunda haklısın aslında ama Rusya beni korkutuyor, kar buz soğuk. Öyle havalar ve zeminler bize hep ters gelmiştir. Trömsö'den tut, Sivas'a kadar bu hep böyle oldu. O sebeple yine de endişe ile bakarım ben Rubin çıkarsa.

Hertha sanırım buradaki en iyi tercih hakikaten, hem tanıyoruz, hem Almanya'da seyirci durumu, hem çok kötü durumdalar ligde, tek korkum umduğumuz gibi Avrupa Ligi'ni önemsememek yerine bunu bir çıkış ve moral kaynağı olarak ve/veya kendilerini ispatlamak için bir arena olarak görmeleri. Bir de tabi bize karşı bilenme durumları olabilir geçen sene de yenmiştik ve özellikle maç sonu hakemin kararları açısından onlar için gergin bir maç olmuştu.

Lille'i hiç tanımıyordum. Söylediklerin onlardan da çekinmeme neden oldu.

Hertha dışında da hani "şu gelsin" denecek takım baya az sanki. Standart Liege falan da istemem, en uygunu yine Club Brugge gibi. Onun dışında da Twente ve Atlethic Bilbao'ya biraz sıcak bakıyorum.

Rubin Kazan'ın durumu konusunda haklısın aslında ama Rusya beni korkutuyor, kar buz soğuk. Öyle havalar ve zeminler bize hep ters gelmiştir. Trömsö'den tut, Sivas'a kadar bu hep böyle oldu. O sebeple yine de endişe ile bakarım ben Rubin çıkarsa.

Hertha sanırım buradaki en iyi tercih hakikaten, hem tanıyoruz, hem Almanya'da seyirci durumu, hem çok kötü durumdalar ligde, tek korkum umduğumuz gibi Avrupa Ligi'ni önemsememek yerine bunu bir çıkış ve moral kaynağı olarak ve/veya kendilerini ispatlamak için bir arena olarak görmeleri. Bir de tabi bize karşı bilenme durumları olabilir geçen sene de yenmiştik ve özellikle maç sonu hakemin kararları açısından onlar için gergin bir maç olmuştu.

Lille'i hiç tanımıyordum. Söylediklerin onlardan da çekinmeme neden oldu.

Hertha dışında da hani "şu gelsin" denecek takım baya az sanki. Standart Liege falan da istemem, en uygunu yine Club Brugge gibi. Onun dışında da Twente ve Atlethic Bilbao'ya biraz sıcak bakıyorum.

Rubin Kazanın liginin bitmiş olması çok büyük handikap onlar açısından.2 ay maç yapmayacak olmaları maç kondisyonlarının çok düşmesine neden olacak.Ben her zaman için hazır olmayan bir takımı tercih ederim.İklimin kötü olması tabiki dezavantaj ama karşındaki takım hazır değilse ve en önemli oyuncusunu satmışsa ilk tercihimdir her zaman

Liginin bitmesi handikap falan değil adamlar için, ne handikapı? rahat rahat hazırlanıp oynayacaklar, senelerdir alışılıklar böyle takılmaya. CSKA için de handikaptı o gitti kupayı aldı adamlar ama. Rubin Kazan istenicek en son takımlardan biridir mantık açısından. He ben onu istiyorum dersin tabi kimse karışamaz. Gideriz orda kıçımız donar, top mop da oynayamayız.

İşte Muhtemel Rakipler!

news_manset_resim_up_KRCKM.jpg

Avrupa Ligi grup maçlarının sona ermesiyle, temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da 3. turdaki muhtemel rakipleri kesinleşti. Bugün saat 14.00'de yapılacak kura çekimine temsilcilerimiz seri başı olarak katılacak. Maçlar 18 ve 25 Şubat 2010'da oynanacak.

Avrupa Ligi'nde gruplarını lider tamamlayan Fenerbahçe ve Galatasaray, grupları 2. sırada tamamlayan 12 takım ile Şampiyonlar Ligi'nin en kötü 4 üçüncüsünden biriyle eşleşecek.

Ancak temsilcilerimiz kendi gruplarında 2. olan takımlarla eşleşmeyecek.

Yani Panathinaikos Galatasaray'ın, Twente de Fenerbahçe'nin rakibi olmayacak.

LIVERPOOL TEHLİKESİ!

Temsilcilerimizin muhtemel rakipleri arasında en kuvvetlisi Premier Lig devi Liverpool... Şampiyonlar Ligi'nde beklenmedik sonuçlar alıp 3. olan ve daha da ilginci en kötü 4 üçüncüden biri olan Liverpool, hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyor.

2 TURLUK KURA

Bugün yapılacak kura çekiminde bir sonraki turun da kuraları çekilecek. Böylece temsilcilerimizin hem bu turdaki rakipleri hem de turu geçmeleri halinde bir sonraki turda eşleşebilecekleri 2 muhtemel rakipleri belirlenmiş olacak.

İŞTE MUHTEMEL RAKİPLER

Panathinaikos (G.Saray ile eşleşmeyecek)

Twente (F.Bahçe ile eşleşmeyecek)

Liverpool (ŞL)

Atletico Madrid (ŞL)

Standard Liege (ŞL)

Rubin Kazan (ŞL)

Hertha Berlin

Fulham

Athletic Bilbao

Brugge

Kopenhag

Ajax

Lille

Hamburg

Villarreal

Everton

VE İŞTE SERİBAŞLARI

Fenerbahçe

Galatasaray

Juventus (ŞL)

Unirea (ŞL)

Wolfsburg (ŞL)

Marsilya (ŞL)

Sporting Lisbon

Roma

Shakhtar Donetsk

Werder Bremen

PSV

Anderlecht

Valencia

Hapoel Tel Aviv

Salzburg

Benfica

DEVLER LİGİ KURALARI 13.00'TE

Sivasspor'un ön elemelerde, Beşiktaş'ın ise gruplarda elenmesiyle temsilcimizin kalmadığı Şampiyonlar Ligi'nde de kuralar bugün 13.00'te çekilecek. Grup liderlerinin seri başı olduğu kura çekiminde Bordeaux, ManU, Real Madrid, Chelsea, Fiorentina, Barcelona, Sevilla ve Arsenal 1. torbayı oluştururken, Bayern, CSKA, Milan, Porto, Lyon, Inter, Stuttgart ve Olympiakos 2. torbada yer alacak. İlk maçlar, 2. torbadaki ekiplerin sahasında oynanacak.

Ligtv.com.tr - Haber - İŞTE MUHTEMEL RAKİPLER!

Cevap: İşte Muhtemel Rakipler!

İspanyol takımı gelecek.

Cevap: İşte Muhtemel Rakipler!

İŞTE MUHTEMEL RAKİPLER

Liverpool (ŞL)

Atletico Madrid (ŞL)

Standard Liege (ŞL)

Rubin Kazan (ŞL)

Hertha Berlin

Fulham

Athletic Bilbao

Brugge