Avrupa Ligi - Rakibimiz Atletico Madrid

Cevap: Avrupa Ligi Kuraları Çekildi-Rakibimiz Atletico Madrid

Kale: Leo

Defans: Sabri,Baros(hızlı defans),Nonda(Çakılı defans),Hakan Balta

Orta saha: Arda Elano Kewell

Hücum: Keita,Servet,Ayhan

Şeklinde çıkıp rakibi şaşırtmalıyız. Planları alt üst olur :D

Yalnız Servet'in kesin golü olur :D

Angut tan bir yorum:

Ulan bi kerede çektikleri kura bizden kötü olsun.....

:D

Ya arkadaslar hadi girip forumlarına yorum yazıyosunuz neysede bari en azından ispanyolca biliyosanız yazın çeviri ile yazmayın rezil etmeyin ya bizi. Hemde çok gereksiz yanii..

Aguero satılırsa garanti eleriz :)

a.madrid maçı için önümüzde daha 2 ay var. bu süreç içerisinde takım defansı anlamında bir gelişme kaydeder defans bloğuna da devre arası kaliteli bir isim katarsak şansımız bir hayli yükselir. yok eğer bugünkü koşullarda oynanırsa bu maç çok atanın kazanacağı bir maç olur. çünkü iki takımın da takım defansı rezalet hatta rezalet ötesi isimlerinin büyüklüğüne göre.

Adamların forumlarını kirleterek elimize ne geçiyor anlamış değilim.

Avrupa ile aramızda malesef kültür seviye farkı var.

Burdaki arkadaşlardan adamların forumlarında görüntü kirliliği yapmalarını kesmesini rica ediyorum

Koskoca uefa TÜRKİYE haritasını bölünmüş gösterirken böyle tapki verdiniz mi?Onlarda avrupalı.Ve o haritaya kapak,FATİH SULTAN MEHMET fotoları koyuyorum.Çok mu yanlış yapıyorum

Eğitim şart bu şark kafasıyla anca 1453 te kalırsın arkadaşım sen ne diyeyim ki sana 3 hilal ? Ergenekon bide Börteçine mi ?

Koskoca uefa TÜRKİYE haritasını bölünmüş gösterirken böyle tapki verdiniz mi?Onlarda avrupalı.Ve o haritaya kapak,FATİH SULTAN MEHMET fotoları koyuyorum.Çok mu yanlış yapıyorum

Evet yanlış yapıyorsun Madridler mi haritayı öyle koydu, mail atarsın uefa'ya şikayetini bildirirsin...

Herkesin yaptıgı kendini baglar amma uzattınız yaw ne kadar duyarlı bi forumuz gözlerim yasardı:D Ben yapmıyorum ama yapanlarda gırgırına matragına yapıyorlar memleket meselesi haline getirmeyin gülüp eglenin hosunuza gitmiosa karısmayın

"SUS LAN İTOĞLUİT.NE DEDİĞİN BELLİ DEĞİL.ALLAHIN GEVURLARI"

Bunu yazan kim?

Adamların forumlarını kirleterek elimize ne geçiyor anlamış değilim.

Avrupa ile aramızda malesef kültür seviye farkı var.

Burdaki arkadaşlardan adamların forumlarında görüntü kirliliği yapmalarını kesmesini rica ediyorum

Bende şiddetle rica ediyorum ve kınıyorum. Birde Avrupaya açılan kapı olacaz Türk Milletinin anca sataş sinir boz. Yakışmıyor zeki gençlerimize girer başarılar dilersiniz anlarız yada birkaç soru sorarsanız ama yok Aguero gidecekmiş, Cehenneme bekleriz yetmemiş gibi gidip birde bir arkadaşımız ben gs liyim bizim defans kötü falan :D Kültür farkı bile değil eğitim farkı

forumda ispanyoldan daha cok Türk var suanda :D

Bence agüero yu tutamazlar devre arasında gider buda çok işimize yarar :)

Bence Seviye gittikçe düşüyor

Artık A.M. formuna yazmaya bir son verelim arkadaşlar

Agüero gitmicek beyler kendi agzından acıklama yaptı bunu unutun:o

Adam gibi yazılar yazın forumlarına b.kunu çıkartmayın olayın :o

image.php

Herkesin yaptıgı kendini baglar amma uzattınız yaw ne kadar duyarlı bi forumuz gözlerim yasardı:D Ben yapmıyorum ama yapanlarda gırgırına matragına yapıyorlar memleket meselesi haline getirmeyin gülüp eglenin hosunuza gitmiosa karısmayın

Sorun memkleket meselesi değil ki tepkinin adı olmaz yeri olur ve gayet yerindedir. Bişeyler düzelsin istedik susmakta yanlış söylemekte o halde ? Adamlarla gayet güzel sohbet edip arkadaşlık bile kurmak varken taciz etmekten başka ne oldu ? onlardan biri geldi mi peki ?

Geri
Üst Alt