Avrupa Ligi - Rakibimiz Atletico Madrid

Cevap: Avrupa Ligi Kuraları Çekildi-Rakibimiz Atletico Madrid

Tebrik ederim sizi bizimle hiç sorunu olmayan insanları,

en fazla bu kadar nefret ettirebilirdiniz bize teşekkürler hepinize...

Adamlar Muhammed'e,Türk'lüğe,Galatasaray'a demediklerini bırakmadılar ve sizde bundan keyif aldınız helal olsun en büyük sizsiniz.

2 tane bırı rodı bırı hehehe 2 sı var

Dostum düzgün bir Türkçe ile yaz postlarını.Hiçbirşey anlaşılmıyor yahu.Beyler uzatmayın şu forum basma işini.İş iyice çığrından çıkmış.:o

Rezil olduk. Halâ da devam ediyorlar. Ben adamlarla iletişim kurmaya çalışıyorum bizimkiler rezil ediyor bizi.. Helal olsun valla..

Dostum düzgün bir Türkçe ile yaz postlarını.Hiçbirşey anlaşılmıyor yahu.Beyler uzatmayın şu forum basma işini.İş iyice çığrından çıkmış.:o

2 tane var dıyorum bırı rodi biride hehehe nıcklı bır uye dıyorum anladın mı?

Atletico madrid taraftarlari ligi dusunuyorlar ve yenilseler de hic uzulmezler cunku oynadiklari futbol hic iyi degil ve bazilari lig ve uefa bizim icin bitmistir diyorlar

Beyler çocuklaşmayın daha fazla.Orda durdukça fenerliler daha da çoğalcak,polemikler de artacak.Adam gibi GS resimleri koyup susun.

2 tane var dıyorum bırı rodi biride hehehe nıcklı bır uye dıyorum anladın mı?

Sadece o yazdığın mesaja ithafen yazmadım Türkçe'yi düzgün kullan diye.Diğer mesajların da aynı şekilde anlaşılması zor.Mesaj yazarken Türkçe'yi düzgün kullanmak forumun kurallarındandır.Şunu kastediyorum yani;
2 tane var diyorum biri rodi biri de hehehe nickli bir üye diyorum anladın mı?
Çok mu zor şöyle yazmak?​

Ne güzel resimler ekliyorduk. Şeref yoksunları ortamı gerdi hem bizi rezil etti hemde Peygamberimize, Atamıza küfür yedik! Bunu yapanlara bir lafım varda burası yeri değil!

Cevap: Atletico Madrid 'i tanıyalım

eğer toparlamazlarsa çok kolay geçeriz bu turu ama toparlanırlarsa denk güçlerin mücadelesi olur

'El Turco' Deportivo La Coruna'lılar bile utanırdı bizlerden. :)

Cevap: Atletico Madrid 'i tanıyalım

İspanya'daki maçta kötü bir netice almazsak rovanşa gidebilirim.Turu geçmemize hiçbir neden kalmaz çünkü o zaman.

Madrid her ne kadar kendi liginde kötü olsada bize göre büyük takım.Çok etkili ve güçlü silahları var.Başda aguero,simao gibi üst düzey oyuncuları bulunan atletico madrid maçı çok çok zor geçecek bir maç olacak zira şuanki durumumuz pekde iyi değil...

Atilla abi,madrid de ki maçta gelirlemi deportivo'lular bizi desteklemeye:)

Deportivolular için dediğim gibi El Turco diyorlar. Bazı maçlarında Türk bayraklarını görmek mümkün. Türkiye'ye çok sempatik bir gözle bakıyorlar. Ve eminim ki bu maça Deportivo tarafından gelecek El Turco'lar olacaktır.

Madrid her ne kadar kendi liginde kötü olsada bize göre büyük takım.Çok etkili ve güçlü silahları var.Başda aguero,simao gibi üst düzey oyuncuları bulunan atletico madrid maçı çok çok zor geçecek bir maç olacak zira şuanki durumumuz pekde iyi değil...

Sizin gibi düşünmüyorum.. Her ne kadar kadrolarında yıldız barındırsalarda pekte iç acıcı bir futbol ortaya koyduklarını söylemek zor..

Ayrıca kadro kalitesi olarak iki eşit takım.. Teknik kadroya baktığımızda Galatasaray tabiki daha üstün.. Ve devre arasında stopere takviye ile bu turun geçileceğini kanısındayım..

Geri
Üst Alt