Avrupa Ligi - Rakibimiz Atletico Madrid

Cevap: Avrupa Ligi Eşleşme İhtimalleri

Ya fenere gelse daha iyi tabi onlar hiç bir şekilde eleyemez.. Ama biz bu takımları eleyecek güçteyiz ya bu kadar küçümsemeyin takımımızı.. Zaten kupayı istiyorsak bunlarla illa oynamak zorundayız.. Hee amacınız bi iki tur atlayıp elenmekse onuda siz bilirsiniz ama ben bunu istemiyorum..

Ya ne çok korkuyosunuz bu takımlardan.. Galatasaray değilmi avrupanın devlerini dize getiren.. Şunu hepimiz iyi biliyoruz ki Galatasaray küçük takımlara karşı konsantrasyonda zorlanıyor.. Alın size Sturm maçı. Hadi ikinciyi geçtim de ilk maçta berabere yani..

Bence büyük takımları başta elememiz daha iyi..

Eski halimizle yeni halimiz arasında dağlar kadar fark var.Zaten uyutan tezahuratlarımız var.Her iki maçta fark yemek istemiyorum.Hayırlısı olsun diyelim.

Hamburg gelsin geçen seneden kalan hasabımızı görelim...

Tabi ya biz muhteşem oynuyoruz ya eleriz! hatta everton kesmez bakıyorumda herkez liverpool hamburg falan yazmış! Biz herta gelsin bi eleyelimde!

Everton deplasmanı zevksiz geçmez. Hem zayıf bir rakip kolaylıkla geçebiliriz. Abarmana gerek yok. :)

Eski halimizle yeni halimiz arasında dağlar kadar fark var.Zaten uyutan tezahuratlarımız var.Her iki maçta fark yemek istemiyorum.Hayırlısı olsun diyelim.

Ya tabi o konuda haklısınız ama bana göre oyuncu kalitemiz özellikle hücum anlamında çok iyi.. Birde ara transferde iyi bir ön libero ve stoper alabilirsek çok daha iyi olur. Bu takım şuan formsuz ona bişey demiyorum fakat form tuttuğu zaman bence eski başarıları yakalayan kadromuzla çok çok büyük farklar olmayacak.

Ayrıca gelmesini istemediğim 2 takım var.Biri Liverpool,diğeri de Salzburg.Adamlar bütün maçlarını kazandı gruplarda.

Salzburg seri başı olarak bizle eşleşirse , tüm tabular yıkılır , Platini görevi bırakır.

Hangi kanal veriyor veya da netten takip edilebilinecek bir yer var mı?

Liverpool gelmez inş. Adamlar devre arsında takıma önemli takviyeler yapacak. Ayrıca ligde de durumları pek iyi değil uefa ya önem vereceklerdir...

Brugge, Brugge ne olur Brugge.

Hem intikam için, hem turu geçmek için n'olur Brugge.

:confused:

bu arada beckham eski takimina karsi oynayacak

milan - manchester maci cok keyifli olucak :D

Galatasaray vs Liverpool

Servet , Gökhan Zan vs Torres

:rolleyes:

Ayrıca arkadaşlar birde şunu düşünün bakın aradaki farkı göreceksiniz.. Bizim forumlarımızdA Liverpool Hamburg gibi takımlardan çok fazla çekinilmiyor.. Fener forumlarında ise herkes bu takımlar gelmesin diye dua ediyor. En kötü takımlar gelsin istiyorlar..

Çünkü kimsenin bi üst turdan sonra hedefi yok..

Bunu geçelimde mantığı var herkeste..

Fakat biz bu takımlardan çekinmiyoruz çünkü çoğunu dize getirdik..

Liverpool u en son yendiğimiz takımı hatırlayın.. Carrusca, İnamoto ilk 11 de.. Mehmet güven girip asist yapıyor.. Yani şuanki kadronun yanından geçemeyecek bir kadroyla yenmiştik adamları..

Şuanda korkmamıza hiç gerek yok bence..

Ayrıca arkadaşlar birde şunu düşünün bakın aradaki farkı göreceksiniz.. Bizim forumlarımızdA Liverpool Hamburg gibi takımlardan çok fazla çekinilmiyor.. Fener forumlarında ise herkes bu takımlar gelmesin diye dua ediyor. En kötü takımlar gelsin istiyorlar..

Çünkü kimsenin bi üst turdan sonra hedefi yok..

Bunu geçelimde mantığı var herkeste..

Fakat biz bu takımlardan çekinmiyoruz çünkü çoğunu dize getirdik..

Liverpool u en son yendiğimiz takımı hatırlayın.. Carrusca, İnamoto ilk 11 de.. Mehmet güven girip asist yapıyor.. Yani şuanki kadronun yanından geçemeyecek bir kadroyla yenmiştik adamları..

Şuanda korkmamıza hiç gerek yok bence..

O zaman yedek kadroyla çıkmışlardı.:)

Geri
Üst Alt